Blog

Behind the scenes #113 – Black Tie, op safari en het #VIBYAEvent

Hola! Wat een geslaagde week, kan het perfecter? Ik moest bergen verplaatsen op werk, maar om deze Mount Everest heen heb ik zoveel leuks kunnen doen en dat geeft veel energie. Zo vroeg Jord mij spontaan om op sushidate te gaan, gingen we met m’n schoonouders op safari, hadden we een themafeest ‘Black Tie’ én ging ik naar het #VIBYAevent van Uitgeverij LuitinghSijthoff. Kijk je gezellig mee behind the scenes?

Wat een geslaagd feestje organiseerde ons vriendinnetje. Het thema was ‘Black Tie’ en we dansten tot in de late (of vroege!) uurtjes. Extra leuk? Ik was voor het eerst de Bob en dat vond ik echt een eer! Het ging ook nog eens heel goed, yay!

Met mijn schoonouders gingen we gezellig op safari. Maar dan wel in eigen land: Beekse Bergen. Het was echt een hele leuke dag, we hebben zoveel gezien! Vooral de roofvogelshow vond ik indrukwekkend. We sloten de dag af met een bezoekje aan de oma van Jord en ’s avonds gingen we nog gezellig eten bij vrienden. Pretty perfect! 

Deze (olifanten wou ik schrijven haha!) giraffen zagen we in de ochtend toen er overal nog een magisch laagje mist hing. We waren er heel vroeg bij en genoten van dit plaatje. 

Op naar werk waar deze pareltjes op mij wachten! Heel leuk, de komende tijd ben ik bezig rondom de promotie en marketing van deze toppers. 

Na een lange dag op werk lekker in bad met producten van Dr. Hauschka. Vooral Rozen Bad vind ik echt ge-wel-dig. En dat is nog eens zachtjes uitgedrukt. Ik heb nog niet de juiste woorden gevonden om mijn enthousiasme uit te drukken, maar zodra ik deze wel heb gevonden komt de review online. Mijn lichaam kan ik namelijk niet zo goed ontspannen, maar met deze producten gaat het super! Echt een wonder waar ik nog even extra van geniet. 

Hoe mooi en lief is dit infinity kettinkje? Onze namen staan erin gegraveerd en ik ben er heel blij mee . Het eindresultaat is zoveel mooier geworden dan ik had gehoopt en verwacht! Ik liep al een tijdje rond met het idee om een ketting met naam te laten maken, maar deze moest wel subtiel zijn en makkelijk te combineren. Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik deze mocht ontvangen voor mijn blog. I love it!

Happy herfst! Absoluut mijn favorieten van dit seizoen: de hoed, sjaal met aztec print en mijn nieuwe tas van Michael Kors. 

Aangenaam! Dit is Gerrit de groene plant!

Vrijdag ging ik gezellig naar het #VIBYAevent bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Dit was echt superleuk en ik heb nu spierpijn van de goodiebag zo zwaar was het (of ik ben gewoon slap haha). Het verslag van dit geslaagde event kan je hier lezen. En nu typ ik dit artikel terwijl mijn buik ontploft van de heerlijke sushi die we hebben gegeten. Jord nam mij spontaan mee voor een sushidate en – ik wist niet eens dat het kon – we hebben 3,5 uur in het restaurant gezeten en gegeten haha record! Echt, het was heerlijk en ontzettend gezellig. We hebben zoveel besproken en lekker gekletst. Ik heb genoten!

Dit weekend gaan we nog gezellig naar het bos (de herfst ruikt zo lekker en vind ik prachtig om te zien) , zie ik mijn lieve vriendinnetjes weer en maken we het definitieve ontwerp van onze achtertuin. Spannend! En verrassing: de volgende photo diary schrijf ik vanuit Polen, want ik ga onverwachts een paar dagen naar mijn opa en oma. Joepieeee zin in!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.