Blog

Behind the scenes #80 – Primark, de strandwandeling en Yoga

Februari4Wohooo mijn 80e photo diary is online gekomen! Wat een mijlpaal en bijzondere gedachte dat ik al 80 weken mijn leven ‘behind the blog’ met jullie deel, het voelt zo onwerkelijk maar de cijfers liegen niet. Deze week was heel fijn, de lentezon brak heerlijk door en de blauwe lucht liet zich regelmatig zien. Ik slaagde goed met mijn shopsessie bij de Primark, liet mijn Kiko aankopen zien en begon met Yoga. Meer over mijn week laat ik je zien in deze 80e Behind the scenes, veel plezier!

Op Nationale Complimentendag voor jou dit compliment, want je bent mooi van binnen én van buiten!

Wat is de zee toch heerlijk, voor mij is het dé plek waar ik goed kan ontspannen en mijn hoofd leeg kan worden gemaakt. En dit is geen selfie maar een schelpie!

Mijn eerste keer bij Kiko was een succes! Ik shopte in Milaan toen ik een bezoek aan deze modestad mocht brengen voor de persreis en Kiko zat tegenover mijn hotel. Natuurlijk moest ik er daarom naar binnen en ik ging er niet met lege handen weer uit… Meer over mijn eerste keer bij Kiko kan je hier lezen.

Wauw kan iemand mij even knijpen? Ik haalde de 2000 lieve volgers op Instagram (@ByDagmarValerie) en ik keek mijn ogen uit. Wat een magisch getal en het zijn zoveel mooie mensen bij elkaar, ongelooflijk! Echt een eer, dankjewel!

Yay lekker sporten in mijn nieuwe kleding van Nike. Deze top zit echt heel fijn en vind ik erg passend bij mijn andere items, wat een letterlijke ’topper’. I love it!

En ik werd nog verliefder, naast de top van Nike ben ik ook gevallen voor de lakjes van het heerlijke merk OPI. Ik kreeg een ontspannende gezichtsbehandeling bij Engels Creations die ik boekte via Treatwell, mijn wenkbrauwen werden gedaan en mijn nagels werden gelakt en gevijld. Meer over deze geweldige ervaring kan je lezen in mijn plog.

Ook vertel ik je binnenkort meer over mijn geslaagde shopsessie bij de Primark, want dat ik met veel mooie items thuis kwam staat vast… Ik shopte zowel voor mijzelf als voor mijn vriend, de collecties zijn zo leuk!

Al een tijdje leek het mij erg interessant om mij te verdiepen in yoga en de effecten die het heeft op je lichaam. Het leek mij vooral ontspannend en goed voor meer evenwicht, ook dacht ik erdoor beter naar mijn lichaam te kunnen luisteren. Ik oefende thuis en ik ben blij verrast. Ik vertel binnenkort over mijn eerste yoga ervaringen als ik het vaker heb geprobeerd, zodat ik er uitgebreider over kan vertellen. Mijn eerste indruk is in ieder geval zeer positief. En ik ben ook zo blij met mijn nieuwe yogamat!

Yay, mijn kledingrek staat! Het was zo leuk, Anne plaatste deze op Marktplaats en tweette erover. Ik reageerde binnen één minuut met ‘VERKOCHT’ en niet veel later stond deze te shinen in onze woonkamer waar hij niet hoorde te staan. Ik moest flink mijn kleding ordenen en organiseren,  maar nu is alles af en staat het kledingrek van mijn dromen waar hij hoort te staan met een greep uit mijn favoriete blazers eraan.

Een heerlijke strandwandeling,daar keken we ontzettend naar uit. Zondag was het zover en maakte de we de tocht die we al een tijdje voor ogen hadden. Eentje inclusief duinen, meertjes, zon en prachtig strand. Uiteindelijk werd de wandeling veel langer dan we dachten en liepen we 15 kilometer! Het was ook zo’n stralende dag, pretty perfect! En de afstand had ik nooit verwacht te lopen die dag, maar zo’n heerlijk gevoel als het dan lukt. En het slapen gaat na zo’n tocht ge-wel-dig…

Ik vind het echt heerlijk dat de zon zich vaker laat zien en wakker worden met blauwe lucht voelt magisch. Ik krijg er veel energie door en kan er oprecht erg van genieten, net als de fluitende vogeltjes die zich vaker laten horen en de vrolijk kijkende mensen. De lente maakt iedereen wakker na het winterslaapje, geweldig om te zien!

Wat vind jij het allerleukst aan de lente? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.