Blog

Behind the scenes #108 – Boekenfestijn, presenteren en kanoën

Wat een hectische, intensieve en mooie week. Ik heb al een lange tijd niet zoveel stress ervaren als afgelopen week, tegelijkertijd stroomden de hoogtepunten binnen. Ik moest een belangrijke presentatie geven op werk, lanceerde #Boektober en ik ben achter de schermen actief betrokken geweest bij de communicatie van een tv-programma dat we gaan vullen. Tegelijkertijd was het ook een week vol feestjes, kijk je mee?

Wohoooo mijn grote wens kwam uit, we gingen lekker kanoën. Dit vind ik zo ontspannend en mooi, lekker op het water dobberen en genieten van de mooie omgeving. Heerlijk!

Ik ging eerder naar bed, omdat ik wist dat het zo’n intense week zou zijn en ik de kracht goed kon gebruiken… GN!

Wohooo life is a beach! Niks mooiers dan de ondergaande zon in de zee. Love it! Vaarwel stralende zomer, kom je gauw weer terug?!

 

Hmmm… Lekker een garnalensalade eten. Hij vulde heel erg, maar was tegelijkertijd lekker verfrissend en gezond. Delicious! 

Waar is dat feestje? Op Instagram is het feestje! Ik behaalde de 4K volgers op Instagram, zo ongelooflijk veel en echt een gigantische mijlpaal. Heel bijzonder om te mogen bereiken, dankjewel lieve allemaal voor het volgen. Echt een eer!

 

Outfit of the day! Mijn favoriete hoed en Aztec sjaal, liefde voor deze autumn items!

 

Thee is mijn beste vriend. Lekker genieten van een dampende kop en een kruikje!

 

Foto’s maken van stralende producten, zodat er héél binnenkort een review over zal verschijnen. En ik kan alvast verklappen dat Jord ook een stukje heeft geschreven, zo leuk!

 

Dankzij Katja was ik aanwezig bij het Boekenfestijn om een kijkje te nemen. Ik was er nog niet eerder geweest en het was hier in Utrecht dus lekker om de hoek. Superleuk en ik keek mijn ogen uit. De schade? Deze stralende boeken!

Maar ik wil helemaal niet dat dit de laatste behind the scenes is van deze zomer…. Ik ben bang dat ik geen keus heb eigenlijk haha. Maar ik heb echt genoten van de stralende tijd en ik hoop dat de herfst iedereen veel moois zal brengen. Lekker genieten van de mooie dagen!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.