Blog

Behind the scenes #114 – Polen, kapotte telefoon en wintertijd


Hoe fijn, dit artikel schrijf ik nu ik bij mijn opa en oma in Kraków (Polen) ben. Echt genieten om samen met hen te mogen zijn, even ontspannen en opladen. De afgelopen week bestond namelijk uit hard werken en nu ik hier ben kan ik even lekker uitslapen, tijd met familie doorbrengen, bijkletsen en knuffelen. Ook geniet ik van de omgeving, het lezen en zit ik nu al weer vol energie. Kijk je mee behind the scenes

De week begon met een crash! Mijn telefoon ging niet meer aan en blies haar laatste adem uit. Hoe rot was dat. Ik heb wel wat traantjes moeten laten om de foto’s die allemaal verdwenen zijn én ik was een dagdeel kwijt om naar Amsterdam te reizen waar mijn telefoon werd gereanimeerd. Het was een crash tijdens de update, maar gelukkig ben ik nu weer bereikbaar. Helaas viel er niets meer te redden, maar er is leven na een gecrashte telefoon! En het goede nieuws? Amsterdam ziet er stralend uit met de herfst! Om verliefd op te worden toch?

Vervolgens ging ik gezellig bijkletsen en thee drinken met vriendinnetjes die ik al een tijdje niet meer had gezien. Wat gebeurt er toch veel in een korte tijd! De avond sloot ik af met schrijven en bloggen zodat alles goed zal staan voor onze vakantie in Thailand. Én Polen kwam er onverwachts en spontaan bij! Een week geleden wist ik nog niet dat ik zou gaan, hoe gaaf, want nu ben ik er!

Poeeeeef! Yes, hij kwam binnen (deze komt van de Woonexpress)! Dit is nu echt mijn favo hoekje in huis. Denk ik. We hebben eigenlijk heel veel fijne hoekjes in huis bedenk ik mij nu… Puur genieten!

Oepsie, ik beken: ik kon mij niet inhouden bij de Action en deze items nam ik dus mee. Is het niet superschattig? Vooral het sleetje vind ik heel erg cute. Zo leuk dat je voor een klein budget je huis seizoenproof kunt maken!

Yes, mijn vriend Jord schreef een nieuw artikel! Dit keer over de sleur in relaties. Of wij ermee te maken hebben lees je in dit artikel… 

Beste cadeau éver! Ik mag de marketing en promotie oppakken rondom het genre New Adult en ook voor de titel Stuk van jou door Sophie Jackson. En toen kwam opeens dit geweldige cadeautje binnen: oreo’s en haar handtekening. Haha je begrijpt dat ik een heel vreemd vreugdedansje deed op kantoor!

En nu is het tijd om lekker te genieten en te ontspannen. We gaan zo de stad in, een beetje shoppen en misschien nog een dagje naar de bergen. Je kunt mij volgen op Instagram @ByDagmarValerie voor alle nieuwste updates en meer! Dikke kus uit Polen!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.