Blog

Behind the scenes #118 – Samen 50 party en The Bodyguard


Het is tijd voor een kijkje achter de schermen! Vorig jaar sloot ik deze rubriek af voordat we naar Thailand gingen, vervolgens kwamen de feestdagen en nu is het al half januari. Wat gaat het toch ontzettend snel! Er is zoveel leuks gebeurd en ik pak de draad weer op met behind the scenes, kijk je gezellig mee? 

Hebben jullie deze favoriet van mij al gespot? Wat ben ik gaan houden van de winterse en heerlijke Frosted Plum collectie van The Body Shop en al helemaal van deze fijne lipbalm! Hij zit standaard in mijn tas en ik ga de deur niet meer uit zonder deze topper. Love it!

I said yes! Jord en ik zijn verloofd én trouwen dit jaar nog. Tijd om over te gaan op de zoektocht om de perfecte jurk te vinden! Pff het assortiment is echt gigantisch, wat een mogelijkheden zijn er toch. Als klein meisje wist ik het maar al te goed, maar nu blijkt het toch een stuk ingewikkelder te zijn. Ik heb voorlopig genoeg dilemma’s op mijn bordje!

En nu we het over trouwen hebben, ik heb twee geweldige mensen in mijn leven een hele speciale vraag gesteld: of zij mijn getuigen willen zijn. Mijn broertje en beste vriendin Anne zeiden ‘ja’ en ik kan mijn geluk niet op met deze lieverds aan mijn zijde. Heel trots en blij!

 

Poes komt ook even gluren in deze photo diary… Hoi Poes! 

 

Hoe kan het jaar beter beginnen dan met lieve vriendinnen en sushi? We hebben flink wat uren bijgekletst en wat was het een heerlijke avond!

Hebben jullie mijn review van deze beauty van OPI al gezien? Meer over I’m in the Mood for Love en mijn mening kan je hier lezen.

Met lieve collega’s gingen we naar de musical The Bodyguard en het was fantastisch! De show was waanzinnig mooi en wat zong Romy geweldig. Ook vond ik de choreografie van de dansers echt te gek, absoluut een feestje en aanrader! En staat Whitney Houston bij ons op repeat…

Jord en ik zijn samen 50 jaar, daarom was het tijd voor een goed feestje! De dresscode? Saai en oubollig én we speelden Bingo. Ook was er nog een spectaculaire strijd om eeuwige roem tijdens het spel jongens tegen de meisjes. Het was heel erg spannend, maar uiteindelijk mogen wij – de meisjes – ons echte (en terechte) winnaars noemen. Yes, zeker om trots op te zijn! We zijn heel erg verwend met lieve cadeaus en het was een onwijs leuke avond. Op naar de volgende 50, maar eerst even genieten van nu!

En zal ik afsluiten met wat ik héél erg mis uit Thailand? Twee favorieten in één: sushi en chips! Echt, als ik eraan denk dan begin ik al te kwijlen en nu ik deze foto weer zie vraag ik mij af waarom ik niet naar Thailand ga emigreren. Deze chips is toch ge-wel-dig? Jullie begrijpen vast dat ik deze stap daarom overweeg… Ik wist wel dat jullie mij zouden snappen, dankjewel dat betekent heel veel voor mij :)

Ik hoop dat het super met jullie gaat en dat 2016 goed voor jullie is begonnen! Gaan jullie een mooie week tegemoet?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.