Blog

Behind the scenes #86 – Kingsman, yoga & Lekker Nederlands

Wat een stralende week inclusief intensieve dagen en heerlijke zon. De temperatuur steeg flink waardoor de eerste échte rokjesdag om de hoek kwam kijken, ook genoten we tussendoor van ontspanningsmomenten waaronder gezellig samenzijn met lieve vrienden. Ook gingen we naar de opnames van het tv-programma Lekker Nederlands én knuffelde ik met flamingo’s! Lees gauw verder en neem een kijkje Behind the scenes!

Yay, de week beginnen met lekker ontspannen bloggen en mooie artikelen lezen! Daar word ik echt zo gelukkig van, ultieme manier om bij te komen en puur te genieten.

IMG_0263

Ik schreef een artikel over mijn favorieten van deze lente. Het zijn er een paar, maar het zijn dan ook echt stuk voor stuk toppers om heel blij van te worden! Anders deel ik deze natuurlijk niet… Ooh so pretty!

Deze foto gaat echt in een lijstje, ik schiet gelijk weer in de lach als ik er naar kijk. We doen regelmatig gek én zijn erg gek op elkaar, gelukkig na meer dan vier jaar nog steeds!

Op naar een superleuke datenight! We gingen naar de opnames van het programma Lekker Nederlands met Nick & Simon én JURK!. Ik ben echt fan van Jeroen en lach mij helemaal krom door zijn heerlijke humor. Ook vind ik de muziek van JURK! ontzettend goed, mijn avond kon niet meer stuk! Ook de show was hilarisch, ik had echt pijn in mijn kaken van het lachen. Het is een nieuw programma bij SBS6 waarbij liedjes een nieuwe songtekst krijgen aan de hand van opdrachten, echt geweldig en zeker de moeite waard om te kijken op de zaterdagavond.

Wow wat een prachtige boom stond er bij de bushalte. Ik móest deze gewoon even vastleggen en miste daardoor ook bijna mijn bus, maarrr… zoals je kunt zien was dat het dubbel en dwars waard. Wat een beauty!

Ik was deze week erg vaak in Amsterdam, eerst voor mijn werk en vergaderingen wat ontzettend leerzaam en goed was. Daarna kon ik nog nét even langs Miss Publicity, het pr-bureau van onder andere Arizona. Voor wie mij al iets langer kent, ik ben écht fan van mango’s en kan er geen genoeg van krijgen. Niet voor niets is deze nieuwe smaak van Arizona nu al mijn favoriet, yummie! Het was echt heel gezellig en de sfeer zat er goed in, ook extra leuk om lieve Anniek weer te zien en te spreken, superleuk!

Ik ben momenteel aan het ontdekken wat superfoods met mij doen, of het daadwerkelijk helpt of dat het slechts een hype is. Tot nu toe vind ik het vooral onwijs lekker, vooral deze chocolade murberries delicious!  Ik zal er gauw meer over schrijven als ik er iets meer ervaring mee heb, goed? Echt leuk om weer iets nieuws te ontdekken!

IMG_0503

Over ontdekkingen gesproken, pfoeee dit was een goed boek! Mocht je nog zoekende zijn, dan kan ik Wij leugenaars zeker aanraden. Écht een steengoed boek met een schrijfstijl waardoor je het boek ingezogen wordt. Mijn recensie over Wij leugenaars kan je hier lezen. 

En vrijdag was ik weer in Amsterdam voor nog meer leuks! Het was echt een onvergetelijke tijd, want ik organiseerde in samenwerking met Kosmos Uitgevers een yoga event voor twee prachtige boeken. Het was een eer om deel te mogen nemen aan de workshop en ook de goodiebag was rijkelijk gevuld. De sfeer zat er goed in en ik was zó ontspannen dat de pijn in mijn altijd gespannen benen helemaal weg was getrokken, zo’n verademing. Ik heb echt genoten van de gezelligheid en de geweldige sfeer dankzij de yoga-experts die tips & tricks gaven en lieve blogvriendinnetjes, ik kan echt niet zonder deze toppers! Ik zal gauw mijn verslag schrijven van dit bijzondere event en het met jullie delen.

Zaterdag besloten Jord en ik (verrassing) naar Amsterdam te gaan. We hadden zaterdag speciaal vrij gehouden om gezellig inspiratie op te doen voor onze nieuwe woning op het gebied van interieur. Want er komen heel wat veranderingen aan! We hebben onze handen er vol aan, maar het is ook zo’n leuk en spannend hoofdstuk. We gingen op aanraden van mijn collega naar Villa ArenA, ontzettend inspirerend en de keuze was reuze! We keken onze ogen uit en hebben veel moois gespot. En extra leuk: ik kwam zóveel flamingo’s tegen haha. Echt grappig die trend!

 We sloten deze superleuke dag vol indrukken en een overload aan inspiratie af met lieve vrienden waar we gezellig bij hebben gegeten en mee naar de bioscoop gingen. Het werd de film Kingsman en hij is zó grappig en vol actie! Echt een leuke combinatie, ik had zeker niet verwacht dat de film zo zou zijn. Oja, de hoofdpersoon heeft de looks ook mee en de humor is top inclusief veel verrassende wendingen!

Heb jij de film Kingsman al gezien? Geniet van de stralende dagen!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.