Blog

Behind the scenes #81 – 50 maanden, snelste 5km & events

Februari6

Wat een week vol fijne momenten! Mijn photo diary staat vol met getallen. Zo waren mijn lieve vriend en ik 50 maanden samen, liep ik mijn snelste 5km ooit (ik kan het nog steeds niet geloven!) en ging ik naar twee events op één dag. Ik had veel pijn, maar beet door en het werd beloond met veel moois waar ik erg dankbaar voor ben. Kijk je mee behind the scenes?

Currently reading: De gloriedagen van Walter Gom en ik word er heel erg blij van. Ik vlieg door het boek heen en lees graag in de bus, waardoor hoogstwaarschijnlijk de recensie gauw online komt. Ik geniet er ontzettend van, me-time! Mag wel tussen de vele uurtjes werken door.

Ik heb veel uren gemaakt deze week, het was spitsuur op werk en ik probeerde ook alle artikelen online te laten komen. Wist je dat al meer dan 1,5 jaar elke dag op mijn blog een artikel is verschenen? Dat zijn er écht veel!

Met deze mok begint elke ochtend stralend. Zon en een palmboom, daar krijg je spontaan een vakantiegevoel van! I love it! 

Donderdag was intensief, inspirerend en ontzettend indrukwekkend. Ik was uitgenodigd voor twee events,  namelijk #UPRDigitalSeeds en The Beauty Store.  Ik ontmoette lieve bloggers, kwam met prachtige merken in contact en kreeg spierpijn in mijn armen door de goodiebags… Het was meer dan geslaagd (voor mijn plog van deze speciale dag, klik hier). Op bovenstaande foto zie je lieve Femke, Anne en mij na een flinke wandeling door Amsterdam van shop naar shop!

ByDagmarValerie blog event

En dit was goodiebag één, echt bizar! Zoveel moois, ik kan het nog steeds niet geloven. We zijn ontzettend verwend met prachtige producten en eyecatchers… Heel bijzonder deze ervaring!

ByDagmarValerie blog event

Foto van ons plattegrondje en de route die we hebben gelopen van winkel naar winkel. We gingen 7 merken af en kregen gelijk de winkelbeleving mee, zo leuk! Heel inspirerend om de presentaties van de merken te mogen zien en bewonderen. Echt heel leerzaam!

Strak blauwe lucht in hartje Amsterdam op de Kalverstraat. Ultiem geluksmomentje!

Nog meer geluk in deze photo diary, want mijn vriend en ik waren 50 maanden samen! Echt een mijlpaal en we hopen op een dag te kunnen zeggen dat we de 50 jaar samen hebben gehaald. Nu alvast een mooi begin gemaakt. We schreven er samen een speciaal artikel over met… 50 feitjes over onze relatie! 

Wat een bijzondere ervaring, ik werd zaterdag namelijk wakker met ontzettend veel pijn. In mijn gewrichten en spieren; ik zat he-le-maal vast. Mijn rug voelde aan alsof er een tram overheen was gereden en ik kon me amper bewegen. Mijn vriend hielp mij vooruit en langzaamaan kwam ik op gang. Alles deed pijn en niks hielp. Ik probeerde thuis wat op te ruimen in mijn eigen tempo en was blij met alles wat lukte, dat ging steeds beter. In de middag was de pijn nog niet weg, maar had ik mijn vrolijke instelling helemaal terug. Muziekje ging aan en ons huisje was lekker schoon. Ik vroeg of Jord met mij meeging lopen en we zouden kijken hoe ver we zouden komen. Toen we eenmaal begonnen, voelde ik de pijn met elke stap vooruit wegvallen. Ik voelde mij lichter en lichter, het was zo ontspannend en fijn! Mijn gedachten gingen op nul en voor ik het wist had Evy mij naar de 5km gepraat. Het was wel pittig net voorbij de helft, maar op het einde had ik zelfs nog kracht over voor het laatste sprintje! Dit zorgde ervoor dat ik mijn snelste 5km ooit heb gelopen met een tijd van 30:30. Zo bijzonder en verrassend, vooral als je weet hoe mijn dag begon… Echt een wonder!

Wat gebeurde er deze week bij jou wat je totaal niet had verwacht en als een verrassing kwam? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.