Behind the scenes #118 – Samen 50 party en The Bodyguard

Behind the scenes #118 – Samen 50 party en The Bodyguard


Het is tijd voor een kijkje achter de schermen! Vorig jaar sloot ik deze rubriek af voordat we naar Thailand gingen, vervolgens kwamen de feestdagen en nu is het al half januari. Wat gaat het toch ontzettend snel! Er is zoveel leuks gebeurd en ik pak de draad weer op met behind the scenes, kijk je gezellig mee? 

Hebben jullie deze favoriet van mij al gespot? Wat ben ik gaan houden van de winterse en heerlijke Frosted Plum collectie van The Body Shop en al helemaal van deze fijne lipbalm! Hij zit standaard in mijn tas en ik ga de deur niet meer uit zonder deze topper. Love it!

I said yes! Jord en ik zijn verloofd én trouwen dit jaar nog. Tijd om over te gaan op de zoektocht om de perfecte jurk te vinden! Pff het assortiment is echt gigantisch, wat een mogelijkheden zijn er toch. Als klein meisje wist ik het maar al te goed, maar nu blijkt het toch een stuk ingewikkelder te zijn. Ik heb voorlopig genoeg dilemma’s op mijn bordje!

En nu we het over trouwen hebben, ik heb twee geweldige mensen in mijn leven een hele speciale vraag gesteld: of zij mijn getuigen willen zijn. Mijn broertje en beste vriendin Anne zeiden ‘ja’ en ik kan mijn geluk niet op met deze lieverds aan mijn zijde. Heel trots en blij!

 

Poes komt ook even gluren in deze photo diary… Hoi Poes! 

 

Hoe kan het jaar beter beginnen dan met lieve vriendinnen en sushi? We hebben flink wat uren bijgekletst en wat was het een heerlijke avond!

Hebben jullie mijn review van deze beauty van OPI al gezien? Meer over I’m in the Mood for Love en mijn mening kan je hier lezen.

Met lieve collega’s gingen we naar de musical The Bodyguard en het was fantastisch! De show was waanzinnig mooi en wat zong Romy geweldig. Ook vond ik de choreografie van de dansers echt te gek, absoluut een feestje en aanrader! En staat Whitney Houston bij ons op repeat…

Jord en ik zijn samen 50 jaar, daarom was het tijd voor een goed feestje! De dresscode? Saai en oubollig én we speelden Bingo. Ook was er nog een spectaculaire strijd om eeuwige roem tijdens het spel jongens tegen de meisjes. Het was heel erg spannend, maar uiteindelijk mogen wij – de meisjes – ons echte (en terechte) winnaars noemen. Yes, zeker om trots op te zijn! We zijn heel erg verwend met lieve cadeaus en het was een onwijs leuke avond. Op naar de volgende 50, maar eerst even genieten van nu!

En zal ik afsluiten met wat ik héél erg mis uit Thailand? Twee favorieten in één: sushi en chips! Echt, als ik eraan denk dan begin ik al te kwijlen en nu ik deze foto weer zie vraag ik mij af waarom ik niet naar Thailand ga emigreren. Deze chips is toch ge-wel-dig? Jullie begrijpen vast dat ik deze stap daarom overweeg… Ik wist wel dat jullie mij zouden snappen, dankjewel dat betekent heel veel voor mij :)

Ik hoop dat het super met jullie gaat en dat 2016 goed voor jullie is begonnen! Gaan jullie een mooie week tegemoet?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 16 reacties.

 1. Sandra

  Ahhh, het lijkt me ook zó lastig om ineens dé keuze te moeten maken, qua jurk betreft. Hopelijk leveren die tijdschriften een beetje inspiratie op! Zo leuk ook die foto met je twee getuigen. :)
  Haha, die chips! Heb ik helemaal niet gezien toen ik zelf in Thailand was!
  Sandra onlangs geplaatst…Video | Thailand 2015My Profile

 2. Kelly

  Aaahh samen 50! Wat ontzettend leuk dat jullie het gezellig samen hebben gevierd! Het spel jongens tegen de meisjes lijkt mij heel erg leuk!
  Kelly onlangs geplaatst…Ik ben chaotischMy Profile

 3. Amy

  Zo leuk dat je dierbaren je getuigen zullen zijn op je bruiloft! Ben heel erg benieuwd naar je keuze voor je jurk, maar het zal vast en zeker prachtig zijn! :)
  Amy onlangs geplaatst…Wishlist voor 2016My Profile

 4. Lotte

  Ik ben alvast enorme fan van die jurken die ik op de foto zie staan! Die prinsessenjurken zijn helemaal mijn stijl qua trouwjurk, en ik hoop er ooit zelf eentje te mogen dragen. Hoewel ik strak en sober op zich ook mooi vind, zie ik mezelf meer in een ietwat groter ontwerp zoals het voorbeeld bij ‘stijl sprookjesprinses’

 5. Jenn

  Leuk overzicht. Die chips lijkt me echt helemaal niks haha, maar ik ben ook niet gek op sushi.
  Jenn onlangs geplaatst…30 days of yogaMy Profile

 6. Iep

  Ooooh wat leuk dat je gaat trouwen. Gefeliciteerd! :) En wat geweldig dat je getuigen ja hebben gezegd.
  Die jurken zien er prachtig uit. Veel succes met de zoektocht! :)
  Liefs Iep xoxo
  Iep onlangs geplaatst…Update • Hoera het is vandaagMy Profile

 7. Denise

  Wat een super leuk idee voor een feestje, haha! En wat bijzonder dat je broertje en Anne je getuigen mogen zijn. OMG die chips moeten ze hier ook echt uitbrengen! <3
  Denise onlangs geplaatst…Vallen, maar vooral weer opstaanMy Profile

 8. Ahh zo leuk dat jullie gaan trouwen en dat je getuigen ja hebben gezegd!! Kan me voorstellen dat het aanbod overweldigend is… Lijkt me zo lastig om iets te kiezen!! Ben benieuwd hoor, wat het uiteindelijk wordt! ;)

  – Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG onlangs geplaatst…Bye bye Spaceboy | David Bowie styleMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge