Behind the scenes #111 – Gillian King, vast contract en strand

Behind the scenes #111 – Gillian King, vast contract en strand

Hoera, een nieuwe dag vol nieuwe kansen! Altijd leuk om terug te blikken op wat er allemaal de afgelopen week is gebeurd. En dat het veel was, dat schuif ik niet onder stoelen of banken. Dit weekend stond het nemen van rust voorop, extra belangrijk omdat ik deze week flinke terugvallen heb gehad. Niet te zien aan de foto’s, want er stond alsnog veel leuks op de planning. Maar tussendoor was de pijn behoorlijk ondraaglijk en had ik het erg zwaar om te doen wat ik moest doen. Gelukkig kreeg ik ontzettend leuk nieuws op mijn werk, waardoor er nieuwe bron aan energie leek open te gaan: ik heb een vast contract gekregen! Mijn blijdschap is echt niet in woorden uit te drukken, het is echt zo’n cadeau! Kijk je mee behind the scenes? 


Een mooie quote om de week mee te beginnen. Dankjewel fluffy Poes voor het zijn van ‘pootjes-model’ op deze foto. Ze krijgt nu weer een dikkere vacht door het koudere seizoen dat voor de deur staat. Extra fluffy en dat vind ik helemaal niet erg!

Met lieve vrienden gingen we gezellig naar het strand voor een wandeling in het zonnetje en we hebben er ook lekker gegeten. Het was zo gezellig en fijn! En na 4,5 jaar ben ik nog steeds heel blij en verliefd op mijn lieve vriendje (hihi al ben ik kleiner…). 

Het strand blijft echt mijn favoriete plek, het is er zo mooi en rustgevend!

Maandag ging ik sporten in de sportschool. Ik ging er met veel pijn naartoe in de hoop dat de beweging de doorbloeding zou stimuleren en mijn spieren minder ‘gek en stom’ gingen doen. Veel daadkracht kostte het wel, ik bleef natuurlijk veel liever op de bank liggen met een kruikje maar daarmee zou ik niets vooruitgaan. Het leuke aan de sportschool (ik zit bij Fit for Free) is dat er allemaal nieuwe apparaten staan en je een persoonlijk schermpje hebt waarop je Youtube filmpjes kunt kijken, oefeningen kunt doen, maar ook TV kunt kijken. Daarom schakel ik graag op de maandagavond over naar HNTM, dat maakt het sporten nog een stukje leuker als je het kunt combineren haha!

Op woensdag ging ik samen met lieve Katja naar mijn collega’s in Amsterdam van de uitgeverij LuitinghSijthoff. Daar hadden we een leuke bespreking over een event dat gaat komen en als cadeautje voor het meedenken kregen we het pareltje: Vuur en as. Alleen al de cover is echt een beauty. Ik ben gelijk heel nieuwsgierig geworden naar het verhaal!

Favoriete foto met lieve Anne!

Kijk wat een prachtige souvenir ik van Anne kreeg in Turijn! Dit heerlijke geurtje doet mij daarom denken aan de uren die we dat weekend hebben gelachen. Onvergetelijk!

Tijd om te ontspannen! Op de achtergrond zie je de Italiaanse Vogue die ik mee heb genomen uit Turijn, echt een mooi exemplaar. Helaas ging het in de avond flink mis, ik keek gezellig met Jord een film op de bank toen ik volledig wegzakte en niet meer reageerde. Wat Jord ook probeerde, ik was zo slap en niet goed dat het behoorlijk mis was. Ik kon niet praten of mijn lichaam bewegen. Zulke heftige terugvallen als afgelopen week heb ik al heel lang niet meer gehad (gelukkig maar, al doe ik nu heel erg mijn best om op te knappen en op te laden). Uiteindelijk kwam ik om 03:00 een beetje bij en lukte het Jord om mij naar boven te tillen. De pijn was ondragelijk en het was heel pittig om de volgende dag op te staan. Toch lukte dit (ik weet zelf niet veel meer van deze week of deze avond, Jord heeft mij flink bijgepraat) en dat werd beloond met iets zó onwerkelijks! Ik kreeg namelijk op werk te horen dat ik een vast contract zou krijgen! Dit gaf zoveel energie en mijn dag kon niet meer stuk. En in de avond was er ook nog een leuk feestje, namelijk de boekpresentatie van Alles of niets geschreven door Gillian King!

Het was zo’n leuke avond! Ik heb een verslag erover geschreven en je kunt het hier lezen. Ik ben héél erg trots op dit mooie exemplaar en de lieve woorden tijdens de presentatie van Gillian.

Als fan van Lisette Jonkman was de avond helemaal compleet toen zij ook bleek te komen! En ik kan verklappen dat zij minstens zo leuk en lief is in real life als online. Mijn bewondering voor haar is alleen maar toegenomen en met deze foto ga ik dus het huis behangen. Hashtag fangirl!

Wie heeft er zin in een potje Regenwormen? Dit is zo’n grappig en leuk gezelschapsspel, oeps het is trouwens ook verslavend. Ik heb je gewaarschuwd!

Dit weekend heb ik veel gelezen en bleven Anne & Stephen gezellig logeren. Ook ging ik met lieve vrienden naar de film The Intern, heb jij deze film al gezien? Hij is echt zo goed en mooi, echt een aanrader om te kijken. Nu ben ik verder aan het opladen en aansterken en ik ben heel benieuwd wat aankomende week voor ons in petto heeft.

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 26 reacties.

 1. Sandra

  Gefeliciteerd met je vaste contract! Wel naar dat je zo’n vervelende terugval had, maar dat vaste contract is wel een heel groot lichtpuntje lijkt mij. Vind ik heel fijn voor je!
  Sandra onlangs geplaatst…Video | Maleisië 2015My Profile

 2. Marion

  Holy moly, ik schrik me rot! Wat heftig zo’n terugval. Doe jij voorzichtig, lieve Dagmar? Ik weet dat je graag leuke en mooie dingen doet, maar ook voldoende rusten hoor! Die quote is zo mooi. Doordat ik zelf niet veel kan geniet ik enorm van de kleine dingen in het leven. Het maakt echt gelukkig! Gefeliciteerd met je vaste contract! En nu een lazy sunday houden! Verplicht!
  Marion onlangs geplaatst…De Afgelopen WeekMy Profile

 3. Wat heftig dat je niet meer aanspreekbaar was! Lijkt mij een teken dat je toch teveel aan het ondernemen bent meis! Zorg echt voor voldoende rust!! Je gezondheid is namelijk het allerbelangrijkste!! Maar wat tof van je vaste contract ❤
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Blij zijn met een kalm levenMy Profile

 4. Lizzy

  Wow, wat moet dat schrikken zijn geweest, zo’n terugval! :( Maar wauw, wat gaaf dat je de dag erna een vast contract hebt gekregen! Dat geeft zeker positieve energie! Regenwormen lijkt me een tof spel!
  Lizzy onlangs geplaatst…Happy Liz is vanaf nu een blogmagazine!My Profile

 5. Deisy

  O wauw meis toch! Je laat mij echt ongelooflijk schrikken zeg :-( Wat een vervelende terugval, hoop dat deze niet snel meer voorbij gaat komen. Doe in ieder geval rustig aan lieve dame en pak die energie waar je deze kunt pakken. Echt diepe bewondering hoe je ermee omgaat trouwens: je bent denk ik echt een inspiratie voor velen <3 En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je vaste contract: ik heb het al eerder gezegd maar je hebt het dubbel en dwars verdiend hoor. X
  Deisy onlangs geplaatst…6 inspirerende lessen uit het boek #Girlboss van Sophia AmorusoMy Profile

 6. Annelies

  Wat een lieve foto van jou en je vriendje! Ik vind het zo mooi om te lezen dat je na 4 en een half jaar nog steeds helemaal verliefd bent. Dat jullie maar lang en gelukkig samen mogen zijn ;-)
  Annelies onlangs geplaatst…WINACTIE: Vergeet niet om mee te doenMy Profile

 7. Maaike

  Die foto van jou en Jord is zo leuk! En ik zag afgelopen maandag ook iemand lopen met die trui die Anne aanheeft, moest heel erg lachen, haha. Wel heel vervelend dat je het zo slecht ging die avond… Dan is het extra fijn dat je dat leuke nieuws kreeg, van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat het aankomende week weer wat beter met je gaat, maar met deze positieve instelling moet je er zeker komen. <3
  Maaike onlangs geplaatst…5 random lifehacks/tips die het leven net wat beter makenMy Profile

 8. margriet kuper

  wat knap dat je zo relaxed bent over het feit dat je even niet meer aanspreekbaar was. Lijkt me erg heftig..Goed om jezelf denken hoor. Gefeliciteerd met je vaste contract!!

 9. Van harte gefeliciteerd met je vaste contract lieve Dagmar! En wat eng van je terugval zeg! Ik hoop dat jullie dat beide niet snel meer mee hoeven maken en dat je weer een beetje opknapt, in hoeverre dat voor jou kan. X

 10. Kelly

  Jemig wat een heftige week heb je achter de rug! Ik hoop dat je dat niet meer mee hoeft te maken, wat onwijs heftig zeg dat je dan nergens op reageert! Gelukkig zorgt Jord heel erg goed voor je! Gefeliciteerd met je vaste contract!! Je werkt heel erg hard, dus helemaal verdiend! Een hele fijne nieuwe week alvast gewenst en doe je wel een beetje rustig aan? ;)
  Kelly onlangs geplaatst…Lush Halloween / Winter ’15My Profile

 11. Jeetje, wat heftig van je gezondheid meis! Doe je rustig aan?
  Gefeliciteerd met je vaste contract, ben blij voor je! Ik bewonder je doorzettingsvermogen en je altijd stralende innerlijke zonnetje heel erg. :)
  Emily Lotus onlangs geplaatst…Wat is ME?My Profile

 12. Miriam

  Gefeliciteerd met je vaste contract, erg gaaf! En idd, Regenwormen is erg grapppig…ken je Fazantenbal dan ook? Zó hysterisch, maar zó leuk :D
  Miriam onlangs geplaatst…Mirror Mirror #2My Profile

 13. anna

  Fijne foto’s! Die jas die je aanhad op het strand heb ik ook, het is mijn favoriete herfst jas <3. The Intern wil ik ook nog graag zien. En wat heftig dat je helemaal wegzakte tijdens het kijken van de film, wow! Hopelijk voel je je gauw weer wat beter <3
  anna onlangs geplaatst…H&M Autumn WishlistMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge