Blog

Behind the scenes #85 – Mini Marathon, Kraków en huizenjacht

PicMonkey Collage
Wauw wat een knaller van een week! Het leek wel of elke dag vol zat met positieve energie om te mogen plukken, heerlijk! Ik zat zo lekker in m’n vel, maakte flinke sprongen en heb ontzettend veel gedaan.  Ook kwam het 700e artikel online op mijn blog deze week, wat veel! Het was een intense, maar ook onvergetelijke week. Zo liep ik opeens 8,2 kilometer uit het niks (na 2 weken amper van de bank afkomen en nooit langer te hebben gelopen dan 5 kilometer, wonder!), deelden we het spannende nieuws rondom ons nieuwe huis én waren we bij mijn familie in Polen. Kijk je mee met het lekker volle 85e (!) artikel behind the scenes? 

Mijn vorige photo diary (klik hier om het te bekijken) eindigde in Polen bij mijn familie. Wij waren in Kraków met Pasen en daar hebben we ontzettend van genoten. We verbleven bij mijn opa en oma en maandag stapten we weer in de auto op weg naar huis (een rit van 14 uur). We hebben ontzettend genoten, vooral van het samenzijn. Lekker even er tussenuit én hen het grote nieuws vertellen dat we een huis hebben gekocht. Zij waren er al een tijdje van op de hoogte dat we een klik hadden ervaren en in het biedingsproces zaten, maar hoe het afliep wouden we hen graag persoonlijk vertellen….

Ooh als ik deze foto zie dan wil ik niets liever dan het vliegtuig pakken en weer naar hen terug. Die afstand blijft drie keer niks, maar daar kunnen we weinig aandoen. Lekker de momenten koesteren dat we wel samenzijn en we hebben van elke seconde genoten toen we bij familie waren. Meer over de stad Kraków en over Polen vertel ik je in dit artikel, ook deel ik hier mijn tips en tricks over deze mooie stad!

Na de reis wou ik een terugval voorkomen (dat heb ik meestal na een langere tijd stilzitten en na 14 uur hobbelen in de auto houd ik er wel altijd rekening mee dat het kan komen) en ging ik aan de slag met ontspanningsoefeningen, een rondje lopen en even opladen met een maskertje. Dat werkte heel goed en wierp haar vruchten af gelukkig!

Ik word helemaal vrolijk van deze quote! Het hoorde bij het artikel over je minder druk maken om nutteloze dingen, waar ik echt een talent voor heb af en toe.

Wat een feestje om deze mooie en kleurrijke bloemen te zien! Verse bloemen in huis vind ik ook altijd zo mooi staan, love it!

Jaaaa eindelijk konden we het na lang wachten delen, we hebben een huis gekocht! We waren er al heel lang mee bezig, we wonen nu 2 jaar gelukkig en heel fijn samen, maar we waren echt toe aan de volgende stap. Na bijna een zoektocht van een jaar hebben we  vorige maand ons nieuwe thuis gevonden. We zijn nu druk bezig met al het papierwerk, de inrichting en het regelen van de verhuizing, maar het ingewikkeldste rondom de hypotheek hebben we gelukkig al achter de rug. Echt een spannende en ontzettend bijzondere fase, we genieten er volop van en beseffen het elke dag een beetje meer.

Afgelopen vrijdag was het zó lekker weer! Ik genoot volop van deze vrije dag met het stralende zonnetje. Mijn weekend begon extra goed met een lunch samen met lieve Lois. Ik werd ook nog eens verwend met een méga verjaardagscadeau (een beetje met vertraging, maar echt dubbel feest zo leuk!) vol met geweldige items en lieve minion gerelateerde producten waarbij ik mijn blijdschap niet kon onderdrukken. Echt zo leuk om te krijgen!  We aten bij het heerlijke lunchcafé Broodlokaal te Zeist, wat was het eten er ontzettend lekker! En de sfeer was minstens zo goed, echt een aanrader als je er in de buurt bent. Waarom heb ik het niet eerder ontdekt? Ik ben fan!

De pret van de dag was nog lang niet voorbij, want ik besloot later in de middag te gaan hardlopen. Het zou nog net voor het eten kunnen had ik gepland, maar ik was niet van plan om een groot stuk te gaan lopen maar meer zon te vangen en te genieten van het mooie weer. Zo gezegd, zo gedaan. Alleen pakte het íets anders uit dan ik had verwacht… Het ging na 5 kilometer nog zo lekker dat ik besloot om er een halve kilometer aan vast te plakken en dat ging maar door en door en door… Ik besloot niet te gaan tot het uiterste, maar ik had in principe nog veel energie over om verder te gaan. Ik stopte bij 8,2 kilometer, iets wat ik totaal niet aan zag komen. Het is tevens de eerste keer dat ik meer liep dan 5 kilometer en dan gelijk zo’n sprong, mijn lichaam zit echt vol (leuke!) verrassingen! En nu vasthouden deze lijn, dan komt de finish 16 mei echt wel in zicht!

Aah zo lief deze kaart van ons vriendinnetje, echt heel leuk om te ontvangen! Het wordt echter en echter! Het schattige huisje heb ik gekocht bij de Xenos, ik vind het heel leuk staan en het grijs past straks bij onze nieuwe vloer *droomt even verder*.

Hmm… Als je mij tegenkomt is de kans zéér groot dat je dit geurtje bij mij zult ruiken. Wat een heerlijke zomerse en vrolijke parfum! Ik vind het echt heel vrouwelijk, vrolijk en luchtig. Hij is ook erg zoet, maar tegelijkertijd echt om heel blij van te worden. Ook de flacon en het design spreken mij erg aan. Echt een aanrader!

Deze photo diary sluit ik af met superleuk nieuws, want Anne en ik hebben zaterdag de Mini Marathon in Rotterdam gelopen. We vlogen juichend en doorweekt over de finish, want de wind waaide ontzettend hard en de regenbuien voelden als een stortdouche. We konden onze sokken uitwringen, maar wat was het geslaagd! De sfeer en route waren echt top, we liepen ontzettend lekker en het voelde geweldig om deelnemer te mogen zijn van dit mooie event. Echt een onvergetelijke ervaring! Na de loop warmden we gezellig op bij Anne, ze had zo heerlijk gekookt wat een verwennerij! Echt een superfijn en ontspannen weekend, puur genieten.

Deze week gaat gezellig druk worden. Even geen stress en geregel rondom het huis, maar lekker genieten van het nu. Zo gaan Jord en ik naar tv-opnames, zie ik mijn vriendinnetjes weer, ben ik veel in Amsterdam voor werk en organiseer ik in samenwerking met Kosmos Uitgevers een yoga event! Echt superleuk en ik heb er ontzettend veel zin in.

Heb jij een fijne week achter de rug? Geniet van vandaag!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.