Blog

Behind the scenes #82 – Netflix, slangen en sporten

Februari7
Een achtbaan, zo kan ik deze week het beste omschrijven. Vol spannende momenten (ik heb deze week heel weinig geslapen erdoor) waar ik jullie hopelijk binnenkort meer over kan vertellen, maar voor nu een goed gevulde photo diary. Het was een week waarin tot buikpijn en tranen toe werd gelachen, ik een nieuwe verslaving én een nieuwe profielfoto kreeg. Ook zette ik mijn angst opzij voor de liefde… Gezellig samen terugblikken, kijk je mee achter de schermen?

Ik heb veel spannende dingen gedaan in mijn leven en mij regelmatig over angsten gezet. Maar wat ik nu heb gedaan met en voor mijn vriend, nee dit had ik nooit verwacht te doen. We gingen naar een reptielen dierentuin in Tilburg (De Oliemeulen). Reptielen vind ik doodeng, maar er werd zo leuk verteld dat ik niet anders kon dan er nieuwsgierig naar worden. We kregen een presentatie over slangen (doodeng) en spinnen (waar ik regelmatig nachtmerries over heb). Omdat er met zoveel humor en feitjes werd gepresenteerd, voelde ik mijn angst naar de achtergrond gaan. Uiteindelijk ben ik enkele grijze haren rijker, maar ik kreeg een slang om mijn nek en mijn vriend hield een vogelspin vast. Hij had de dag van z’n leven, ik geloof nog steeds niet dat ik het echt heb gedaan. Een onvergetelijke ervaring! En dat neemt niet weg dat ik mijn hart nog nooit zo hart tekeer heb horen gaan!

Yoga is echt heerlijk. Het helpt mij om beter te ontspannen en tot rust te komen, vooral nu mijn gedachten dag én nacht overal naartoe weten te vliegen. Een artikel met mijn eerste ervaringen omtrent yoga kan je hier lezen.

De producten die ik die dag gebruikte, allemaal toppers die ik regelmatig inzet en waar ik heel blij van word.

Ik vond deze tekst zo grappig en lief dat ik er een afbeelding van maakte. En het bijbehorende artikel met 10 tips om gelukkiger te worden dan je nu bent kan je hier lezen. Enjoy!

Yes, het lopen gaat de goede kant op! Wie had dat ooit gedacht, ik in ieder geval niet. Maar stiekem wel heel erg gehoopt, anders was ik natuurlijk niet aan dit avontuur begonnen. Dit is echt elke keer weer een cadeautje en zo’n fijne verrassing als het weer lukt, waar ik veel energie van krijg ook al kost het natuurlijk ook een hoop kracht. Het maakt me oprecht erg gelukkig.

Yay mijn nieuwe favoriet, deze lip balm van L’Occitane, wauw wat een beauty. Niet alleen de huls en verpakking is stralend, de kwaliteit van de balm is minstens zo goed. Ik ben er heel erg enthousiast over, het verzorgt en voedt maar bevat ook een lichte tint. Liefde op het eerste gezicht!

Hoera voor mijn nieuwe verslaving! Nog een verrassing deze week, van geen films kijken naar een verdubbeling van mijn jaar gemiddelde. We hebben sinds deze week een abonnement op Netflix afgesloten en wat is dit toch te leuk! Bij een film kan ik echt ontspannen en ik heb nu al Rapunzel gekeken, een cabaretshow, Maleficent en ik ben ook begonnen met het kijken van Gossip Girl. Er gaat een wereld voor me open, heb ik onder een Hunebed gelegen? Ik haal het in, het is zo verslavend en leuk!

IMG_8098

Yay, nog een nieuwe favoriet voor de lente: deze heerlijke geur van Bruno Banani. Ik ben fan!

Joepieeeeeeeeeeee de blazer die ik zó graag aan mijn eigen collectie wou toevoegen kwam in de sale bij H&M en er was ook nog eens een 2e item gratis actie, waardoor ik nog een mooie top heb uitgekozen. Oh ik ben hier zo blij mee, ik heb veel blazers en mocht er echt geen meer kopen van mijzelf totdat ik een echte eyecatcher zag. En deze kwam op mijn pad en kon ik niet meer loslaten, eeh ja ik ben nog steeds enthousiast oepsie!

Het weekend beginnen met een schoon huisje, verse bloemen die ik kreeg van mama en me-time. Ik bezocht een lieve vriendin die ik nog ken van de middelbare en wat hebben we gelachen, het was echt super. En in de avond nog lekker lang kunnen facetimen met lieve Anne, we hadden elkaar heel veel te vertellen <3 Ik kan nu al niet wachten tot volgende week!

Omdat ik de hele dag het liedje ‘Let me take a #Selfie’ al in mijn hoofd had, een nieuwe profielfoto inclusief mijn nieuwe blazer! Het werd tijd, want de vorige was van… oktober? Oepsie, tijd voor een nieuwe. Ik heb veel zin in volgende week, het wordt spannend, maar ook ontzettend leuk en ik kan niet wachten. Ik wens je een stralende week toe vol fijne momenten en warmte! Laten we de lente vieren, veel plezier!

Heb jij een fijne week gehad? Ik gun het je van harte! Maak er een onvergetelijke tijd van en geniet van de stralende dagen. 

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.