Behind the scenes #119 – Werken, sneeuw en lezen

Behind the scenes #119 – Werken, sneeuw en lezen

Tadaaaa tijd voor een nieuwe behind the scenes! Brr wat was het een koude week vol kruikjes, warme thee en lange dagen op werk. Maar dat was absoluut geen straf; ik heb veel bergen kunnen verplaatsen en aan mooie projecten mogen werken. Tijd om terug te kijken middels deze photo diary!

Let it snow, let it snow, let it snow!  De eerste sneeuw viel bij ons in de tuin en het was een magisch gezicht. Poes snapte niks van die vrolijke confetti en schudde steeds met haar pootjes toen ze er een stapje in durfde te zetten. Heel schattig, maar lekker opwarmen met warme chocolademelk was daarna wel nodig!

Liefde voor dit fijne hoekje in de slaapkamer. Zo blij met de mooie wereldbol die ik kreeg van mama en mijn broertje. Er zit wel een grappig verhaal achter, mijn topografie is namelijk héél slecht en daarom kreeg ik dit cadeau voor mijn verjaardag haha.

Yay mijn recensie van Glazuur kwam online! Heb jij dit boek van Lisette Jonkman al gelezen?

Ik kon mij niet goed inhouden en kocht ‘details’ voor de bruiloft. Een slinger met ‘Just married’, een letterslinger en foto accessoires kon ik toch niet laten liggen?

Ik zit helemaal in de leesflow, maar met welk boek zal ik nu beginnen? Ik heb zo’n heerlijke stapel, om blij van te worden! Inmiddels heb ik Big magic bijna uit… 

Dé plek van het aanzoek. In Thailand ging Jord op zijn knieën en het artikel hierover kwam online op mijn blog. Veel leesplezier!

Focus & capture the good times! Mijn drie liefdes waar ik héél erg blij mee ben. De Instax polaroid camera kreeg ik voor mijn verjaardag van Jord. Deze wou ik heel graag voor onze bruiloft, maar natuurlijk zijn er nog veel meer momenten waarop ik de camera met liefde ga gebruiken.

En dat was mijn week! Ik heb veel gewerkt, Jord was lekker skiën en nu zijn we gezellig weer compleet. Het is echt heel koud buiten, ik ga nu lekkere pannenkoekjes maken en ontspannen. Dankjewel voor het lezen van deze photo diary en denk goed aan jezelf!

Wat zijn jouw plannen voor komende week? 

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 16 reacties.

 1. Amy

  Volgens mij heeft het al overal gesneeuwd.. Behalve hier in het zuiden. Jammer! En die Instax is erg leuk, ik ben al een jaar aan het twijfelen of ik die nu wel of niet of wel of niet zal kopen ;)
  Amy onlangs geplaatst…Personal | Weer terug op de golfbaan!My Profile

 2. Chantal

  Je hebt een mooi stapeltje boeken klaarliggen! Ik hoop deze week te beginnen aan Big Magic en Spark Joy hoop ik ook snel te lezen :) Fijne week toegewenst!
  Chantal onlangs geplaatst…4 tips om meer te lezenMy Profile

 3. Wanda

  Wat staan er toch altijd mooie foto’s op je blog! En ja, sneeuw… ik ben blij dat het weer is verdwenen! Ik vind het prima als ik het bewust op zoek, zoals vorig jaar in het Harz, maar thuis bezorgt het me alleen maar ongemak en hoeft het voor mij absoluut niet. Leuk stapeltje boeken trouwens!
  Wanda onlangs geplaatst…Steden waar ik niet meer naar terug hoef!My Profile

 4. Mijn week was al spannend voor mij door het afwachten het begin van het werken met sollicitaties, maar jij hebt ook aardig gebuffeld zie ik! Ben benieuwd wat je volgende boek is en wat je ervan vind!

 5. Wat een leuke foto’s! Van de stapel boeken ken ik alleen ‘Mooie meisjes’, was er niet heel enthousiast over, schreef er wel een recensieblog over. 😁 Gelukkig verschillen smaken dus misschien vind jij het een fantastisch boek, ben benieuwd!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Ein Deutsches Requiem – Johannes BrahmsMy Profile

 6. Marleen

  Leeuk weer om te lezen! Ah ik snap dat je je zo verheugd op je bruiloft! Spannend zeg!

 7. Miriam

  Ja, nou brrrr wat was het koud zeg! Ik ben blij dat het nu weer iets warmer is, ook al regent het dan meteen weer. Ik heb in ieder geval weer warme tenen nu! ;)
  Miriam onlangs geplaatst…Liefde is #3My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge