Blog

Behind the scenes #107 – Color Run, nieuw haar en fun

Terwijl ik dit artikel schrijf, tikt de regen tegen het raam en staat er een grote mok dampende thee naast mij. De kaarsjes zijn aan en ik voel o-ve-ral spierpijn. Maar wel vrolijke spierpijn, want we hebben net 30km gefietst, 5km hardgelopen en nog flink gedanst en gefeest. We hebben namelijk meegedaan aan de Color Run in Utrecht en wauw wat een geweldige sfeer hing er toch. Het was een mooie week vol fijne momenten met vrienden, sportieve avonturen én nieuw haar… Kijk je gezellig mee behind the scenes?

Kennen jullie dit vrolijke Minion spel al? Het is Minion Monopoly en we hebben er ontzettend veel plezier door beleefd. Met vrienden deden we een spelletjesavond en natuurlijk mocht dit spel niet ontbreken! Echt een aanrader, het spel duurt niet heel lang, maar is gebaseerd op de Monopoly regels. Plezier gegarandeerd!

Zondag besloten we even lekker de sportschool in te duiken en te sporten. We waren flink op dreef en ik deed wat oefeningen en liep 5km hard. We gingen lunchen en toen…

Besloten we op de fiets te stappen om naar de ouders van Jord te rijden! Dat was echt een flinke tocht, wel 23km heen én toen moesten we ook nog terug. Een pijnlijke kont en een voldaan gevoel als gevolg, want het geeft echt een kick om zo’n afstand te kunnen fietsen. Het was bovendien heel gezellig bij zijn ouders en we hebben een leuke tijd gehad. Op naar meer fietstochtjes!

Yay eindelijk fijne schoenen gevonden voor dit najaar! Ik ben heel blij met deze laarsjes (gekocht bij Van Haren), ze waren budgetproof en je kunt ze makkelijk combineren. Ook de hak is heel fijn, hier kan je uren op lopen, me so happy!

IMG_9086

Wij gaan roadtrippen door… Amerika! Heel erg spannend, maar we gaan volgend jaar dit grote avontuur aan. Ik schreef mijn eerste traveljournal erover en deze kan je hier lezen

Ooh heb je zin in een geweldige thriller? Dan moet je Lieve mama echt gaan lezen! Mijn recensie erover kan je hier lezen, heb jij al meer van Esther Verhoef gelezen?

Dinsdag gingen we gezellig naar Anne & Stephen en wat vloog de avond vol gezelligheid voorbij. Het was echt heel erg leuk, we sloten de avond af met pijnlijke kaken door het lachen. We speelden ook het leuke spel Sushi go! die Jord en ik kregen van hen toen we ons nieuwe huis hadden gekocht. Het is echt zo grappig en leuk om te doen!

Happy new hair! Vrijdagochtend ging ik naar de kapper voor een frisse look en ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Ik vraag mij ook af of mijn haren ooit mooier hebben gezeten. Ik ging naar de Cosmo in Nieuwegein en werd ontzettend goed geholpen. Ik kreeg highlights én mijn haren werden superleuk gekruld waar ik de hele dag nog plezier door had.

Wow we wonen al 3 maanden in ons nieuwe huis! Wat vliegt de tijd toch ongelooflijk snel, maar we hebben het ook heel erg naar ons zin hier. Heb je ons nieuwe keukenkastje al gespot?

Yay tijd voor een leuk feestje! Met vrienden gingen we namelijk gezellig naar de Color Run in Utrecht. De sfeer was geweldig goed en het was echt een kleurrijke party. We hebben veel gesport, lekker gedanst, bijgekletst en gelachen. Volgend jaar weer!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.