Blog

Behind the scenes #105 – Barcelona, Kobo Glo HD en bowlen


Wat een week, het was fantastisch! Ik heb een onvergetelijke tijd achter de rug en ik heb volop genoten. Met Anne ging ik namelijk een lang weekend naar Barcelona en we keken er onze ogen uit! We shopten, bekeken cultuur, ontspanden aan het strand, aten ijsjes… Het was meer dan perfect en stiekem wil ik heel graag terug om dit mooie weekend te herhalen. Kijk je gezellig mee naar afgelopen week? 

Dit vind ik zo’n leuke foto dat ik deze denk ik wil inlijsten. Ik voel gelijk het vakantiegevoel terugkomen als ik er naar kijk en ik ben zo blij dat we dit weekend samen konden delen! Het was een magische en supergezellige tijd waar mijn wangen nog steeds van pijn doen door het lachen. Oeps!

En natuurlijk mocht een foto met heerlijke palmbomen niet ontbreken! Wat is Barcelona toch fantastisch, het bevat de perfecte cocktail voor een geslaagde citytrip.

Alles was zo bijzonder om te mogen ontdekken, ik keek mijn ogen uit en was erg onder de indruk van de architectuur, kleuren en stijlen. Ik heb héél veel foto’s gemaakt en geniet nu nog lekker na.

We sloten dit perfecte weekend af met een feestelijk ontbijt: pancakes met aardbeien! Wat een feestje om te mogen eten, dit heb ik nog nooit gehad en het smaakte absoluut naar meer!

Ik was al een hele lange tijd aan het oriënteren om de overstap te maken naar een e-reader, pff dat vond ik zó lastig! Ik heb de Kobo Glo HD gekregen van mijn lieve vriendje toen we 4,5 jaar samen waren en ik kan nu al niet meer zonder. Meer over mijn eerste ervaringen kan je in dit artikel lezen.

 

En toen werd het donderdag. Een dag vol hoogtepunten en een glimlach die niet van mijn gezicht te krijgen was. Ik belandde echt in een achtbaan vol mooie momenten, inspirerende bijeenkomsten en gesprekken én het werd feestelijk afgesloten door een verrassing van Uitgeverij De Fontein waar ik tijdelijk bijsprong met werkzaamheden. Ik werd ongelooflijk in de watten gelegd en omringd door stralende woorden; ik was sprakeloos. Ik ben zo dankbaar dat ik op zo’n warme plek mag werken en het is een eer om met zoveel getalenteerde collega’s moois neer te kunnen zetten. Dat geeft energie! 

 

 

Ik las het boek van Laura Maaskant LEEF! uit en ben enorm geraakt en geïnspireerd. Wat een ontroerend verhaal en pakkende schrijfstijl, echt een verrijking om te mogen lezen en mijn recensie komt binnenkort online.

De week sloot ik af met spannend nieuws, ik ga namelijk vanaf 1 september een andere levensstijl oppakken: gezond leven. En dat in alle facetten, niet alleen op het gebied van voeding, maar ook beweging en ontspanning. Ik ben extra gemotiveerd en geïnspireerd door de auteurs Jennifer & Sven van het boek Gezond leven doe je zo die middels het boek gezond leven heel toegankelijk maken. Het roer gaat bij mij om en het is spannend hoe het zal gaan, maar ik heb er vertrouwen in. Meer over mijn uitdaging om gezond te leven en de sportschool in te duiken kan je hier lezen.

We hebben tussendoor ook heerlijk gebowld met vrienden, een heel spannend avontuur met hen besproken waar ik binnenkort meer over kan vertellen en ik zit nog lekker in de leesflow. Ook moest ik veel werken, heb ik ons thuis opgeruimd en nu ik dit artikel typ geniet ik van het zonnetje. Ik wens jullie een heerlijke tijd toe, enjoy!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.