Behind the scenes #103 – Sushi, lezen en een overload aan werk

Behind the scenes #103 – Sushi, lezen en een overload aan werk


Hola! Volgend weekend gaat zó leuk worden, want dan zit ik met lieve Anne in Barca! Ik geloof dat ik nog nooit eerder zo heb uitgekeken naar een vakantie om er even tussenuit te gaan. De verhuizing en bergen aan werk hakten er behoorlijk in en ik probeer de momenten nu te pakken om op te laden en te ontspannen. Haha jup, héél verstandig hoor ik je al denken. Ik ben met eten op de gezonde tour én we hebben net een nieuwe sportschool op loopafstand van ons ontdekt. Aan de conditie gaat dus binnenkort (huh, lees ik daar nu uitstelgedrag?) gewerkt worden. Ik zou het liefste nu nog aan de slag willen, maar ik ben net geprikt (de vaccinaties voor Thailand) en de spierpijn in mijn bovenlijf doet mij voelen als een… 200-jarige oma. Zodra de pijntjes wegzakken ga ik hard aan de slag. Maar voor nu een photo diary inclusief heerlijke sushi, lezen en een overload aan werk. Kijk je mee?

Ons huis is met deze geniale mat helemaal af! Mijn lieve vriendinnetje nam het voor ons mee en ik vind het geweldig. Alle eer gaat naar Poes!

Drie keer raden welk boek ik in bad las? Overigens had iedereen het op Instagram gelijk goed haha. Volgende keer een wat ingewikkeldere raadsel! Papertowns was zo gaaf om te lezen, als je deze photo diary kijkt ben ik waarschijnlijk ook net naar de film geweest. Er komt gauw een combi recensie van de film en het boek online, maar het boek is echt de moeite waard om te lezen kan ik je verklappen… Liefde voor de schrijfstijl van John Green!

Joehoeee mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe vetplantjes Flip, Freddy en Finn! Nee, mijn plantjesverslaving is nog niet helemaal van de kaart haha. Maar het goede nieuws: ik heb deze niet gekocht, maar gekregen en ik ben er heel erg blij mee. Love them!

Over de liefde gesproken, ik hóu van deze OPI lakjes. Als ik een nagellak merk zou moeten noemen die elke keer weer kwaliteit levert en lang op mijn nagels blijft zitten zonder dat ik er veel moeite voor moet doen, dan noem ik overduidelijk als nummer 1 OPI. Ik ben echt fan en vind het assortiment echt indrukwekkend. Alleen elke keer weer mijn First World Problem: welke kleur krijgen mij nagels?

Ik ben momenteel lekker aan het lezen in bovenstaand boek Weg van alles door Fiona Higgins. Deze roman is voor de lezers van Jojo Moyes, als ultieme fan moest ik daar natuurlijk meer over lezen en werd mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Het begin is nu al meeslepend en heel fijn, ik ben benieuwd!

Het was tijd voor… SUSHI! Sushi verdient Caps Lock nietwaar? Ik heb uiteraard echt mega veel gegeten en er kwam ook nog eens een gigantisch lekker toetje. Heel vervelend zoals je ziet!

Deze letterlijke eyecatcher was liefde op het eerste gezicht. Ik geloof dat ik echt in de wolken ben nu ik deze photo diary schrijf, ik klink wel erg verliefd! En dat is ook helemaal waar; op mijn vriend, op Poes én op deze nieuwe Ray-Ban zonnebril. Deze clubmaster zit echt als gegoten (het is deze bril van Sunglasses Shop) ik vind hem heel erg mooi. Hij werkt ook nog eens supergoed en ik vind de uitstraling ervan ge-wel-dig. Jup, deze ga ik de komende tijd heel veel dragen!

Deze week werkte ik rond de 50 uur en heb ik ook nog veel kunnen bloggen. Het was een intensieve week, gelukkig ook bomvol gezelligheid. We sluiten de week af met een relaxt weekend waarin we naar de bios gaan, lekker hebben geshopt, met vrienden samen waren en mijn broertje hebben geholpen met verhuizen. En tussendoor heb ik de leesflow helemaal te pakken, ik zoek steeds gaatjes om verder te lezen, want ik vind het echt de ultieme vorm van ontspannen. Welk boek lees jij nu?

Heb jij een fijne week gehad? Geniet van deze stralende dag!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Kelly

  Wat een heerlijke foto’s! Ik voelde mij deze week niet heel erg goed, ontzettend moe en veel hoofdpijn, maar heb het beste er van geprobeerd te maken de hele week. Wel met resultaat dat ik gister niks meer kon, maar na een hele lange nacht geslapen te hebben, kan ik er weer tegenaan! Ik begin nu net in Wij leugenaars en Papertowns heb ik ook net uitgelezen, wat een geweldig boek! De film wil ik ook nog heel graag een keer zien! De plantjes die je hebt gekregen zijn super tof!
  Kelly onlangs geplaatst…Outfit | Maxi-dressMy Profile

 2. Natasja

  Sushi mag inderdaad met HOOFDLETTERS! wat fijn dat je heerlijk naar Barca gaat. Ik heb nog 1,5 vrij en dan moet ik er ook weer tegenaan.
  Natasja onlangs geplaatst…FILM REVIEW | Inside OutMy Profile

 3. Sophie

  Aaah wauw 50 uur! Wat een energie! Ik wens je alle plezier van de wereld in Barca. Dat heb je dubbel en dwars verdiend!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #6My Profile

 4. Marion

  Goeie genade 50 uur werken! Doe voorzichtig hoor, meis. Zo leuk om te lezen dat je er zo naar uitkijkt om met Anne weg te gaan. Heel waardevol zo’n vriendschap. Alvast veel plezier samen!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #53My Profile

 5. Miriam

  Wat leuk om te zien allemaal! Love de zonnebril, erg mooi!
  Miriam onlangs geplaatst…AmelandMy Profile

 6. Saar

  Als ik het aantal werkuurtjes zie, moet je vooral enorm genieten van je trip naar Barca en alle momentjes voor jezelf! Mooie zonnebril, Dagmar! Enjoy enjoy enjoy!
  Saar onlangs geplaatst…Tag op zaterdag | I WishMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge