Blog

Behind the scenes #102 – Brugge, 2000 volgers en Zomer


Hoera, wat een heerlijke week! Het was én is volop zomer, het zonnetje straalt volop en mijn opa en oma logeren nu bij ons. Het is ontzettend gezellig en ik zou de tijd heel graag stil willen zetten als ik die gave had. We zijn naar Brugge en Gent geweest, mijn blog bereikte een gigantische mijlpaal én we hebben onze voortuin afgemaakt. Deze week was het extreem druk op werk, maar tegelijkertijd ook heel gezellig met alle leuke plannen er omheen én de fijne projecten die ik aan mag gaan. Nu extra genieten en opladen, kijk je gezellig mee?

Yay, Valerie staat! We kochten dit leuke kastje om te gebruiken als bijzettafel naast de bank. Valerie past perfect en ik zal het niet ontkennen: dat het kastje deze naam draagt, speelde inderdaad een rol bij het aankoopproces…

We kregen van lieve vrienden deze heerlijke snacks uit Amerika. De Jelly Beans vliegen er doorheen en de Butterfinger Bites waren (sorry, al verleden tijd) zó ongelooflijk lekker dat ik serieus blij ben dat ik niet in Amerika woon anders had ik mijzelf vast en zeker ziek gesnoept aan al dat lekkers. Zó méga héérlijk!

Yes de voortuin is af en wat zijn we trots op het eindresultaat. Nu goed water geven met de hitte, dan beleven we er extra lang plezier aan. De lavendel ruikt trouwens geweldig!

 

Ik word helemaal blij van dit mooie lakje! Ik ben echt fan van OPI, de kwaliteit is keer op keer top en ook dit lakje bleef maar liefst een week goed zitten. Deze vrolijke kleur luistert naar de naam Bee Mine Forever, hoe cute!

Mooie wijsheid uit het blik vol geluk van de HEMA. En mijn nieuwe cactus moest natuurlijk ook op de foto!

De producten die ik gebruikte voor mijn look, ik ben echt heel enthousiast over GOSH en gebruik de items erg graag. De pigmentatie bevalt zeer goed, de kleuren zijn mooi en de make-up blijft lang en goed zitten. Deze zomer draag ik veel meer opvallende kleuren dan ik voorheen deed, maar ik word er erg blij van!

Ongelooflijk, mijn blog bereikte de mijlpaal van 2000 volgers op Bloglovin! Ik kan het echt niet geloven en het voelt heel onwerkelijk, omdat het zoveel lieve mensen zijn dat ik het simpelweg niet voor kan stellen dat zoveel personen mijn blog lezen en volgen. Echt een eer dankjewel lieve allemaal!

Hoera, mijn tijd kon niet meer stuk, want mijn lieve opa en oma vlogen speciaal over om ons nieuwe huis te bekijken en om samen te zijn. Ik zou heel graag de tijd stil willen zetten als ik wist hoe het moest, want het is ontzettend fijn om omringd te worden door hen. Ik zou willen dat ze altijd bij ons konden logeren, het is zo gezellig en het huis is gevuld met warmte. We zijn samen naar Brugge en Gent geweest, inmiddels ben ik verliefd geworden op Brugge! Want zijn deze steden toch prachtig, ook Gent was geweldig en we hebben hier een boottochtje gemaakt. Ik ben echt dol op België en deze omgeving blijft mij verrassen.

Deze week was echt een topper, ook de komende tijd wordt flink aanpoten op werk, maar we gaan ook volop opladen en genieten er omheen. Extra belangrijk als de tijd op werk zo efficiënt benut moet worden, anders loop je zo leeg. Gelukkig zijn de projecten die ik moet aanpakken superleuk, maar dat het druk is kan ik niet ontkennen. Helaas gaan mijn opa en oma ook weer weg, maar niet voordat we gezellig een strandwandeling hebben gemaakt en hebben gebarbecued! En aankomende week ga ik met Jord ook gezellig naar de bioscoop, sushi eten, lekker naar het strand en opladen. Wat hou ik toch van de zomer!

Heb jij een fijne week gehad? Geniet van deze stralende dag!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.