Blog

Behind the scenes #111 – Gillian King, vast contract en strand

Hoera, een nieuwe dag vol nieuwe kansen! Altijd leuk om terug te blikken op wat er allemaal de afgelopen week is gebeurd. En dat het veel was, dat schuif ik niet onder stoelen of banken. Dit weekend stond het nemen van rust voorop, extra belangrijk omdat ik deze week flinke terugvallen heb gehad. Niet te zien aan de foto’s, want er stond alsnog veel leuks op de planning. Maar tussendoor was de pijn behoorlijk ondraaglijk en had ik het erg zwaar om te doen wat ik moest doen. Gelukkig kreeg ik ontzettend leuk nieuws op mijn werk, waardoor er nieuwe bron aan energie leek open te gaan: ik heb een vast contract gekregen! Mijn blijdschap is echt niet in woorden uit te drukken, het is echt zo’n cadeau! Kijk je mee behind the scenes? 


Een mooie quote om de week mee te beginnen. Dankjewel fluffy Poes voor het zijn van ‘pootjes-model’ op deze foto. Ze krijgt nu weer een dikkere vacht door het koudere seizoen dat voor de deur staat. Extra fluffy en dat vind ik helemaal niet erg!

Met lieve vrienden gingen we gezellig naar het strand voor een wandeling in het zonnetje en we hebben er ook lekker gegeten. Het was zo gezellig en fijn! En na 4,5 jaar ben ik nog steeds heel blij en verliefd op mijn lieve vriendje (hihi al ben ik kleiner…). 

Het strand blijft echt mijn favoriete plek, het is er zo mooi en rustgevend!

Maandag ging ik sporten in de sportschool. Ik ging er met veel pijn naartoe in de hoop dat de beweging de doorbloeding zou stimuleren en mijn spieren minder ‘gek en stom’ gingen doen. Veel daadkracht kostte het wel, ik bleef natuurlijk veel liever op de bank liggen met een kruikje maar daarmee zou ik niets vooruitgaan. Het leuke aan de sportschool (ik zit bij Fit for Free) is dat er allemaal nieuwe apparaten staan en je een persoonlijk schermpje hebt waarop je Youtube filmpjes kunt kijken, oefeningen kunt doen, maar ook TV kunt kijken. Daarom schakel ik graag op de maandagavond over naar HNTM, dat maakt het sporten nog een stukje leuker als je het kunt combineren haha!

Op woensdag ging ik samen met lieve Katja naar mijn collega’s in Amsterdam van de uitgeverij LuitinghSijthoff. Daar hadden we een leuke bespreking over een event dat gaat komen en als cadeautje voor het meedenken kregen we het pareltje: Vuur en as. Alleen al de cover is echt een beauty. Ik ben gelijk heel nieuwsgierig geworden naar het verhaal!

Favoriete foto met lieve Anne!

Kijk wat een prachtige souvenir ik van Anne kreeg in Turijn! Dit heerlijke geurtje doet mij daarom denken aan de uren die we dat weekend hebben gelachen. Onvergetelijk!

Tijd om te ontspannen! Op de achtergrond zie je de Italiaanse Vogue die ik mee heb genomen uit Turijn, echt een mooi exemplaar. Helaas ging het in de avond flink mis, ik keek gezellig met Jord een film op de bank toen ik volledig wegzakte en niet meer reageerde. Wat Jord ook probeerde, ik was zo slap en niet goed dat het behoorlijk mis was. Ik kon niet praten of mijn lichaam bewegen. Zulke heftige terugvallen als afgelopen week heb ik al heel lang niet meer gehad (gelukkig maar, al doe ik nu heel erg mijn best om op te knappen en op te laden). Uiteindelijk kwam ik om 03:00 een beetje bij en lukte het Jord om mij naar boven te tillen. De pijn was ondragelijk en het was heel pittig om de volgende dag op te staan. Toch lukte dit (ik weet zelf niet veel meer van deze week of deze avond, Jord heeft mij flink bijgepraat) en dat werd beloond met iets zó onwerkelijks! Ik kreeg namelijk op werk te horen dat ik een vast contract zou krijgen! Dit gaf zoveel energie en mijn dag kon niet meer stuk. En in de avond was er ook nog een leuk feestje, namelijk de boekpresentatie van Alles of niets geschreven door Gillian King!

Het was zo’n leuke avond! Ik heb een verslag erover geschreven en je kunt het hier lezen. Ik ben héél erg trots op dit mooie exemplaar en de lieve woorden tijdens de presentatie van Gillian.

Als fan van Lisette Jonkman was de avond helemaal compleet toen zij ook bleek te komen! En ik kan verklappen dat zij minstens zo leuk en lief is in real life als online. Mijn bewondering voor haar is alleen maar toegenomen en met deze foto ga ik dus het huis behangen. Hashtag fangirl!

Wie heeft er zin in een potje Regenwormen? Dit is zo’n grappig en leuk gezelschapsspel, oeps het is trouwens ook verslavend. Ik heb je gewaarschuwd!

Dit weekend heb ik veel gelezen en bleven Anne & Stephen gezellig logeren. Ook ging ik met lieve vrienden naar de film The Intern, heb jij deze film al gezien? Hij is echt zo goed en mooi, echt een aanrader om te kijken. Nu ben ik verder aan het opladen en aansterken en ik ben heel benieuwd wat aankomende week voor ons in petto heeft.

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.