Behind the scenes #124 – Zon, hardlopen en sushi

Behind the scenes #124 – Zon, hardlopen en sushi

Tijd voor een nieuw kijkje achter de schermen! Ik heb een hele fijne week gehad met daarin rustigere dagen en eindelijk wat meer balans. Althans, voor mijn gevoel was het rustiger maar als ik deze diary zie dan kan ik opmerken dat ik alsnog behoorlijk veel heb gedaan. Maar de lente druppelde gezellig binnen en dat gaf energie! Ik heb veel gewerkt, leuke projecten uit mogen werken en natuurlijk geschreven voor mijn blog. Kijk je mee?

De week begon goed met… het aanmaken van Snapchat! Haha ja, ik heb het helemaal ontdekt en je kunt mij volgen onder de naam bydagmarvalerie.  Binnenkort vertel ik je meer over mijn eerste ervaringen! Ik vind het in ieder geval erg leuk om te doen, een soort van vloggen/ploggen. Zie ik je daar?

Yes, mijn grote trots kwam binnen: deze prachtige Michael Kors tas. Ik smelt helemaal weg als ik naar de foto kijk en ben er onwijs blij mee. De kleur, de maat en de materialen voelen echt perfect. Love it!

Het was internationale Vrouwendag! Stilstaan bij de rechten die we nu als vrouwen hebben, vind ik belangrijk. Zo vanzelfsprekend is het namelijk niet dat we zelf alles mogen doen. Dat we kunnen studeren wat we willen en dat we de banen vervullen die we graag voor ogen hebben. Nog maar relatief kort geleden stonden dappere vrouwen op om ons nu te voorzien van die vrijheid, echt iets om dankbaar voor te zijn.

Thailand I miss you! Wat was het toch een geweldige reis. Ik wil heel graag binnenkort een foto album van de reis maken, maar het zijn zoveel foto’s om doorheen te bladeren. Geen straf natuurlijk, maar als ik terug zou kunnen dan wist ik het wel! Die prachtige zee en het warme water terwijl van die kleurrijke visjes om je heen zwommen, echt een paradijs! 

Tijdens de Love & Marriage beurs in Utrecht maakte Anne deze leuke foto van ons. We zaten hier in een koets haha, zo leuk om te ervaren! En nee, deze komt niet op onze bruiloft… We hebben namelijk mijn droomauto hiervoor en daar ben ik heel blij mee! En een koets is tevens niet zo praktisch, want we hebben twee locaties voor onze speciale dag en dan is een auto toch wat sneller. 

En toen straalde opeens de lente naar binnen! Wat een feestje om de warme zonnestralen te voelen en de vogeltjes te horen fluiten, dat maakt mij zo blij! Echt een heerlijk gevoel en ik kon niet wachten om lekker naar buiten te gaan. Ik trok mijn hardloopschoenen aan en ging lekker rennen langs het water. Dat was echt heerlijk, ik had de flow goed te pakken en het smaakte naar meer! 

In de avond nam Jord mij mee voor een… Sushi date! En wat hebben we veel gegeten, zo lekker.  Ook de chocolade fontein bij de toetjes was puur genieten. Veel sushi, lachen en kletsen later deden we bijna het licht uit in het restaurant haha. 

De volgende dag was heel speciaal, want we gingen de ringen verder uitzoeken. We hadden al een prachtig ontwerp op het oog en nu was het definitief. We zijn zo blij met de keuze én minstens zo belangrijk: de geweldige service die we kregen (bij Strego in Nieuwegein). Als ik eraan terugdenk krijg ik weer tranen in m’n ogen van geluk. Het is zo’n bijzonder gevoel als alles op de juiste plek valt!

Wat je niet op de foto’s ziet, is dat we ondertussen zijn begonnen met het verbouwen van de achtertuin. Dat was zo’n grijze, saaie massa dat het een treurig uitzicht vormde. Daar moest verandering in komen en daar zijn we dus druk mee bezig. Ook is de aller allereerste vlog online gekomen bij Liever TV, we hebben namelijk gevlogd tijdens het HEMA event en deze video kan je hier bekijken. Ook heb ik een nieuwe pijnstiller geprobeerd en daar werd ik zo wazig, sloom en trillerig van dat ik deze voortaan bewaar voor wanneer het écht niet meer vol te houden is. Dan functioneer ik liever met veel pijn dan dat ik amper iets bij kan benen zonder pijn. Soms even doorbijten, maar bleah dat gevoel van een bubbel om mij heen en amper wat kunnen is liever niet voor herhaling vatbaar. Op werk werden de nieuwste boeken gepresenteerd voor deze zomer en dat gaat altijd gepaard met een feestje, ik heb er zin in en kan niet wachten tot deze pareltjes verschijnen!

Heb jij een mooie week achter de rug? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Wat een mooie week, helaas zitten er ook altijd wat mindere momenten in, maar ja, dat hoort bij het leven. Trouwringen kopen is altijd een heel mooi en spannend moment. Fijne week.
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…Plastic tas 2016My Profile

 2. Kelly

  Wat een prachtige week heb je achter de rug (op de vervelende medicijnen met zijn bijwerkingen na, bah). Heerlijk sushi eten en wat was het lekker weer om hard te lopen deze week. De foto van de trouwringen uitzoeken is echt heel erg bijzonder :)
  Kelly onlangs geplaatst…Maak van de maandag je favoriete dag!My Profile

 3. Amy

  Ik vind jou zo dapper, dat je altijd maar door blijft gaan ondanks de pijn. Wat ben je toch een sterke dame! Het moment van ringen kiezen lijkt me heel bijzonder, dat is een mooie mijlpaal!
  Amy onlangs geplaatst…Over het geven van fooiMy Profile

 4. Djuli

  Ik vind het zo leuk om je voorbereidingen voor je bruiloft te volgen! De laatste foto is super lief! Je ziet er zo gelukkig uit, ondanks die nare pijn.
  Djuli onlangs geplaatst…Vegan High TeaMy Profile

 5. Claudia

  Ik ga je toevoegen op Snapchat, leuk! Nu eerst even mijn telefoon vinden die ik al een paar uur kwijt ben…

  En wat spannend dat jullie de trouwringen hebben gekozen! Heel benieuwd naar!

Geef een antwoord

CommentLuv badge