Blog

Behind the scenes #115 – November, Kraków en cadeautjes

Wat een verwennerij deze week! Het was echt een fijne tijd, zo was ik bij familie in Kraków (Polen) en werd ik in de watten gelegd op werk en thuis. Er lagen allemaal cadeautjes op mij te wachten en dat terwijl ik niet eens jarig ben! Kijk je gezellig mee behind the scenes? Mijn photo diary staat al voor de 115e keer (time flies) voor je klaar! 

Dit boek was zo’n eyeopener, ik ben er helemaal weg van. Ook ben ik druk bezig geweest met opruimen mét resultaat. Meer over het effect en mijn mening kan je lezen in deze recensie. Aanrader!

Koffer pakken en op naar opa en oma in Kraków (Polen)!

De dagen bestonden uit veel knuffelen, bijkletsen en natuurlijk mocht het shoppen ook niet ontbreken. Op de foto zie je Galeria Krakowska, de shoppingmall waar ik heel graag winkel… Tip, mocht je in de buurt zijn!

Home is not a place, it’s a feeling!

Mijn nieuwe verslaving is er eentje uit de oude doos: sudoku. Ik was er ‘vroeger’ echt verslaafd aan, maar ik vind het nu ook extra leuk om het weer op te pakken. Gelukkig ben ik het puzzelen niet verleerd, het is echt leuk om te doen!

Kraków is en blijft heel mooi, wat een pareltje!

 

Begonnen in de thriller van Emelie Schepp Memento. Alleen al de cover is ijzingwekkend. Ben erg benieuwd naar deze topper, heb er al veel lovende verhalen over gehoord! 

 

Altijd lastig om afscheid te nemen. Hopelijk komen we er binnenkort weer, ik kan niet wachten! 

 

Yay, mijn nieuwe sokken die ik heb gekregen van mijn schoonmama. Zebraprint met glitters: pretty perfect! 

 

Thuis lagen er superveel en mooie pakketjes te wachten, waaronder deze geweldige lakjes van OPI, mijn favo nagellakmerk. Wat een prachtige kleuren, het was liefde op het eerste gezicht!

 

En toen ik weer naar werk ging lag mijn bureau vol met lekkers en lieve woorden. Wat een verwennerij! Echt super superlief en heel bijzonder. 

Poes hielp bij het maken van de foto’s voor de shoplog. Ik was goed geslaagd in Polen, binnenkort online! 

 

De week sloten we af met pret bij de pizzarette (bijna Sinterklaas, ik ben al aan het oefenen haha #rijmPiet). Zelf pizza’s maken is zo leuk om te doen én echt heel gezellig. Vervolgens gingen we 30 seconds spelen en bowlen. Het was een hele geslaagde avond. Repeat please!

Komende week gaat ook superleuk worden. Ik moet nog wel veel werken, maar ik zie lieve Anne & Stephen weer, gaan we gezellig sushi eten, vieren we de verjaardag van mijn broertje en gaan we naar Ameland. Ook ga ik tussendoor eerder naar bed en neem ik meer rustmomentjes, dat werkt de laatste tijd extra goed. Ik heb er zin in!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.