Behind the scenes #105 – Barcelona, Kobo Glo HD en bowlen

Behind the scenes #105 – Barcelona, Kobo Glo HD en bowlen


Wat een week, het was fantastisch! Ik heb een onvergetelijke tijd achter de rug en ik heb volop genoten. Met Anne ging ik namelijk een lang weekend naar Barcelona en we keken er onze ogen uit! We shopten, bekeken cultuur, ontspanden aan het strand, aten ijsjes… Het was meer dan perfect en stiekem wil ik heel graag terug om dit mooie weekend te herhalen. Kijk je gezellig mee naar afgelopen week? 

Dit vind ik zo’n leuke foto dat ik deze denk ik wil inlijsten. Ik voel gelijk het vakantiegevoel terugkomen als ik er naar kijk en ik ben zo blij dat we dit weekend samen konden delen! Het was een magische en supergezellige tijd waar mijn wangen nog steeds van pijn doen door het lachen. Oeps!

En natuurlijk mocht een foto met heerlijke palmbomen niet ontbreken! Wat is Barcelona toch fantastisch, het bevat de perfecte cocktail voor een geslaagde citytrip.

Alles was zo bijzonder om te mogen ontdekken, ik keek mijn ogen uit en was erg onder de indruk van de architectuur, kleuren en stijlen. Ik heb héél veel foto’s gemaakt en geniet nu nog lekker na.

We sloten dit perfecte weekend af met een feestelijk ontbijt: pancakes met aardbeien! Wat een feestje om te mogen eten, dit heb ik nog nooit gehad en het smaakte absoluut naar meer!

Ik was al een hele lange tijd aan het oriënteren om de overstap te maken naar een e-reader, pff dat vond ik zó lastig! Ik heb de Kobo Glo HD gekregen van mijn lieve vriendje toen we 4,5 jaar samen waren en ik kan nu al niet meer zonder. Meer over mijn eerste ervaringen kan je in dit artikel lezen.

 

En toen werd het donderdag. Een dag vol hoogtepunten en een glimlach die niet van mijn gezicht te krijgen was. Ik belandde echt in een achtbaan vol mooie momenten, inspirerende bijeenkomsten en gesprekken én het werd feestelijk afgesloten door een verrassing van Uitgeverij De Fontein waar ik tijdelijk bijsprong met werkzaamheden. Ik werd ongelooflijk in de watten gelegd en omringd door stralende woorden; ik was sprakeloos. Ik ben zo dankbaar dat ik op zo’n warme plek mag werken en het is een eer om met zoveel getalenteerde collega’s moois neer te kunnen zetten. Dat geeft energie! 

 

 

Ik las het boek van Laura Maaskant LEEF! uit en ben enorm geraakt en geïnspireerd. Wat een ontroerend verhaal en pakkende schrijfstijl, echt een verrijking om te mogen lezen en mijn recensie komt binnenkort online.

De week sloot ik af met spannend nieuws, ik ga namelijk vanaf 1 september een andere levensstijl oppakken: gezond leven. En dat in alle facetten, niet alleen op het gebied van voeding, maar ook beweging en ontspanning. Ik ben extra gemotiveerd en geïnspireerd door de auteurs Jennifer & Sven van het boek Gezond leven doe je zo die middels het boek gezond leven heel toegankelijk maken. Het roer gaat bij mij om en het is spannend hoe het zal gaan, maar ik heb er vertrouwen in. Meer over mijn uitdaging om gezond te leven en de sportschool in te duiken kan je hier lezen.

We hebben tussendoor ook heerlijk gebowld met vrienden, een heel spannend avontuur met hen besproken waar ik binnenkort meer over kan vertellen en ik zit nog lekker in de leesflow. Ook moest ik veel werken, heb ik ons thuis opgeruimd en nu ik dit artikel typ geniet ik van het zonnetje. Ik wens jullie een heerlijke tijd toe, enjoy!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Dit bericht heeft 25 reacties.

 1. Marion

  Die foto van jullie samen is ook heel erg mooi! Zeker waard om in te lijsten. Fijn dat je op zo’n mooie werkplek terecht bent gekomen. Ik ben benieuwd naar wat jij van het boek vindt. Ik heb het nog niet te lezen. Ik wil heel graag, maar zie er een beetje tegenop.
  Marion onlangs geplaatst…Bubbliciouslyme meets Mijn KladblogMy Profile

 2. Anniek

  LEEF heb ik ook deze vakantie gelezen! Inderdaad een mooi en ontroerend boek, het raakt echt. Toch merkte ik wel dat er voor mij iets meer spanning in een boek mag zitten :) Spannend trouwens dat je het roer helemaal om gaat gooien, en gaat proberen echt gezond te leven! Ik ben benieuwd :)
  Anniek onlangs geplaatst…Het nieuwe nummer van Belle met MIJN artikel erin! (whut?)My Profile

 3. Esther

  Wat een heerlijke week en wat fijn dat je het zo goed naar je zin hebt op je werk. Ik ga ook even een kijkje nemen naar dat boek Leef! Fijne week weer. X
  Esther onlangs geplaatst…Behind every person is a storyMy Profile

 4. Lifesabout

  Leef! Staat nog op mijn lijstje, ben heel benieuwd. Wat een leuke foto van jullie samen! En die pancakes met aardbei….ik wil ze…nu!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mac ’n Cheese muffinsMy Profile

 5. Frauke

  Wat een heerlijke week en foto’s! Die foto van jou met Anne is inderdaad onwijs leuk, jullie stralen. Sowieso zag Barcelona er súper uit! Heel leuk dat je nu een e-reader hebt en je zo werd verwend bij De Fontein. Succes met je gezonder leven uitdaging :D! X
  Frauke onlangs geplaatst…Monthly Recap – Augustus 2015My Profile

 6. Els

  Wat een super fijne week! Erg gaaf! Vooral je weekendje Barcelona, door de foto’s kan ik ook lekker meegenieten!
  Els onlangs geplaatst…DIY Stempel maken #12My Profile

 7. Rosanne

  Wat een heerlijke foto’s van Barcelona! Die foto van jou en Anne zou ik zeker inlijsten!
  Wat een lief vriendje heb jij zeg, volgens mij weet hij precies wat voor cadeau jij leuk vindt ;)
  Rosanne onlangs geplaatst…Introductieweek Almere 2015My Profile

 8. Anna

  Barcelonaaa <3! Zo leuk! Ik ben er nu twee keer geweest, maar wil er zeker weer eens heen. Zoveel te doen daar! Super gezellig dat je met Anne ging! Heel mooie foto's ook.
  Anna onlangs geplaatst…3x Slaapkamerelementen in herfstsfeerMy Profile

 9. Judith

  Wat een heerlijk positief overzicht! Ik ben nu al heel erg benieuwd naar je recensie over Leef, want ik heb wel al vaker het boek voorbij zien komen, maar waar die precies over gaat (en wat je ervan vindt) is mij nog een raadsel. Heel veel succes met de weg naar de gezonde lifestyle: ben benieuwd naar je avontuur. :)
  Judith onlangs geplaatst…Boeken gelezen in augustusMy Profile

 10. Amy

  De foto van Anne en jou is inderdaad heel mooi.. jullie staan er beiden stalend op! Super fijn, zo’n lang weekend naar een stad met je beste vriendin. Dat staat ongetwijfeld garant voor vele gezellige momenten.. en dat zie je op de foto’s terug :)
  Amy onlangs geplaatst…Unboxing: Post voor Guus en BobbieMy Profile

 11. Cindy

  Je zal geen spijt krijgen van je e-reader. Ik was eerst ook echt anti e-reader, maar nu ik hem heb, kan ik helemaal niet meer zonder! Mooie foto inderdaad van Anne en jou.
  Cindy onlangs geplaatst…Pluk het geluk!My Profile

 12. Vivian

  Leuk, ik was anderhalve week geleden ook nog in Barcelona, heerlijke stad! En LEEF van Laura Maaskant is inderdaad ook echt heel erg mooi, het is zo ongeveer mijn lijfboek geworden.
  Vivian onlangs geplaatst…Costa Brava hotspots deel IMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge