Blog

Behind the scenes #106 – Eyewish, sportschool en Rotterdam

behindthescenes
We zwaaiden augustus uit en daarmee ook al een beetje de zomer leek het wel qua weer. Deze week was regenachtig, een stukje frisser en cozy. Het was voor mij een hele mooie, maar intensieve week waarbij ik een stuk beter op mijzelf ben gaan letten. Dit was ook nodig, want na een drukke periode moet ik nu weer een beetje opladen. Zo ging ik gezellig met lieve collega’s een dagje naar Rotterdam om de toerist uit te hangen (zeer geslaagd, wat is deze stad leuk!) en bezocht ik met mama de Eyewish Brillenmodeshow in het prachtige Rijksmuseum. Kijk je gezellig mee behind the scenes?

Even terug in de tijd naar Barcelona waar ik lekker kon lezen op deze geweldige plek met stralend uitzicht. Echt geen straf! Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn tips en leuke belevenissen in Barcelona, ik deel mijn ervaringen in dit artikel.

Van mijn lieve collega’s van Uitgeverij De Fontein kreeg ik o.a. een gigantische bos prachtige bloemen mee naar huis waardoor de hele woonkamer vol stond met vaasjes en bloemen. Echt een kleurrijk geheel, zo lief en leuk!

Hmm heerlijke healthy snack groenten als tip uit het boek Gezond leven doe je zo! van Jennifer en Sven. Echt lekker en stiekem zo makkelijk om klaar te maken!

Pam pam paaam…. Ik ben in de sportschool geweest! Historisch moment, maar helemaal waar. Het voelde heerlijk en we hebben ons gelijk ingeschreven. Op naar een goede conditie, een sterker lichaam en spierballen van hier tot aan Tokio (eeh… met een mini spierballetje ben ik ook al heel blij trouwens). De apparaten zijn trouwens héél fancy in de nieuwe sportschool, zo kan ik tijdens het hardlopen of het doen van oefeningen bijvoorbeeld gewoon naar Youtube-filmpjes kijken op mijn eigen scherm! En we hebben een sauna en infrarood, echt luxe en fijn na het sporten. Nieuwe favo plek?

Van mijn lieve collega kreeg ik deze Inspiratie Agenda (van Inspirerendleven.nl) en ik ben er heel erg blij mee. Het is echt een plaatje en mijn vriend en ik gebruiken de agenda nu samen om alle afspraken in te noteren en op te schrijven wat we voor die week gaan eten. Heel handig en fijn! De inspirerende quotes zijn ook echt prachtig, ik ben fan!

Mijn nieuwe hobby lijkt het te worden: het fotograferen van boeken haha. Love it!

Met lieve mama was ik aanwezig bij de Eyewish modeshow in het Rijksmuseum. De avond was heel gezellig en de show maakte veel indruk. Wat heb ik veel letterlijke eyecatchers gezien en ik vond het heel erg leuk hoe May-Britt Mobach (van Amayzine.com) de avond presenteerde. Ook mama was erg onder de indruk en de goodiebag was fantastisch. Ik voel mij echt vereerd dat ik bij deze spectaculaire avond aanwezig mocht zijn. De locatie, de sfeer, de geweldige brillencollectie, stijladvies en prachtige kleding… Deze avond was fantastisch georganiseerd!

Jaaaa boekbloggers bij elkaar, met lieve Claudia & Yara op de foto. Het was echt heel gezellig om hen weer te zien, gek genoeg had ik Claudia nog nooit in real life gesproken maar het klikte meteen en het voelde alsof we elkaar al veel langer kenden. Zo leuk! Wat een geslaagde avond, ik hoop deze lieverds gauw weer te spreken.

Met twee lieve collega’s ging ik gezellig naar Rotterdam. Het was zo leuk om in deze mooie stad de toerist uit te hangen! Ik keek mijn ogen uit en het was een heerlijk dagje. Mag deze dag op repeat please?

Deze week gaan we lekker sporten, houden we een spelletjesavond met Anne & Stephen, gaan we gezellig naar het strand én zijn we van de partij bij de Colour Run in Utrecht met vrienden. Dat wordt een groot en kleurrijk feestje, nu al zin in!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.