Blog

Behind the scenes #104 – Inpakken, leesflow en fun

Gezellig dat je een kijkje komt nemen in alweer de 104e Behind the scenes, waarin ik met jou terugblik naar de afgelopen week middels gezellige foto’s. Ik had een drukke, hectische, maar boven alles een fijne week. Ik werkte erg efficiënt, verplaatste veel bergen en heb de leesflow goed te pakken. Ook pakte ik in voor Barcelona, werkte ik vooruit én doken we het vliegtuig in. Kijk je gezellig mee? 

Lazy Sunday! Lekker lezen op bed met een kop thee erbij en Poes die vrolijk pruttelt ernaast. Wat is dat toch een ultieme manier om te kunnen ontspannen, heerlijk!

Jord en ik gingen gezellig shoppen én we vonden dezelfde schoenen heel leuk! Tsja, wat doe je dan? Passen natuurlijk en toen we ook nog de Vans heel erg lekker vonden zitten kozen we ervoor om ze allebei aan te schaffen. Fashion twins haha! Ze lopen trouwens echt op wolkjes, heerlijk! Deze schoenen moesten ook mee in de koffer voor Barcelona én ik gok dat ze ook meegaan naar Thailand, waarom ontdek ik Vans nu pas?!

Wat heerlijk om lekker veel te kunnen lezen. Zo las ik het bijzondere boek Papertowns van John Green en ging ik met Jord naar deze superleuke film. Mijn recensie erover kan je hier lezen, maar ik kan alvast verklappen: het is echt een aanrader!

Joepieeee mijn nieuwe bikini van O’Neill kwam binnen en wat vind ik hem te gek! Hij zit geweldig fijn en de vrolijke kleuren maken het echt tot een feestje om te dragen. Ik word er helemaal blij van als ik er naar kijk! Hier duik ik graag de zee mee in!Jup, ik ben fan!

Nog even lezen voordat ik ga slapen… Fijne quote!

Hmmm… ik kan nooit genoeg krijgen van vers fruit. Dit keer aardbeien! Ook ging ik in de pauze met collega’s een rondje buiten wandelen en toen liepen we langs struiken vol heerlijke bramen. Niks leuker dan deze zelf te plukken en op te kunnen eten, yummie!

Een girly stapel? Haha jup, want On Wednesdays we read pink!

Ik ga naar Barcelona en neem mee… lieve Anne natuurlijk! En handige travel essentials. De koffer kon prima dicht en het is tijd om te vertrekken! Mocht je het leuk vinden om ons avontuur te volgen, neem dan vooral een kijkje op Instagram: klik hier voor Anne en klik hier voor mij!

 

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.