Blog

Behind the scenes #117 – Ameland, laatste loodjes en storm


Wat was het een indrukwekkende week, heb jij het fijn gehad? Bij mij gingen de laatste uurtjes op werk in voor mijn vakantie en het is gelukt om de bergen te verplaatsen. En nu kan ik na een jaar vlammen eindelijk opladen en ontspannen, wat ook echt nodig was aangezien ik aardig door mijn reserves ben. De laatste loodjes wegen het zwaarst en die voelde ik dan ook flink. Nu lekker genieten en ontspannen, zin in! En afgelopen week was daarnaast ook superfijn, want we gingen naar Ameland en ik kreeg superleuke cadeautjes. En waaide het bij jullie ook zo hard? Kijk gezellig mee behind the scenes. Enjoy!

Tijd om lekker te schrijven en gezond aan de slag te gaan. Deze healthy break ging er goed in! Aangenaam, ik ben een mandarijntjesverslaafde!

En toen kwam het moment… Ik ging spontaan hardlopen! Ik had energie over en het zonnetje scheen volop. Die dag zat alles lichamelijk zo mee en kon ik bergen verplaatsen. Ik liep een heerlijk rondje en het uitzicht was ook niet verkeerd! Is mijn conditie toch zo slecht nog niet gelukkig.

Op naar het prachtige Ameland! Wat een geweldige vuurtoren. Het waaide er ontzettend hard en het regende ook regelmatig, maar gelukkig waren er genoeg droge momenten om lekker te wandelen en uit te waaien. Heerlijk!

Het was zo koud, maar superfijn!

Niks kan hotelontbijtjes overtreffen toch? Superlekker, wat een verwennerij!

Hihi zo leuk al die meeuwen op een rij!

Kijk! Deze enkellaarsjes kocht ik in Polen (mijn shoplog kan je hier bekijken) en ze zitten onwijs lekker. Echt een goeie aankoop, heel blij mee!

Aaah zo blij met deze geweldige verrassing! Ik ontving een waanzinnig pakket van The Body Shop met hierin de nieuwste producten. Wat een verwennerij, echt geweldig! En die geuren… amper te omschrijven zo lekker zijn ze. Echt een stralende collectie!

En over lekkere geuren gesproken, Jord maakte deze heerlijke pannenkoeken! Liefde voor zijn kookkunsten!

Even geen thrillers voor mij voorlopig, ik kies de komende tijd voor mooie romans. Zo ben ik begonnen in Nog vijf dagen, een ontroerende en indrukwekkende roman van Julie Lawson Timmer. Ik ben benieuwd!

Als we terugkomen uit Thailand hoef ik in ieder geval niet meer te zoeken naar mijn kersttruien! Deze liggen klaar om aan te trekken als we weer op Nederlandse bodem zijn. Stiekem nu al zin in die periode vol ugly christmas sweaters haha.

Voed, verwen en verrijk je lichaam met fijne producten! Over deze nieuwe favorieten van dit najaar heb ik een artikel (klik hier) geschreven, heb jij het al gelezen? En mocht je nog tips hebben voor een fijne dagcreme dan hoor ik het graag, want daar ben ik nog naar op zoek. Hmm… heerlijk die geur van lavendel!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.