Behind the scenes #108 – Boekenfestijn, presenteren en kanoën

Behind the scenes #108 – Boekenfestijn, presenteren en kanoën

Wat een hectische, intensieve en mooie week. Ik heb al een lange tijd niet zoveel stress ervaren als afgelopen week, tegelijkertijd stroomden de hoogtepunten binnen. Ik moest een belangrijke presentatie geven op werk, lanceerde #Boektober en ik ben achter de schermen actief betrokken geweest bij de communicatie van een tv-programma dat we gaan vullen. Tegelijkertijd was het ook een week vol feestjes, kijk je mee?

Wohoooo mijn grote wens kwam uit, we gingen lekker kanoën. Dit vind ik zo ontspannend en mooi, lekker op het water dobberen en genieten van de mooie omgeving. Heerlijk!

Ik ging eerder naar bed, omdat ik wist dat het zo’n intense week zou zijn en ik de kracht goed kon gebruiken… GN!

Wohooo life is a beach! Niks mooiers dan de ondergaande zon in de zee. Love it! Vaarwel stralende zomer, kom je gauw weer terug?!

 

Hmmm… Lekker een garnalensalade eten. Hij vulde heel erg, maar was tegelijkertijd lekker verfrissend en gezond. Delicious! 

Waar is dat feestje? Op Instagram is het feestje! Ik behaalde de 4K volgers op Instagram, zo ongelooflijk veel en echt een gigantische mijlpaal. Heel bijzonder om te mogen bereiken, dankjewel lieve allemaal voor het volgen. Echt een eer!

 

Outfit of the day! Mijn favoriete hoed en Aztec sjaal, liefde voor deze autumn items!

 

Thee is mijn beste vriend. Lekker genieten van een dampende kop en een kruikje!

 

Foto’s maken van stralende producten, zodat er héél binnenkort een review over zal verschijnen. En ik kan alvast verklappen dat Jord ook een stukje heeft geschreven, zo leuk!

 

Dankzij Katja was ik aanwezig bij het Boekenfestijn om een kijkje te nemen. Ik was er nog niet eerder geweest en het was hier in Utrecht dus lekker om de hoek. Superleuk en ik keek mijn ogen uit. De schade? Deze stralende boeken!

Maar ik wil helemaal niet dat dit de laatste behind the scenes is van deze zomer…. Ik ben bang dat ik geen keus heb eigenlijk haha. Maar ik heb echt genoten van de stralende tijd en ik hoop dat de herfst iedereen veel moois zal brengen. Lekker genieten van de mooie dagen!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Marion

  Je foto’s worden mooier en mooier! Ik ben zo blij met die Boektober challenge. Ik hoop echt dat ik daardoor mijn leesflow weer terugkrijg. Lezen is zo lekker. Kanoën of kajakken staat ook nog op mijn verlanglijstje. Misschien volgend jaar maar eens werk van gaan maken. Het is zo lekker op het water. Ik heb een drukke week gehad! Laten we het daar maar op houden ;-) Fijne zondag!
  Marion onlangs geplaatst…Vluchtelingenopvang: Deel IIMy Profile

 2. Anniek

  Oeh ja, kanoën is zo ontzettend leuk! Of tenminste, totdat je armen gaan protesteren, wat bij mij vaak gebeurt op een gegeven moment :) Leuk ook dat je naar het boekenfestijn bent geweest, ik heb daar al veel positieve verhalen over gehoord. En goed idee trouwens om naar het strand te gaan, nu wil ik ook.. :)
  Anniek onlangs geplaatst…Het recept dat 11000 keer bekeken werdMy Profile

 3. Renske

  Ooh, kanoën is inderdaad lekker rustgevend! Sowieso met een boot het water op. Heerlijk om te doen!

  Leuk dat je naar het Boekenfestijn bent geweest! Ik hoop dat het er volgend jaar weer is, want dit jaar kan ik niet. Erg jammer! Jij bent in ieder geval weer prachtige boeken rijker. :-)

  En wat is jouw haar prachtig op de laatste foto zeg!

  Geniet van de komende week!
  Renske onlangs geplaatst…Hoera! Mijn nieuwe blogritmeMy Profile

 4. Kelly

  Ik denk dat de zomer ook echt voorbij is, maar wij kunnen terug kijken op een prachtige zomer, vol zon en mooie hoogtepunten toch? :) De herfst vind ik ook heel erg leuk met zijn mooie kleuren, herfstblaadjes, maar de regen en wind mag wel achterwegen blijven.
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn ervaringen & tips voor het eiland ZakynthosMy Profile

 5. Frauke

  Wat een prachtige foto’s! Je haren zijn echt heel mooi en je ziet er heel blij uit :). Heerlijke boeken heb je gekocht, en die garnalensalade ziet er ook onwijs lekker uit! Fijne zondag! X
  Frauke onlangs geplaatst…Snapshots Sunday #47My Profile

 6. Laura

  Wat een leuke week. Kanoën lijkt mij heel leuk, nog nooit gedaan.

 7. Sophie

  Ik ga de zomer ook zo missen.. nog even lekker genieten van het zonnetje vandaag! En gefeliciteerd met je 4K op Instagram!

 8. Daniëlle

  Wat een leuke theemok! En wat heb je een leuke boeken gekocht op het Boekenfestijn! Ik ben ook geweest en ik ga altijd weg met veel boeken. Heerlijk is dat, lekker struinen tussen de boeken! ;)
  Ik heb Life is now van Mexx geroken in de winkel, ik vond ‘m erg lekker!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Boekenfestijn 2015My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge