Blog

Behind the scenes #119 – Werken, sneeuw en lezen

Tadaaaa tijd voor een nieuwe behind the scenes! Brr wat was het een koude week vol kruikjes, warme thee en lange dagen op werk. Maar dat was absoluut geen straf; ik heb veel bergen kunnen verplaatsen en aan mooie projecten mogen werken. Tijd om terug te kijken middels deze photo diary!

Let it snow, let it snow, let it snow!  De eerste sneeuw viel bij ons in de tuin en het was een magisch gezicht. Poes snapte niks van die vrolijke confetti en schudde steeds met haar pootjes toen ze er een stapje in durfde te zetten. Heel schattig, maar lekker opwarmen met warme chocolademelk was daarna wel nodig!

Liefde voor dit fijne hoekje in de slaapkamer. Zo blij met de mooie wereldbol die ik kreeg van mama en mijn broertje. Er zit wel een grappig verhaal achter, mijn topografie is namelijk héél slecht en daarom kreeg ik dit cadeau voor mijn verjaardag haha.

Yay mijn recensie van Glazuur kwam online! Heb jij dit boek van Lisette Jonkman al gelezen?

Ik kon mij niet goed inhouden en kocht ‘details’ voor de bruiloft. Een slinger met ‘Just married’, een letterslinger en foto accessoires kon ik toch niet laten liggen?

Ik zit helemaal in de leesflow, maar met welk boek zal ik nu beginnen? Ik heb zo’n heerlijke stapel, om blij van te worden! Inmiddels heb ik Big magic bijna uit… 

Dé plek van het aanzoek. In Thailand ging Jord op zijn knieën en het artikel hierover kwam online op mijn blog. Veel leesplezier!

Focus & capture the good times! Mijn drie liefdes waar ik héél erg blij mee ben. De Instax polaroid camera kreeg ik voor mijn verjaardag van Jord. Deze wou ik heel graag voor onze bruiloft, maar natuurlijk zijn er nog veel meer momenten waarop ik de camera met liefde ga gebruiken.

En dat was mijn week! Ik heb veel gewerkt, Jord was lekker skiën en nu zijn we gezellig weer compleet. Het is echt heel koud buiten, ik ga nu lekkere pannenkoekjes maken en ontspannen. Dankjewel voor het lezen van deze photo diary en denk goed aan jezelf!

Wat zijn jouw plannen voor komende week? 

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.