Blog

Behind the scenes #87 – 10 km, visitekaartjes en me-time

PicMonkey Collage

De laatste Behind the scenes van april is aangebroken, kan jij het geloven? Ik eigenlijk niet. Ik sla de bladzijdes van mijn agenda wel steeds om, maar dit gaat mij écht iets te snel. Deze week was ontzettend fijn, behalve dat het met mijn gezondheid minder ging. Toch heb ik flink kunnen doorbijten en genoten van al het moois dat op mijn pad kwam. Want dat er veel moois kwam, dát staat vast. Kijk je mee?


Dat klinkt gek, toch? In de introductie schreef ik dat het niet goed met mij ging en aan de andere kant liep ik wel mijn eerste 10km. Dat klopt. Meestal gaat het tijdens het lopen een stuk beter, voel ik de pijn van mij afglijden bij elke stap en voel ik mij lichter en lichter worden naarmate ik doorzet. Deze week was anders, ook al heb ik niets anders gedaan dan gebruikelijk. Ik sta versteld van mijn lichaam, dat ik ondanks veel pijn toch kan doorzetten om te lopen en dan ook nog eens zo’n geweldige tijd mag neerzetten. Echt heel bijzonder! Toch had ik ergens gehoopt dat ik me na het lopen wat beter zou voelen, maar helaas had ik een zware week. Ook trainde ik nog een keer op woensdagavond en liep ik door de pijn heen. Ook dit hielp niet. Waar het aan ligt? Er is niet altijd een aanwijzing te noemen, maar ook geen oplossing. Nu ik dit schrijf, kom ik nét uit een heerlijk warm bad waardoor mijn spieren echt konden ontspannen. Het voelt voor nu in ieder geval al een stuk dragelijker en ik zit dan ook met een grote glimlach achter de laptop om dit artikel te kunnen schrijven.

Yay, een OOTD! Ik heb mijn denim jasje herontdekt (de laatste tijd ontdek ik meer en meer doordat we alvast bezig zijn met spullen en items uitzoeken voor de verhuizing) en combineer het graag met bruin tinten. Dat P2 lakje is trouwens zo mooi! Dat was onderdeel van het eerste cadeautje dat ik van Anne kreeg nu ik erover nadenk, superleuk!

Hoeraaaaaa het is lente! En ik vind het zo leuk om door deze prachtige catalogus te bladeren van de Primark. Het is echt een bron van mooie inspiratie, de foto’s zijn heel mooi geschoten en door de omvang is het een eyecatcher waardoor ik deze graag op tafel laat liggen. P.s. en het printje op de voorkant vind ik súperleuk!

 Voor onze nieuwe woning zijn we druk bezig met het uitzoeken van verf, vloeren en nieuwe meubels. Het allerleukste hoofdstuk is begonnen en wat is het toch genieten. We hebben vrijwel dezelfde smaak en vinden hetzelfde mooi, dat maakt het nog leuker! Het gaat echt ons nieuwe thuis worden en we kunnen stiekem niet wachten totdat we de sleutel ontvangen. Het aftellen is begonnen!

Wauw, wat kwamen er veel lieve reacties op mijn nieuwe visitekaartjes! Mijn blog is een tijdje terug van lay-out veranderd en dat sloot totaal niet meer aan bij de visitekaartjes die ik toen had. Daarom besloot ik mijn nieuwe look & feel  ook door te voeren in deze kaartjes, ik ben zelf ook ontzettend blij met het eindresultaat, maar ook met de service. Het systeem waarin je de visitekaartjes kunt opmaken is heel toegankelijk en zelfs ik (jup, zo handig ben ik er niet mee) kan er goed mee overweg. Tevens kwamen de kaartjes zoveel sneller binnen dan verwacht, ik ben er echt heel blij mee. Ik kreeg al vragen over waar ik deze heb laten maken, dat heb ik gedaan bij Webprint.nl en de prijs was ook erg meegevallen.  Ik ben fan!

Over fan zijn gesproken, mijn nieuwe favoriete zonnebril kwam binnen. Hoe ik weet dat hij nu al favoriet is? Omdat ik steeds zoek naar een reden om deze te dragen. Maar achter de wolken schijnt toch de zon? En ‘Lief, je bent oogverblindend! Ik móet deze bril op!‘. Ik vertel jullie gauw meer over het mooie merk TOMS waar ik erg enthousiast over ben. Ook hebben zij een heel indrukwekkende slogan One for One. Ik kan niet wachten om erover te vertellen!

Met deze zonnebril wordt elke dag stralend! Tijd voor een selfie, wat ben ik verliefd op de vorm en de kleur! Eeh ja scroll anders even een foto terug, want kleur is ver te zoeken op bovenstaande zwart-wit foto haha.

Aaah zo leuk, de nieuwste Flow kwam binnen en ik vind alleen al het vasthouden van dit magazine al magisch. Hij voelt zo fijn en de inhoud is echt inspirerend en weet mij elke keer weer te raken. Extra leuk? Dit abonnement erop kreeg ik van mijn lieve vriendje voor mijn verjaardag en ik geniet elke keer van het blad. En al helemaal met een lekker bakje fruit erbij!

 De afgelopen weken heb ik meer bouwmarkten en interieurwinkels gezien dan in mijn hele leven. We struinen flink wat ketens af en mijn vriend is heel trots op mij, omdat ik mij nog steeds weet in te houden en niets heb gekocht. Oké, op deze swirl euro-knaller van de IKEA na, ik kon toch niet zonder een baby bamboe naar huis? Precies, dat is onmogelijk. Deze weloverwogen 0,99 cent aan bamboe gaat straks ook stralen in onze nieuwe woning, dát weet ik zeker. Bamboelicious!

Even een throwback naar het yoga event van vorige week (lees mijn verslag en ervaring erover hier). Deze groepsfoto doet mij elke keer als ik er naar kijk, glimlachen. Ik word er helemaal rustig en blij van, omdat we er allemaal zo gelukkig opstaan. En dat maakt mij gelukkig <3

 Zij iemand relax-modus aan? Poes kan er ook wat van, wauw wat een levensgenieter is het toch. Een fluffy levensgenieter die de laatste tijd niets anders doet dan alles wat los en vast zit knuffelen. Meestal ons, maar mijn tas krijgt minstens zoveel kopjes. Net als onze schoenen, wasrek, laptops, boekenkast, tafelpoten… Liefde komt niemand hier te kort in huis haha.

En even afsluiten met deze vrolijke flamingo, ik wil hem adopteren! We zijn er nét over uit dat we met de overige kamer een kamer gaan maken waar ik rustig kan schrijven, fotograferen en ook mijn boekencollectie (lees: 2 kasten vol inclusief dubbele rij… Oeps!) kwijt kan. Een soort blogkamer kan je het dan ook zeker noemen. En daar hoort toch een flamingo thuis? Ik noem hem… Freddy de Flamingo. Of Fransie? Of… Pingo de flamingo? Alle suggesties zijn welkom!

Heb je een fijne week achter de rug? Maak er stralende dagen van!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.