Blog

Behind the scenes #103 – Sushi, lezen en een overload aan werk


Hola! Volgend weekend gaat zó leuk worden, want dan zit ik met lieve Anne in Barca! Ik geloof dat ik nog nooit eerder zo heb uitgekeken naar een vakantie om er even tussenuit te gaan. De verhuizing en bergen aan werk hakten er behoorlijk in en ik probeer de momenten nu te pakken om op te laden en te ontspannen. Haha jup, héél verstandig hoor ik je al denken. Ik ben met eten op de gezonde tour én we hebben net een nieuwe sportschool op loopafstand van ons ontdekt. Aan de conditie gaat dus binnenkort (huh, lees ik daar nu uitstelgedrag?) gewerkt worden. Ik zou het liefste nu nog aan de slag willen, maar ik ben net geprikt (de vaccinaties voor Thailand) en de spierpijn in mijn bovenlijf doet mij voelen als een… 200-jarige oma. Zodra de pijntjes wegzakken ga ik hard aan de slag. Maar voor nu een photo diary inclusief heerlijke sushi, lezen en een overload aan werk. Kijk je mee?

Ons huis is met deze geniale mat helemaal af! Mijn lieve vriendinnetje nam het voor ons mee en ik vind het geweldig. Alle eer gaat naar Poes!

Drie keer raden welk boek ik in bad las? Overigens had iedereen het op Instagram gelijk goed haha. Volgende keer een wat ingewikkeldere raadsel! Papertowns was zo gaaf om te lezen, als je deze photo diary kijkt ben ik waarschijnlijk ook net naar de film geweest. Er komt gauw een combi recensie van de film en het boek online, maar het boek is echt de moeite waard om te lezen kan ik je verklappen… Liefde voor de schrijfstijl van John Green!

Joehoeee mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe vetplantjes Flip, Freddy en Finn! Nee, mijn plantjesverslaving is nog niet helemaal van de kaart haha. Maar het goede nieuws: ik heb deze niet gekocht, maar gekregen en ik ben er heel erg blij mee. Love them!

Over de liefde gesproken, ik hóu van deze OPI lakjes. Als ik een nagellak merk zou moeten noemen die elke keer weer kwaliteit levert en lang op mijn nagels blijft zitten zonder dat ik er veel moeite voor moet doen, dan noem ik overduidelijk als nummer 1 OPI. Ik ben echt fan en vind het assortiment echt indrukwekkend. Alleen elke keer weer mijn First World Problem: welke kleur krijgen mij nagels?

Ik ben momenteel lekker aan het lezen in bovenstaand boek Weg van alles door Fiona Higgins. Deze roman is voor de lezers van Jojo Moyes, als ultieme fan moest ik daar natuurlijk meer over lezen en werd mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Het begin is nu al meeslepend en heel fijn, ik ben benieuwd!

Het was tijd voor… SUSHI! Sushi verdient Caps Lock nietwaar? Ik heb uiteraard echt mega veel gegeten en er kwam ook nog eens een gigantisch lekker toetje. Heel vervelend zoals je ziet!

Deze letterlijke eyecatcher was liefde op het eerste gezicht. Ik geloof dat ik echt in de wolken ben nu ik deze photo diary schrijf, ik klink wel erg verliefd! En dat is ook helemaal waar; op mijn vriend, op Poes én op deze nieuwe Ray-Ban zonnebril. Deze clubmaster zit echt als gegoten (het is deze bril van Sunglasses Shop) ik vind hem heel erg mooi. Hij werkt ook nog eens supergoed en ik vind de uitstraling ervan ge-wel-dig. Jup, deze ga ik de komende tijd heel veel dragen!

Deze week werkte ik rond de 50 uur en heb ik ook nog veel kunnen bloggen. Het was een intensieve week, gelukkig ook bomvol gezelligheid. We sluiten de week af met een relaxt weekend waarin we naar de bios gaan, lekker hebben geshopt, met vrienden samen waren en mijn broertje hebben geholpen met verhuizen. En tussendoor heb ik de leesflow helemaal te pakken, ik zoek steeds gaatjes om verder te lezen, want ik vind het echt de ultieme vorm van ontspannen. Welk boek lees jij nu?

Heb jij een fijne week gehad? Geniet van deze stralende dag!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.