Blog

Behind the scenes #120 – Snoepkont, YouTube en #WinterBBB


Het is tijd voor een kijkje achter de schermen! De afgelopen twee weken zaten boordevol leuks en fijne momenten. In deze Behind the scenes neem ik je daarom graag mee om je te laten zien wat er allemaal is gebeurd. Nieuwsgierig geworden? Let’s go!


Yay tijd om lekker te slapen! We lieten onze woonkamer al eerder aan jullie zien, wat een lieve reacties waren daar op gekomen! Ik ben ook zo blij met ons nieuwe dekbedovertrek van Riviera, echt een eyecatcher. En ik moet stiekem bekennen dat ik de laatste tijd echt helemaal gek ben van sterretjes, ik vind het zo mooi en lief! Ook ben ik heel blij met mijn nieuwe
kruik, er zit zo’n aluminium fles in die ik kocht bij de Prenatal omdat ik wist dat ze die daar hadden (haha om maar gelijk even met de deur in huis te vallen). Maar ik moet wel iets verklappen: wat is Jollein toch een prachtig en mooi merk! Daar is deze cable zandkleurige kruikzak ook van die perfect bij de inrichting van onze slaapkamer past. Love it!

Johnny Doodle maakt mij extreem gelukkig en hoe heerlijk zien deze blokjes karamel fudge eruit? Waar is dan die stopknop die ik gevonden dacht te hebben begin dit jaar? Té lekker!

In deze foto probeerde ik onze woonstijl te vangen, leuk om de verschillende patronen terug te zien! 

 

En dit pareltje verscheen deze week! Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de promotie en marketing van Misschien ooit. Hoe gaaf zijn deze oortjes die mijn leuke collega’s hebben laten maken? Ge-wel-dig! 

 

Tijd voor een feestje! Ik mocht namelijk de Winter Books, Blogs en Borrel organiseren, maar het mocht niet beginnen voordat OPI mijn nagels omtoverde tot eyecatchers! 

 

Al bijna een traditie geworden om een foto te maken met z’n allen, zo leuk!

 

De fruitschaal is weer gevuld en vol vitamientjes, wij kunnen er weer even tegenaan!

 

We gingen even naar de IKEA omdat ik een boekenkast mocht uitzoeken (dát is pas liefde, yes I know en ik ben mij ervan bewust dat ik echt een geluksvogel ben met zo’n lieve vriend). Toen was daar opeens plantje Kerrie. En nu staat dit schattige troetelplantje kleine Kerrie bij ons in de huiskamer te shinen. Lief toch?

 

Wat een mijlpaal! Op Instagram werd ik gevolgd door de 6000e Instagrammer! Hoe geweldig is dat? Ik kan het amper geloven, maar ik ben super superblij en trots dankjewel!

Met mijn beste vriendinnetje Anne hebben we superleuke plannen! Zo namen we onder andere een hele leuke tag op, op video! Je leest het goed, binnenkort kun je een filmpje van ons samen op YouTube bekijken, zo spannend en leuk!

 

Tijd voor een meeting in hartje Amsterdam in een prachtig pand met marmer én oreo’s. Haha ze weten wel waar ik heel blij van word! Het ging ook nog eens over mijn favo onderwerp: online marketing. Een middag vol inspiratie en nieuwe invalshoeken!

Om even af te sluiten met een superleuke throwback: een jaar geleden mocht ik op persreis naar Milaan. Ik kijk er met veel plezier op terug en het was een onvergetelijke ervaring om dit mee kunnen maken. Wat een avontuur was dat! Mijn plog in Milaan kan je hier bekijken.

En dat was het weer voor deze week, ik hoop dat je het leuk vond om behind the scenes mee te kijken in deze photo diary. Komende week gaat ook onwijs leuk worden, want… Ik zie mijn opa en oma uit Polen weer! Ik kan echt niet wachten en heb er onwijs veel zin in. Ondertussen moet er ook gewerkt worden, maar het gaat een superleuke tijd worden dat weet ik zeker. Oh en wens mij succes, want als je dit leest ben ik voor het eerst in mijn leven aan het carnavallen. Ik ga verkleed als giraffe (natuurlijk, hoe anders haha) en ik weet echt nog niet goed wat ik kan verwachten, maar ik denk dat het een groot en vrolijk feest zal worden.

Heb jij leuke plannen voor komende week? 

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.