Behind the scenes #112 – Uitwaaien, lezen en Forever 21

Behind the scenes #112 – Uitwaaien, lezen en Forever 21

Half oktober? Ja het staat toch echt in mijn agenda. Een drukke tijd waarin de mooie herfst door onze vingers glipt. Ik heb een hele fijne week achter de rug jij ook? Neem je een kijkje behind the scenes? Ik ging o.a. naar de opening van de nieuwe Forever 21 in Rotterdam, maar ook lekker uitwaaien in Zeeland en ik las veel. Kijk je gezellig mee? 
Een heerlijk dagje uitwaaien in Zeeland met familie. Hoe fijn is dat? Ik heb volop genoten en vond het geweldig om Zeeland te mogen zien. En hoe leuk dat ik er zelf naartoe mocht rijden in de auto?! Echt gaaf om te doen, ik beleef zoveel plezier aan het autorijden. Je bent immers een stuk mobieler en onafhankelijk, het maakt mij erg blij! Zeeland was prachtig en we hadden het erg getroffen met het weer. De omgeving is zo mooi, ik heb er volop van genoten.


Life is a beach!

Mijn favoriete schrijfster: Jojo Moyes! Heb jij haar boeken al gelezen? Ik ben fan!

Barcelona is nu echt omgetoverd tot een stralende herinnering. Anne en ik hebben volop van de tijd genoten die we er mochten delen en we kijken met veel plezier terug op het heerlijke weekend vol zon, lekker eten, cultuur, shoppen en veel lachen. Het was echt een fijne tijd en superleuk om met mijn beste vriendinnetje de stad te mogen ontdekken. En nu heb ik mijn lievelingsfoto van dat weekend af laten drukken, het is een foto op forex (klik hier voor meer informatie) en het eindresultaat is nog leuker geworden dan ik had gehoopt. Elke keer als ik er naar kijk word ik weer blij, I love it!

Happy herfst! Ik word zo bij van dit prachtige seizoen. Alles kleurt goud!

Outfit of the day! Hier draag ik mijn favoriete broek van Miss Etam (de Jogjeans noemen zij het). Deze stof is echt perfect; lekker soepel en voelt aan als een soort legging, niet als denim terwijl die uitstraling ervan wel jeans is. Ik ben fan! En natuurlijk een heerlijke blazer en fijne laarsjes. Op naar werk voor een lange, maar onwijs gezellige dag. De helft van mijn collega’s was namelijk naar de boekenbeurs in Frankfurt om mooie boeken aan te kopen en met agenten in gesprek te gaan over potentiëlle bestsellers. Superleuk! En daarom vierden we met collega’s die wel op kantoor waren leuke feestjes, heel gezellig.

Heb jij Het Rosie Project al gelezen? Ik ben oprecht fan van dit boek, bekijk hier mijn recensie.

Met Anne ging ik naar de VIP avond van Forever 21 die in Rotterdam zou gaan openen. De sfeer was top, we kletsten lekker bij met andere lieve blogvriendinnetjes en zijn goed geslaagd met shoppen. Het was zo’n leuke avond! Ook de locatie is top, net als het filiaal heel mooi is ingericht. Rotterdam heeft er een pareltje bij!

 

En vanavond hebben we een gezellig feest met als thema Black Tie. De jurk gaat uit de kast en Jord gaat in pak, het gaat een leuke avond worden! Ook gaan we komende week een dagje naar Safaripark Beekse Bergen en ga ik naar een heel leuk boekevent van Uitgeverij L.S. Amsterdam. Ik kan niet wachten!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 26 reacties.

 1. Frauke

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk, zo uitwaaien aan het strand. Lijkt me inderdaad super dat je er nu zelf heen kan rijden :D. En Jojo Moyes, jaa, leuke boeken! Die broek staat je goed! X
  Frauke onlangs geplaatst…Snapshots Sunday #50My Profile

 2. Renske

  Wat een prachtige foto’s weer! Soms droom ik ervan om dichtbij het strand te wonen. Het lijkt me heerlijk om daar naartoe te gaan om even lekker uit te waaien. Geniet van deze nieuwe week! :)
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – KaasstengelsMy Profile

 3. Laura

  Klinkt als een leuke week! Jojo Moyes is my favorite!

 4. Denise

  Wat een leuke foto van je! Die foto met Anne is ook erg leuk geworden! Veel plezier deze week!

 5. Evelien

  Veel plezier bij Beekse Bergen! Daar rondrijden tussen de giraffes was voor mij een onvergetelijke ervaring. Zeker toen die lange tong onze auto ‘schoonmaakte’ ;)
  Evelien onlangs geplaatst…Gepest? Cool!My Profile

 6. Inge

  Ik ben voor ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes aan het lezen. Het leest echt zó lekker weg, ik ben nu al fan! Die blouse ziet er mooi uit! Het Rosie Project ken ik trouwens niet.
  Inge onlangs geplaatst…Happiness: nieuwe lensMy Profile

 7. Wanda

  Via boektober op je blog terecht gekomen en direct met mijn neus in de boter gevallen met die mooie strandfoto`s. Echt genieten!
  Wanda onlangs geplaatst…De Zondagse Drie… (7)My Profile

 8. Inge

  Ohhh de boekenbeurs in Frankfurt is zoooo leuk maar vermoeiend :) Ben er de vorige jaren ook met collega’s geweest om bestaande klanten en nieuwe projecten te bespreken. Ben jij er al geweest?

 9. Miriam

  Man oh man, ik heb nog zó veel leuke boeken te lezen….Moet er toch een keer aan beginnen!
  Miriam onlangs geplaatst…Vroegâh #2My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge