Blog

Behind the scenes #88 – Fotograferen, RTL Late Night & meubels

PicMonkey Collage

Welkom in mei! Een maand die april eigenlijk niet meer kan overtreffen qua hoogtepunten, maar we gaan het toch proberen. De eerste dagen begonnen in ieder geval al fantastisch, want ik mocht naar RTL Late Night, de hypotheek is officieel rond én we hebben geweldige meubels gekocht! Meer hierover vertel ik je in deze 88e Behind the scenes, lees je mee? 

De week sportief beginnen met op de baan lekker tennissen. Echt lang geleden dat ik het heb gedaan en met mijn broertje en vriend besloten we een baan af te huren en letterlijk aan de slag te gaan. Het ging zoveel beter dan verwacht en dit was tegelijkertijd de eerste keer sinds… 10 jaar? dat ik het fysiek ook goed kon volhouden. Echt fijn om te merken dat mijn conditie met sprongen vooruit blijft gaan.

Lekker een avondje gourmetten met Anne & Stephen die bij ons kwamen eten. We plakten er gelijk een spelletjesavond aan vast. Zo konden we niet meer ophouden met het spelletje Kakkerlakken dat ik voor mijn verjaardag van lieve Sophie heb gekregen. TOMAAT! Eeh… oké alleen funny als je het spel kent. Echt een aanrader, het is zo grappig en leuk!

 Koningsdag! Orange is the new black! Oh zo fijn het leven met jullie op Instagram (klik hier om mij te kunnen volgen), mijn dank is eeuwig want jullie hebben mij waanzinnig geholpen met het kiezen van het juiste lakje. Dankjewel!

 Jaaaaaaaa hello beauty! Echt fijn, want dankzij de verhuizing herontdekken we allemaal spulletjes. Zo heb ik mijn camera afgestoft na het zien van deze lenzen en nu grijp ik elk moment om te kunnen fotograferen. Meer hierover lees je in dit artikel .

 Hoera, de hypotheek is rond! Het feest kan beginnen en we hebben dit erg serieus genomen. Zo hakten we vele knopen door en kochten we onze eerste, nieuwe meubels! En het gaat onwijs mooi worden… Even een funny fact, in plaats van dat we vierden dat de hypotheek rond was viel ik van opluchting gelijk zorgeloos in een diepe slaap. Doei party-avond! Haha, maar we hebben gelukkig wel op een ander moment nog de champagnefles opengetrokken. Ongelooflijk toch dat we eind deze maand de sleutel ontvangen?!

Zoveel kleurtjes en de keuze is reuze! We zijn niet alleen goed geslaagd met onze nieuwe meubels, maar ook met de verf hebben we flink met korting mogen kopen en de kleuren bepaald. Wat spannend dat het nu allemaal vorm krijgt.

 Deze week bestond niet alleen uit hoogtepunten, maar ook flink doorbijten. Zo heb ik veel doorgewerkt tot in de late uurtjes, zowel voor mijn blog als voor werk. Het was flink spitsuur op kantoor waardoor ik echt heel scherp en efficiënt moest zijn en grote bergen heb verplaatst. Nu ik dit typ is het weekend dan ook meer dan welkom, ultieme ontspanningsmodus op ‘AAN’.

 Het was Wereld Wensdag. Mijn wens? Dat de lieve mensen in Nepal ondanks de verscheurende situatie en verwoestingen toch hun leven kunnen opbouwen. Mijn liefde, warmte en gedachtes zijn bij deze dappere mensen vol kracht en moed.

Afgelopen donderdag was echt een dag vol indrukken. Zo mocht ik in de ochtend een presentatie houden over de meerwaarde van online communities voor al mijn collega’s en in de avond mocht ik mee naar RTL Late Night om onze auteur Hetty Verolme (van het boek De kleine moeder van Bergen-Belsen) te begeleiden. Echt zo’n eer om hierbij aanwezig te mogen zijn en daarnaast was het ook echt te gek om de opnames te beleven. Extra leuk? Di-rect tradt op, wauw wat een show! Ik was heel laat thuis en stuurde toen nog even het persbericht eruit, omdat de adrenaline kick nog zo aanwezig was. Echt een latertje dus (03:00 dook ik m’n bed in… het tijdstip dat mijn artikel online komt haha).

 Hoe maak je een theeliefhebber dolgelukkig? Door een onwijs mooi en gaaf verrassingspakket. Wauw, ik keek echt mijn ogen uit dit is zo’n vrolijk geheel! Niet alleen zaten de vier nieuwe smaken in van het merk Pure Leaf (Raspberry, Mint, Lemon & Peach), ook zaten er onwijs mooie Masonjars in en rietjes met bamboe-print! Het is maar goed dat de onderbuurman niet thuis was, want ik sprong door het huis heen van geluk. En de ijsthee is ook nog eens onwijs lekker, ik vertel er gauw meer over joepie!

 Met het hele minion gezin verwelkomden we onze mini Banana boom ‘Bennie’. Natuurlijk kreeg hij gelijk een naam, dat is verplicht bij ons. Het is echt een schattig boompje, toen ik hem bij de Lidl zag (voor 2,50 euro!) was ik op slag verliefd. Dankjewel Cupido voor deze banana cutie!

Nu ik dit schrijf durf ik amper op de klok te kijken, omdat ik weet dat het weer een latertje is geworden. Ik móet echt vaker eerder naar bed (Note to myself). Maar deze dag was ook zó gaaf, we hebben namelijk onze nieuwe meubels gekocht! Een tv-meubel, eettafel, salontafel, maar ook nog eens een nieuw bedframe en het is allemaal onwijs mooi… Pff kan het amper geloven. Blijft bijzonder dat het nu echt mag en dat we deze stap samen maken. Ik voel mij net zo’n prinses uit een sprookje bij de aftiteling ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ <3 Hmm… beetje klef eigenlijk of niet?

Heb je een fijne week achter de rug? Maak er stralende dagen van!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.