Behind the scenes #114 – Polen, kapotte telefoon en wintertijd

Behind the scenes #114 – Polen, kapotte telefoon en wintertijd


Hoe fijn, dit artikel schrijf ik nu ik bij mijn opa en oma in Kraków (Polen) ben. Echt genieten om samen met hen te mogen zijn, even ontspannen en opladen. De afgelopen week bestond namelijk uit hard werken en nu ik hier ben kan ik even lekker uitslapen, tijd met familie doorbrengen, bijkletsen en knuffelen. Ook geniet ik van de omgeving, het lezen en zit ik nu al weer vol energie. Kijk je mee behind the scenes

De week begon met een crash! Mijn telefoon ging niet meer aan en blies haar laatste adem uit. Hoe rot was dat. Ik heb wel wat traantjes moeten laten om de foto’s die allemaal verdwenen zijn én ik was een dagdeel kwijt om naar Amsterdam te reizen waar mijn telefoon werd gereanimeerd. Het was een crash tijdens de update, maar gelukkig ben ik nu weer bereikbaar. Helaas viel er niets meer te redden, maar er is leven na een gecrashte telefoon! En het goede nieuws? Amsterdam ziet er stralend uit met de herfst! Om verliefd op te worden toch?

Vervolgens ging ik gezellig bijkletsen en thee drinken met vriendinnetjes die ik al een tijdje niet meer had gezien. Wat gebeurt er toch veel in een korte tijd! De avond sloot ik af met schrijven en bloggen zodat alles goed zal staan voor onze vakantie in Thailand. Én Polen kwam er onverwachts en spontaan bij! Een week geleden wist ik nog niet dat ik zou gaan, hoe gaaf, want nu ben ik er!

Poeeeeef! Yes, hij kwam binnen (deze komt van de Woonexpress)! Dit is nu echt mijn favo hoekje in huis. Denk ik. We hebben eigenlijk heel veel fijne hoekjes in huis bedenk ik mij nu… Puur genieten!

Oepsie, ik beken: ik kon mij niet inhouden bij de Action en deze items nam ik dus mee. Is het niet superschattig? Vooral het sleetje vind ik heel erg cute. Zo leuk dat je voor een klein budget je huis seizoenproof kunt maken!

Yes, mijn vriend Jord schreef een nieuw artikel! Dit keer over de sleur in relaties. Of wij ermee te maken hebben lees je in dit artikel… 

Beste cadeau éver! Ik mag de marketing en promotie oppakken rondom het genre New Adult en ook voor de titel Stuk van jou door Sophie Jackson. En toen kwam opeens dit geweldige cadeautje binnen: oreo’s en haar handtekening. Haha je begrijpt dat ik een heel vreemd vreugdedansje deed op kantoor!

En nu is het tijd om lekker te genieten en te ontspannen. We gaan zo de stad in, een beetje shoppen en misschien nog een dagje naar de bergen. Je kunt mij volgen op Instagram @ByDagmarValerie voor alle nieuwste updates en meer! Dikke kus uit Polen!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 16 reacties.

 1. Kirsten

  Vind een gecrashte telefoon wel een beetje een nachtmerrie ja, moet er niet aan denken… Gelukkig was ervoor naar Amsterdam reizen niet volledig een straf, wat is die stad toch mooi!

  En die poef, wauwie! Staat erg mooi zo in je interieur. De kerstspulletjes van de action zijn geweldig, daar moet ik ook maar eens een keer rond gaan neuzen. Geniet van je tijd in Kraków! Al gaat dat wel goedkomen volgens mij :-)
  Kirsten onlangs geplaatst…Hallo november!My Profile

 2. Frauke

  Leuke foto’s! Die poef is echt héél mooi, ik vind ‘m prachtig staan zo. Jullie huis lijkt me onwijs gezellig! Wel superbalen van je gsm, al zeker omdat je foto’s kwijt bent. Maar het is dan wel weer heerlijk dat je in Polen bent nu, geniet ervan! X
  Frauke onlangs geplaatst…Snelle spaghetti met pittige tomatensausMy Profile

 3. Moniek

  Heel veel plezier in Polen! Geniet er lekker van! Ik kon mij trouwens ook niet echt inhouden bij de Action!
  Moniek onlangs geplaatst…Welcome NovemberMy Profile

 4. Esther

  Geniet ervan in Polen! Helemaal geweldig dat het zo’n spontaan tripje is! Die poef is inderdaad zo tof, als ik op mezelf ga wonen ga ik ook echt een heerlijk leeshoekje creëren zodat ik misschien nog wel meer ga lezen! X
  Esther onlangs geplaatst…Recensie – Boeken die ik las in #boektoberMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge