Behind the scenes #121 – Polen, secret project & HEMA

Behind the scenes #121 – Polen, secret project & HEMA


Leuk dat je een kijkje wilt nemen achter de schermen van mijn blog, waarin ik een stukje vertel over wat mij de afgelopen dagen bezighield en wat ik doe naast mijn blog. Het was een hele zware, emotionele en hectische week kan ik je vertellen waar we nu nog van aan het opladen en bijkomen zijn. Van een weekend in Polen tot versneld naar huis, omdat de oma van Jord tot ons grote verdriet is overleden. Het gemis is heel groot, we hebben het er ook erg moeilijk mee. Toch proberen we ons zo goed mogelijk te herpakken. Lees je mee? 

Een schoon huisje voelt altijd een stukje beter, blij mee! Het kost even wat tijd, maar het levert veel voldoening en een fijne omgeving op.

Waar ik ook blij van word? Het uitproberen van nieuwe recepten! Echt een feestje om in de keuken te staan en nieuwe gerechten te proberen. En dan maar duimen dat het lukt! Tot nu toe zijn we veel lekkere hapjes rijker!

Hoe leuk is deze camera? Deze kreeg ik voor mijn verjaardag van Jord en gaan we gebruiken voor bij de bruiloft. Zo kan je leuke foto’s vastleggen voor tijdens het feest en in het gastenboek. I love it! 

Tijd voor lijstjes! Dit boek was echt een geweldige aanvulling om te mogen lezen. Alles op een rijtje zat namelijk vol herkenbare situaties en voorbeelden, maar ook nuttige tips. Nieuwsgierig naar dit boek? Mijn recensie kan je hier lezen! 

Met Anne werkte ik aan ons secret project! Pff zo spannend, we willen het zó graag vertellen! Gelukkig komt het verlossende antwoord op 1 maart, dan mogen we eindelijk vertellen waar we mee bezig zijn, wat denk jij dat we gaan doen? 

Zo’n mooie foto en tevens heel inspirerend, hartje! Deze wil ik uitprinten en in een lijstje plaatsen als reminder. 

In het mooie Kraków brachten we een weekendje door bij familie, het was heel fijn om tijd met hen te mogen delen. Helaas kwam er abrupt een einde aan het genieten, omdat we te horen kregen dat het opeens niet goed ging met de gezondheid van de oma van Jord. n

We waren gelukkig tijdig naar Nederland gekomen om afscheid te nemen, maar het viel ons heel erg zwaar. Inmiddels heeft de herdenkingsdienst plaatsgevonden, maar het gemis en verdriet is heel groot. Ze betekende ontzettend veel voor ons, we hebben nu ook echt de tijd nodig om deze klap en het gemis een plek te geven. We dragen haar altijd bij ons in het hart en hebben veel mooie herinneringen aan haar inclusief een gouden randje. 

Per post kwam er een hele bijzondere verrassing, namelijk gigantisch veel chocolade! Eerst ontvingen we gek genoeg een hamer, dit vonden we zo apart en vreemd haha. Wat moesten we er toch mee en waar kwam het vandaan? Een superleuk idee en initiatief, vervolgens kwamen er namelijk de lekkerste repen die we ooit hebben gegeten. Mijn favoriet? Milk fudge & brownie, echt dé perfecte combinatie om je leven compleet te maken!

Op naar het HEMA event in Amsterdam! Ik had een ochtendje vrij genomen om hier naartoe te kunnen gaan, de producten van HEMA behoren echt tot mijn favorieten. Ze zijn toegankelijk qua prijs, heel stijlvol en vrolijk. Letterlijk blijmakers, ik vind de naam dan ook erg treffend bij uiteenlopende producten die zowel een feestje zijn om te geven als te ontvangen. De nieuwe collecties voor de lente en zomer van 2016 stonden voor ons klaar om te bewonderen, er komt zóveel leuks aan! Ik ga alvast sparen! 

 

En kijk wat een verwennerij! Ooh liefde voor de mini cactusjes en ook nog eens chips! Blijer kan je mij echt niet maken en dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke sleutelhanger in de vorm van de camera die ik ook heb. Echt geweldige goodies, dankjewel HEMA dat ik bij deze lancering en persdag aanwezig mocht zijn. Een eer!

Zoals je hebt gezien was het een tijd vol uitersten, ik hoop dat we deze week meer rust en ruimte kunnen creëren om bij te komen en op te laden. Dat is echt nodig, want er komt nog een indrukwekkende tijd aan. En Anne en ik gaan binnenkort ook nog eens ons secret project onthulling, wij kunnen niet wachten!

Heb jij leuke plannen voor komende week? 

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 19 reacties.

 1. Femke

  Wat verdrietig dat de oma van Jord ineens zo snel is overleden. Gecondoleerd. Het is altijd moeilijk om een dierbaar iemand te verliezen. Verder ziet het eruit alsof je een redelijk fijne week hebt gehad, fijn!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Tagje hier, tagje daarMy Profile

 2. Marieke

  Gecondoleerd met het verlies van Jord’s oma.
  Ik gok trouwens dat Anne en jij óf samen een blog óf samen een youtube kanaal gaan beginnen! Zou ik in ieder geval heel leuk vinden!

 3. Sonja

  Ah wat verdrietig, heel veel sterkte voor jullie allebei!!<3 Dat jullie maar de komende tijd inderdaad die rust kunnen vinden om alles een plekje te geven. (En trouwens, ik ben ook héél benieuwd naar je samenwerking met Anne, leuk!!)
  Sonja onlangs geplaatst…Het chaotische studentenlevenMy Profile

 4. Kelly

  Wat ontzettend verdrietig! Gecondoleerd met Jord’s oma! Heel veel sterkte met het verlies te verwerken en een plekje te geven. Inderdaad echt een week vol uitersten! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie secret project, ik hoop op een gezamenlijke blog!
  Kelly onlangs geplaatst…Hema Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing WaterMy Profile

 5. Anna

  Jeetje, wat een naar nieuws :(. Gecondoleerd en heel veel sterkte. Wat een heftige week moet dat geweest zijn. Wel leuk trouwens die camera, wat tof ook om die te gebruiken met de bruiloft!
  Anna onlangs geplaatst…Blog love Tuesday | #26My Profile

 6. Marijn

  Oh bah, wat naar dat z’n oma is overleden. Snap dat jullie het er moeilijk mee hebben! Gelukkig lijkt de rest van je week wel fijn! Sterkte!

 7. Amy

  Gecondoleerd met het verlies van de oma van Jordy, wat een naar nieuws. Altijd heel treurig om afscheid te moeten nemen, hopelijk kunnen jullie je een beetje troosten met de mooie herinneringen! Gelukkig had je ook wat mooie momentjes ter afleiding. Sterkte Dagmar!
  Amy onlangs geplaatst…Review: Dave Eggers – De CirkelMy Profile

 8. Ten eerste veel sterke en gecondoleerd! Ben echt benieuwd naar het voor nu nog geheime project! Hopelijk ben je thuis nu weer helemaal ‘gewend’ ;)

Geef een antwoord

CommentLuv badge