Blog

Behind the scenes #112 – Uitwaaien, lezen en Forever 21

Half oktober? Ja het staat toch echt in mijn agenda. Een drukke tijd waarin de mooie herfst door onze vingers glipt. Ik heb een hele fijne week achter de rug jij ook? Neem je een kijkje behind the scenes? Ik ging o.a. naar de opening van de nieuwe Forever 21 in Rotterdam, maar ook lekker uitwaaien in Zeeland en ik las veel. Kijk je gezellig mee? 
Een heerlijk dagje uitwaaien in Zeeland met familie. Hoe fijn is dat? Ik heb volop genoten en vond het geweldig om Zeeland te mogen zien. En hoe leuk dat ik er zelf naartoe mocht rijden in de auto?! Echt gaaf om te doen, ik beleef zoveel plezier aan het autorijden. Je bent immers een stuk mobieler en onafhankelijk, het maakt mij erg blij! Zeeland was prachtig en we hadden het erg getroffen met het weer. De omgeving is zo mooi, ik heb er volop van genoten.


Life is a beach!

Mijn favoriete schrijfster: Jojo Moyes! Heb jij haar boeken al gelezen? Ik ben fan!

Barcelona is nu echt omgetoverd tot een stralende herinnering. Anne en ik hebben volop van de tijd genoten die we er mochten delen en we kijken met veel plezier terug op het heerlijke weekend vol zon, lekker eten, cultuur, shoppen en veel lachen. Het was echt een fijne tijd en superleuk om met mijn beste vriendinnetje de stad te mogen ontdekken. En nu heb ik mijn lievelingsfoto van dat weekend af laten drukken, het is een foto op forex (klik hier voor meer informatie) en het eindresultaat is nog leuker geworden dan ik had gehoopt. Elke keer als ik er naar kijk word ik weer blij, I love it!

Happy herfst! Ik word zo bij van dit prachtige seizoen. Alles kleurt goud!

Outfit of the day! Hier draag ik mijn favoriete broek van Miss Etam (de Jogjeans noemen zij het). Deze stof is echt perfect; lekker soepel en voelt aan als een soort legging, niet als denim terwijl die uitstraling ervan wel jeans is. Ik ben fan! En natuurlijk een heerlijke blazer en fijne laarsjes. Op naar werk voor een lange, maar onwijs gezellige dag. De helft van mijn collega’s was namelijk naar de boekenbeurs in Frankfurt om mooie boeken aan te kopen en met agenten in gesprek te gaan over potentiëlle bestsellers. Superleuk! En daarom vierden we met collega’s die wel op kantoor waren leuke feestjes, heel gezellig.

Heb jij Het Rosie Project al gelezen? Ik ben oprecht fan van dit boek, bekijk hier mijn recensie.

Met Anne ging ik naar de VIP avond van Forever 21 die in Rotterdam zou gaan openen. De sfeer was top, we kletsten lekker bij met andere lieve blogvriendinnetjes en zijn goed geslaagd met shoppen. Het was zo’n leuke avond! Ook de locatie is top, net als het filiaal heel mooi is ingericht. Rotterdam heeft er een pareltje bij!

 

En vanavond hebben we een gezellig feest met als thema Black Tie. De jurk gaat uit de kast en Jord gaat in pak, het gaat een leuke avond worden! Ook gaan we komende week een dagje naar Safaripark Beekse Bergen en ga ik naar een heel leuk boekevent van Uitgeverij L.S. Amsterdam. Ik kan niet wachten!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.