Blog

Behind the scenes #110 – #Boektober, Turijn en herfst


Hoera, we zijn terug uit Turijn én #Boektober is inmiddels een feit! Deze week was superspannend, lieve Anne en ik gingen namelijk naar Schiphol zonder te weten waar we dat weekend zouden belanden! Echt een onvergetelijk avontuur en toen kwam ook nog de lancering van #Boektober (je kunt hier meer lezen over mijn initiatief om anderen te enthousiasmeren meer te lezen). Een achtbaan, ook al stapte ik deze week niet letterlijk in De Baron van de Efteling… Kijk je mee Behind the scenes


Op Schiphol had ik afgesproken met mijn beste vriendinnetje Anne, waar we samen de kraskaart met de code openden en erachter kwamen waar we onze koffers voor hadden gepakt. Superspannend en de zenuwen gierden door ons lijf. Turijn kwam er als grote verrassing uit! Echt heel erg leuk, we waren er beiden niet eerder geweest en wisten ook niet goed wat we ervan konden verwachten. We moesten overstappen in Frankfurt (dat was iets minder en erg intensief) maar we kregen er een stralend weekend voor terug!


Prachtig toch? Turijn is echt een pareltje en met het geweldige herfstweer konden we het niet mooier treffen. Je proefde de Italiaanse sfeer op elke hoek!


Een geweldig uitzicht, het was heel magisch! Je kunt mijn verslag over deze citytrip hier lezen. Op de blog van Anne staan o.a. geweldige foto’s die je hier kunt bekijken. Enjoy!


A good friend knows all your best stories. A best friend has lived it with you ! 


Dankjewel Turijn, je was geweldig! Ciao! 
Hebben jullie mijn nieuwe bril al gezien? Ik kan het niet langer ontkennen, het was nodig én heel handig. Er ging echt een wereld voor mij open toen ik de bril opzette haha. Eindelijk meer rust voor mijn ogen. Meer over mijn bril kan je hier lezen. 
Hoera, de lancering van #Boektober was een heus feestje! Ik voelde mij toch een beetje zenuwachtig worden, net alsof ik jarig was de volgende dag. Echt een geweldige ervaring, nu al onvergetelijk terwijl deze maand pas net is begonnen! Deze boeken ga ik lezen deze nieuwe maand en inmiddels heb ik Portret van een vrouw al uit (tadaaa klik voor mijn recensie). Echt een kunstwerk van Moyes!

Ik vroeg mij al af waarom mijn tas zo zwaar was… Bleken er nog kastanjes uit Turijn in te zitten die we er hadden verzameld haha. Perfecte souvenir! 

Ik beken: toen ik dit zag deed ik een héél maf vreugdedansje in de winkel en het kon mij even niks schelen wat anderen van mij dachten. Het was zo’n mooi cadeau om #Boektober in het magazine Vriendin te zien! Echt geen woorden voor… Ik had echt nooit verwacht dat er zoveel lieve deelnemers zouden zijn, het idee zat tot voor kort nog alleen in mijn hoofd en nu is het werkelijkheid. Heel bijzonder hoe snel zoiets kan gaan!
Lekker lezen in Portret van een vrouw, echt een pareltje! 
Yay nog een nachtje slapen en dan zie ik mijn lieve vriendje weer! Hij was in Spanje en gelukkig mag ik hem bijna ophalen van Schphol. Het huis is versierd met slingers en ik heb ook een bord gemaakt met welkom thuis haha. Was echt gek om thuis te komen na werk, alleen te eten en in slaap te vallen. Ik kan niet wachten om weer samen te zijn! Het voelde nu echt alsof ik niet compleet was, heb Jord heel erg gemist. 

Deze zonnebloemen staan er stralend bij, maar vier maanden geleden besloot ik deze te planten toen we nog in Zeist woonden. Ik deed de pitjes in de grond, verzorgde ze goed en al snel begonnen ze te groeien in de vensterbank. Toen gingen we verhuizen en plaatste ik de baby plantjes in de tuin van ons nieuwe huis. Iedereen had de hoop al opgegeven dat ze dit zouden overleven en vond dat ik ze weg moest gooien, maar dat kon ik niet. En het had zo moeten zijn, want nu staan de zonnebloemen volop in bloei en zijn ze ontzettend mooi. Letterlijk de ervaring: alles wat je aandacht geeft, groeit! Een mooie afsluiter van een stralende, maar intensieve week. Nu extra genieten!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.