Blog

Behind the scenes #101 – Feest, knuffels en bye bye verstand


De 101 dalmatiërs!  Grapje, want we zijn bij de 101e Behind the scenes aanbeland. Het was echt een pittige week. Zo begonnen we met een hele spannende uitslag voor de gezondheid van de vader van Jord, maar gelukkig kregen we mega goed nieuws. Ik kreeg buikgriep, mijn verstandskiezen werden getrokken en ik werkte voor het eerst weer fulltime. En als klap op de vuurpijl hebben we vandaag de hele dag onze voortuin verbouwd en een flinke metamorfose gegeven. Hóe (met een hoofdletter H) heb ik deze week overleefd? Vooral met een dikke hamsterwang (Jord noemt mij zijn Hamtaro -_-) en een lach. Want ondanks dit alles vond ik het juist eigenlijk een hele feestelijke week! Kijk gauw waarom!

Ik tref Poes heel vaak aan op haar rug, terwijl ze lekker aan het chillen en knorren is. Ik vind het ook zo leuk om Poes vrolijk in de tuin te zien huppelen en te ruiken aan de plantjes of gewoon te zien zitten. Ze is echt extreem vrolijk, heel ontspannen en erg knuffelig. Deze week liep ze als een schaduw achter mij aan, ze voelt het gek genoeg altijd aan als het wat minder met mij gaat.

Liefde voor dit prachtige OPI lakje genaamd The Berry Thought of You. Deze is zó fantastisch, dat ik daar een aparte review over zal schrijven. Ik draag deze nu serieus een week (hallo, één week!) op mijn nagels en het zit nog steeds perfect! Ook vind ik de kleur vrouwelijk en mooi, I love it!

Even wat extra aandacht voor mijzelf is zeker nodig na een heftig weekje, maar hopelijk zal dat straks allemaal weer lekker in balans zijn. Ik heb ook besloten om wat beter te letten op mijn eetpatroon, suikers te minderen en meer te bewegen. Het wordt de hoogste tijd!

Hieperdepiep hoeraaa! Mijn blog bestaat nu officieel 2 jaar en ik ben heel blij dat ik zo’n lange tijd lekker mag schrijven, jullie lieve reacties mag ontvangen, zoveel fantastische ervaringen mag beleven; bloggen is mede dankzij jullie echt een feestje! Op naar het volgende, stralende blogjaar!

De zomerse temperaturen braken eindelijk door, yummie tijd voor een watermeloen dus! Als ik ergens een vakantiegevoel door krijg… eeh ja dan is het door watermeloen haha. En in mijn tuin dacht ik het strand en de zee er wel bij, gelukkig heb ik een rijke fantasie!

Smile while you still have teeth! Mijn verstandskiezen moesten getrokken worden, ik was het door de volle agenda bijna vergeten en ik maakte mij er ook helemaal niet druk om. De vorige keer moesten er ook twee worden getrokken en de kaakchirurgmevrouw was ongelooflijk leuk, vlot en grappig. Helaas liep het nu wat minder soepel volgens haar, ze moest extra boren, er was iets met een bot en het was een flinke onderneming. Ondertussen werd mij steeds gevraagd of het echt geen pijn deed en het enige waar ik aan kon denken was dat ik écht niet in slaap moest vallen omdat ik zo moe was haha. Ik voelde niks, alleen hoorde ik soms wat geknars, maar that’s it. Geen horrorverhalen van mijn kant dus en mocht je ook moeten, dan raad ik je mijn kaakchirurg heel erg aan (ik kreeg zelfs een aangepaste verdoving i.v.m. mijn fibromyalgie. Top service!). Jord was zo lief om mee te gaan, mijn held!

Van mijn lieve vriendinnetje kreeg ik deze mooie onderzetters, zo blij mee!

We gingen naar de IKEA en namen mee… héél veel! Je kunt de shoplog hier bekijken, maar natuurlijk gingen we niet naar huis zonder een ijsje en bamboe. Het is een soort traditie geworden (waardoor ons huis nu ook vol staat met bamboe haha, sorry mijn fout!). Ook kochten we de prachtige fauteuil Strandmon die mega lekker zit. Ik wil hier nooit meer uit!

Zaterdag stond (inderdaad inclusief een dikke wang) het verbouwen van onze voortuin op het programma. We hadden een schets gemaakt en toen begon het echte werk: alles precies berekenen, de materialen uitzoeken en kopen en… de bestrating zelf leggen! Jord en ik voelden ons mega trots toen buren voorbijkwamen en met complimentjes strooiden dat het er zo goed uit zag. Wie had ooit gedacht dat deze Mr. & Mrs. Linkerhandjes hun eigen tuin zouden aanleggen? De plantjes gaan – terwijl je dit nu leest – erin en dan is het echt af. Hoera!

Mijn lieve mama en broertje zijn net terug van hun rondreis door Sri Lanka en ik ben superblij dat zij weer op knuffelafstand zijn. Deze week maken we ons huisje helemaal af én komen mijn lieve opa en oma uit Kraków (Polen) bij ons logeren joepie! Ik kan echt niet wachten om hen alles te laten zien, we gaan samen ook nog lekker naar het strand en misschien nog een dagje naar België (ik hóu van het mooie België; de lieve mensen, de cultuur en de prachtige plekken hebben mijn hart gestolen). Een mooie week in het vooruitzicht, maar ondertussen moet ik ook goed herstellen, rust pakken en veel werken. Haha dit laatste vormt een lekker contrast, oeps!

Heb jij een fijne week gehad? Geniet van deze stralende dag!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.