Behind the scenes #113 – Black Tie, op safari en het #VIBYAEvent

Behind the scenes #113 – Black Tie, op safari en het #VIBYAEvent

Hola! Wat een geslaagde week, kan het perfecter? Ik moest bergen verplaatsen op werk, maar om deze Mount Everest heen heb ik zoveel leuks kunnen doen en dat geeft veel energie. Zo vroeg Jord mij spontaan om op sushidate te gaan, gingen we met m’n schoonouders op safari, hadden we een themafeest ‘Black Tie’ én ging ik naar het #VIBYAevent van Uitgeverij LuitinghSijthoff. Kijk je gezellig mee behind the scenes?

Wat een geslaagd feestje organiseerde ons vriendinnetje. Het thema was ‘Black Tie’ en we dansten tot in de late (of vroege!) uurtjes. Extra leuk? Ik was voor het eerst de Bob en dat vond ik echt een eer! Het ging ook nog eens heel goed, yay!

Met mijn schoonouders gingen we gezellig op safari. Maar dan wel in eigen land: Beekse Bergen. Het was echt een hele leuke dag, we hebben zoveel gezien! Vooral de roofvogelshow vond ik indrukwekkend. We sloten de dag af met een bezoekje aan de oma van Jord en ’s avonds gingen we nog gezellig eten bij vrienden. Pretty perfect! 

Deze (olifanten wou ik schrijven haha!) giraffen zagen we in de ochtend toen er overal nog een magisch laagje mist hing. We waren er heel vroeg bij en genoten van dit plaatje. 

Op naar werk waar deze pareltjes op mij wachten! Heel leuk, de komende tijd ben ik bezig rondom de promotie en marketing van deze toppers. 

Na een lange dag op werk lekker in bad met producten van Dr. Hauschka. Vooral Rozen Bad vind ik echt ge-wel-dig. En dat is nog eens zachtjes uitgedrukt. Ik heb nog niet de juiste woorden gevonden om mijn enthousiasme uit te drukken, maar zodra ik deze wel heb gevonden komt de review online. Mijn lichaam kan ik namelijk niet zo goed ontspannen, maar met deze producten gaat het super! Echt een wonder waar ik nog even extra van geniet. 

Hoe mooi en lief is dit infinity kettinkje? Onze namen staan erin gegraveerd en ik ben er heel blij mee . Het eindresultaat is zoveel mooier geworden dan ik had gehoopt en verwacht! Ik liep al een tijdje rond met het idee om een ketting met naam te laten maken, maar deze moest wel subtiel zijn en makkelijk te combineren. Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik deze mocht ontvangen voor mijn blog. I love it!

Happy herfst! Absoluut mijn favorieten van dit seizoen: de hoed, sjaal met aztec print en mijn nieuwe tas van Michael Kors. 

Aangenaam! Dit is Gerrit de groene plant!

Vrijdag ging ik gezellig naar het #VIBYAevent bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Dit was echt superleuk en ik heb nu spierpijn van de goodiebag zo zwaar was het (of ik ben gewoon slap haha). Het verslag van dit geslaagde event kan je hier lezen. En nu typ ik dit artikel terwijl mijn buik ontploft van de heerlijke sushi die we hebben gegeten. Jord nam mij spontaan mee voor een sushidate en – ik wist niet eens dat het kon – we hebben 3,5 uur in het restaurant gezeten en gegeten haha record! Echt, het was heerlijk en ontzettend gezellig. We hebben zoveel besproken en lekker gekletst. Ik heb genoten!

Dit weekend gaan we nog gezellig naar het bos (de herfst ruikt zo lekker en vind ik prachtig om te zien) , zie ik mijn lieve vriendinnetjes weer en maken we het definitieve ontwerp van onze achtertuin. Spannend! En verrassing: de volgende photo diary schrijf ik vanuit Polen, want ik ga onverwachts een paar dagen naar mijn opa en oma. Joepieeee zin in!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 15 reacties.

 1. Femke

  Wat een fijne week heb je gehad. Wow, 3,5 uur sushi eten. Dat heb ik nog nooit gered en al helemaal niet met mijn vriend haha! Samen zijn wij max. 2 uur bezig, met vriendinnen kan ik wel langer bezig zijn. Heel veel plezier komende week bij je opa en oma!
  Femke onlangs geplaatst…What I did: oktoberMy Profile

 2. Renske

  Wat leuk dat een vrienden een feestje organiseerde met als thema Black Tie! Wat maak je toch prachtige foto’s. :) Ik hoop dat je deze week weer heerlijk kunt genieten en ik wens je natuurlijk veel plezier bij jouw opa en oma!
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – Kaneelrolletjes met NutellaMy Profile

 3. Esther

  Klinkt als een topweek! De beeksebergen is hier enorm dichtbij en ben er voor het laatst geweest toen ik klein was (oops), denk dat ik het toch op mijn lijstje ga zetten om snel eens heen te gaan! En wat een enorm mooi kettinkje! Ik hou van het infinity teken. X
  Esther onlangs geplaatst…Hoogtepunten en jarig!My Profile

 4. Denise

  Wat een fijne week. Beekse Bergen lijkt me ook heel gaaf om een keer naartoe te gaan! Wat fijn dat de producten je kunnen helpen te ontspannen. En wat een prachtige boeken. Héél veel plezier in Polen. Lekker van genieten! <3
  Denise onlangs geplaatst…Diary #13 vakantie! Sushi, wenkbrauwen en GreaseMy Profile

 5. Miriam

  Wauwww die foto van die oli….uhh giraffen! Heel erg mooi :D Toffe foto’s ook verder, leuk om te zien
  Miriam onlangs geplaatst…HerfstMy Profile

 6. Maaike

  De Beekse Bergen zijn zo tof! Ik ben er vroeger een aantal keer geweest, en ik weet nog hoe geweldig ik dat vond, maar volgens mij vinden mijn ouders dat we er nu te oud voor zijn, haha. Misschien kan ik er een keer iemand anders mee heen slepen. ;) En zo’n lief kettinkje!
  Ik vond het superleuk om vrijdag even een keer écht met je te kletsen, zeker voor herhaling vatbaar. Heel veel plezier in Polen alvast, wat een leuk onverwachts reisje!
  Maaike onlangs geplaatst…Hotspots en bezienswaardigheden in AntwerpenMy Profile

 7. Cindy

  Ik rij elke werkdag heen en terug langs de Beekse Bergen en in mijn beleving was dat nooit zo groot als dat ik het nu bij jou zie. Maar ik ben er ook 25 jaar geleden voor het laatst geweest ofzo, toen de dinosaurussen ook nog in dat park leefden.. Eigenlijk moet ik er gewoon weer een keer heen, het lijkt me echt heel erg tof om daar doorheen te rijden/varen/lopen. Het event zag er heel erg leuk uit! Geniet bij je opa en oma in Polen!
  Cindy onlangs geplaatst…Nog twee maanden wachten…My Profile

 8. patricia

  Heerlijke boeken mag je promoten! Ik ben nu bezig in Alles of Niets! Vandaag of morgen nog uit leest heel lekker. En welkom voor gerrit!
  patricia onlangs geplaatst…Linda de columnsMy Profile

 9. anna

  Wat veel leuke foto’s! Die bruine hoed komt die van Pimkie? Ik heb eentje die er super veel op lijkt. Ik vind de herfst ook een mooi seizoen, als het zonnetje schijnt en het niet te koud is, haha. De laatste dagen is het echt top weer voor de herfst vind ik!
  anna onlangs geplaatst…REVIEW | 2X BUDGET NYC LIPSTICKSMy Profile

 10. Rachel

  Ziet er goed uit wat een toffe hoed en leuke foto’s! fijne week verder en alvast een goed weekend geniet ervan!

Geef een antwoord

CommentLuv badge