Blog

Behind the scenes #83 – Spanning, puppy & zomertijd

FebruariDe zomertijd is ingegaan, maar het zonnetje laat zich nog niet zo goed zien. Mijn biologische klok paste zich (gelukkig!) er automatisch op aan, ik werd zelfs voor de wekker wakker! Deze week gingen we ein-de-lijk eerder naar bed, dat was ook nodig want we waren ontzettend moe van al het nadenken. Nadenken? Yes, we hebben een belangrijke beslissing genomen waar we jullie hopelijk binnenkort meer over kunnen vertellen. Nog heel even in spanning, maar we hopen het gauw te kunnen delen. Maar nu eerst: een kijkje behind the scenes!

Hij houdt van me, hij houdt niet van me, hij houdt… Aah ik word zo blij van deze foto en schattige bloemetjes! Je hoeft maar je koppie buiten de deur te steken en je ziet overal bloemen. Dat vind ik het allerleukste aan de lente; de kleur komt terug waar je ook kijkt en de vogeltjes fluiten zo vrolijk. Love it!

Poes ligt graag op haar rug te chillen haha. Wat een pose! En dan rekt ze zicht uit als je langs haar loopt, zodat je haar wel móet aaien. Het is en blijft een schatje, ik word elke dag zo vrolijk door haar. Zou lieve Poes voor geen goud willen missen. En extra leuk dat ze zulke dikke vriendjes is met Jord, dat maakt het compleet!

 De lente vraagt om een echte lente-trui. Ik kocht bij de H&M deze top met gouden insecten erop. Niet dat insecten nu mijn favoriete dieren zijn, maar ik werd er zo vrolijk van en de combinatie vond ik erg mooi. Makkelijk te combineren, maar met gouden accessoires toch een iets luxere uitstraling dan een sweater. Ik vind hem leuk!

Ik praat en schrijf geloof ik iets te graag over kleding haha, maar ik word er oprecht erg enthousiast van als ik een eyecatcher tegenkom. Dit keer kwam ik geen eyecatcher tegen, maar viel deze bij mij op de mat. Lieve Laura maakte dit blogshirt voor mij en je kunt het interview met haar hier lezen. En maak jij al kans op je eigen (blog)shirt? Doe gauw mee met de winactie!

Ik werd zó ontzettend blij, ik werd namelijk verrast door Lucinda met deze stralende kaart! Haar lieve woorden maakten mij echt heel gelukkig, wat een geweldig gebaar. De kaart staat nu in onze woonkamer op een prominente plek, omdat ik elke keer zo blij word als ik er naar kijk. Dankjewel lieve Lucinda!

Altijd al een kijkje willen nemen in mijn tas? Dat kan! Ik schreef een artikel over mijn musthaves die ik dagelijks meedraag, waardoor een workout in de sportschool vergelijkbaar is met het dragen van mijn tas… Oeps!

Yay, hoe leuk is het om samen te klussen en elkaar te helpen met verhuizen? Ik ging vrijdag gezellig naar Anne toe waar ik haar hielp om o.a. het bed in elkaar te zetten. Dit duurde nog behoorlijk lang, maar dan heb je er ook méga lang plezier van. En wat is hun huisje toch heerlijk! Voelde gelijk als thuis, maar ik geloof dat we er nog véél avonden en gezellige momenten zullen beleven, can’t wait! 

So true!  Deze quote vind ik heel erg mooi… Elke dag sta je voor een keuze om er iets van te maken. Ik kies voor warmte, liefde en geluk; dat gun ik je van harte! Elke moment hebben we zelf in de hand of we het willen geven en delen. Just do it! Laten we samen de wereld een stukje mooier maken dan deze nu is, samen kunnen wij het verschil maken <3

Bij de tante en oom van Jord gingen we gezellig op bezoek en we waren na uren bijkletsen nog niet uitgepraat. En natuurlijk moesten we puppy Billy flink knuffelen, wat is het toch een schatje. Zou je toch zo meenemen deze lieverd? Ik ben verliefd op Billy, jij ook?

De afgelopen week was ontzettend intens, omdat we een heel moeilijk ( maar onwijs leuk!) besluit hebben genomen waar vooral veel geregel en denkwerk achter schuilt. De knoop hebben mijn vriend en ik doorgehakt en we willen niets liever dan het jullie vertellen. Dat gaan we ook zeker binnenkort doen, maar we moeten de puntjes op de i zetten en dan horen jullie meer. We gaan nu flink bijkomen, want door het kraken van onze hersenen en het nemen van moeilijke beslissingen hebben we weinig geslapen. Nu weer focus op het dagelijkse en lekker opladen van de intense tijd. Oooh en ik wil het zo graag verklappen, komt echt heel snel dat beloof ik!

Heb jij een fijne week gehad? Wat was jouw hoogtepunt? 

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.