Blog

Behind the scenes #116 – Inpakken, lekker eten en Cluedo


Het aftellen voor Thailand is begonnen! Volgende week komt de behind the scenes online en dan zitten we al aan de andere kant van de wereld. Zo’n gekke gedachte eigenlijk! Maar deze week was ook heerlijk. Zo genoot ik van lieve mensen om ons heen, mega lekker eten en waren het erg productieve dagen. Kijk je gezellig mee? 

Lekker een avondje met warme sokken en kruik op de bank. Een kop dampende thee erbij en opwarmen met een goed boek. Dat is echt geen straf!

Is dit echt? Ik had nooit verwacht dit magische aantal volgers op Instagram (@ByDagmarValerie) te mogen krijgen. Wat gezellig en superlief! Bedankt voor al jullie lieve woorden aan reacties, likes en het volgen. Echt ongelooflijk!

Met lieve vrienden gingen we gezellig pannenkoeken eten en Cluedo spelen. Voor Jord en mij de eerste keer, maar het was zo leuk om te doen! Ik denk dat dit spel officieel tot een van mijn favorieten behoort. Het is spannend, je moet goed nadenken en daarnaast is het ook echt heel leuk!

De voorbereidingen voor Bangkok zijn in volle gang! Ik kocht de laatste spulletjes en werkte flink vooruit om straks lekker lang te kunnen ontspannen. Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen en belevenissen. Het is bijna zover!

Lekker sushi eten met lieve Anne en Stephen! Zo leuk om gezellig bij te kletsen, te lachen en lekker te eten. En hoe bizar, de volgende dag kwam ik Anne tegen tijdens spitsuur op Utrecht Centraal. Het was méga druk en opeens stonden we tegenover elkaar op de trap haha. Die spontane momenten zijn echt superleuk!

Een mooie quote van Gandhi.

Over een weekje dan vliegen we en zijn we aan de andere kant van de wereld! Ik kan het amper geloven, dan maar op Instagram kijken naar mooie foto’s… Dan wordt het wat ‘echter’. Spannend!

Mijn lieve ‘broertje’ (inmiddels twee koppen groter) werd 21 jaar en om het te vieren gingen we naar een Thais restaurant. We hadden nog nooit Thais gegeten, maar ik kan denk ik wel wennen aan dit heerlijke eten. Wat een feestmaaltijd!

Aaah kriebels! Volgende week vliegen we naar Thailand, ik kan het amper geloven dat we echt gaan! Het is nu al een avontuur voor het leven, zo spannend en bijzonder… Nog gauw de laatste spulletjes inpakken, ons huis schoon achterlaten (familie blijft in ons huis logeren, zo fijn dat ze dat willen doen!) en dan zijn we klaar om te gaan. Can’t wait!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.