Blog

Behind the scenes #79- Maart, taart, Nike & 50 Shades of Grey

Februari2
50 Shades of Grey, mini appeltaartjes, een nieuwe maand en veel Evy inclusief nieuwe tops van Nike! Kan ik deze week zo het beste omschrijven? Het was een hele mooie week waarin het zonnetje volop straalde, de eerste narcissen bij ons thuis begonnen te bloeien en Poes een nieuw huisje vond… Je ziet én leest het in deze diary!

Sporten is heerlijk, maar afvinken geeft minstens zo’n kick! Ik besloot om mijn schema op te hangen en te kleuren als ik iets heb afgerond. Wat is dat heerlijk om te doen! En het wordt zo een stuk overzichtelijker, echt genieten dat het zo goed gaat en ik hoop dat het zo blijft. Spannend!

Voor mijn liefste vriend bestelde ik deze ballon (mede mogelijk gemaakt door lieve Anne) bij Greetz en hij werd gebracht in een méga grote doos! Het gezicht van mijn vriend toen hij het mocht openen en de kaart las, daar zijn geen woorden voor. Laten we erop houden dat we nog elke dag na vier jaar heel gelukkig met elkaar zijn en hij het beste in mij naar boven weet te halen, daar ben ik hem heel erg dankbaar voor. De ballon was zo leuk geworden met onze foto erop en Poes was ook onwijs blij: ze kwam niet meer uit de kartonnen doos van geluk! Dus de heliumballon-doos is nu omgedoopt tot haar huisje waaruit ze maar al te graag de woonkamer in de gaten houdt. Tenzij ze in slaap is gevallen, dan trillen de ramen nog net niet van haar schattige gesnurk…

OOTD! Die heb ik al lang niet gedeeld, oeps! Een comfy, maar fijne look op woensdag inclusief mijn heerlijke Adidas sneakers. Het was liefde op het eerste gezicht!

Deze thriller houdt mij veel bezig! Pff wat een spannend boek, mijn recensie volgt snel! Alleen al de cover is zo intrigerend en sterk…

Yay, ik schreeuwde van geluk want de romantische Zalando man toonde zijn liefde door mij te ondersteunen naar de finish op 16 mei! Ik ontving deze twee tops van Nike die heel hoog op mijn wishlist stonden en hij dacht dat ik deze hardloopsokken ook goed kon gebruiken. Deze zitten echt zoveel beter dan ik ooit had gehoopt! Waarom heb ik nooit eerder aan deze sokken gedacht? Deze sluiten goed aan, je krijgt er geen blaren door én ze zijn dry fit. Pretty perfect in pink!  Nu train ik helemaal in stijl: just do it! 

Date night! Met mijn lieve vriend gingen we een avondje naar de bios om het weekend in te luiden. En ik mocht popcorn *juicht als een klein kind zo blij*. We gingen naar 50 Shades of Grey waarin de net afgestudeerde Anastasia Steele een relatie krijgt met de jonge (en knappe!) zakenman Christian Grey. Ik was zo nieuwsgierig geworden na alle uiteenlopende recensies en meningen gehoord te hebben! Ik wou de film eerst zien voordat ik zou zeggen wat ik ervan vond. Ik had het boek al gelezen, dus wist ik enigszins wat ik kon verwachten. Na zoveel meningen gehoord te hebben, kan ik niet anders zeggen dan dat de film mij erg is meegevallen. In het boek gaat het er *zoekt naar subtiele woorden* nogal heftig en wild aan toe als het gaat om de liefde, maar dit is een typische Amerikaanse film waardoor de focus meer ligt op het verhaal. Het einde had ik niet zien aankomen, ik had echt verwacht dat het nog iets verder zou gaan. Maar de teleurstelling was niet groot, omdat het boek ook heel open eindigt, laat de volgende film maar komen! Ook vond ik de muziek uit de film echt heel gaaf. De film zit vol clichés, maar toch was het spannend, vol romantiek & liefde en natuurlijk ben ik ook gevallen voor Mr. Grey. En Channing Tatum zat in de trailer voor de film! Terwijl ik popcorn at en mijn vriend naast mij zat… Haha top! We hadden in ieder geval echt een leuke avond!

Mijlpaal! Mijn eerste keer de 5km hardlopen met Evy ging ontzettend goed! Mijn vriend ging mee en we liepen les 22 uit in 34 minuten. Ik had zelfs nog energie over na de les, maar ik durfde nog niet voluit te gaan, bang om het einde niet te halen haha. Ik moet echt nog leren wat ik kan en wat haalbaar is, de 5km lopen had ik in ieder geval niet verwacht nu al te kunnen!

Lieve Anne & Stephen kwamen langs en wat was het supergezellig! We aten de mini appeltaartjes die we hadden gebakken, speelden 30 seconds en kletsen gezellig bij. Ik voel de buikspieren nog steeds na het lachen! En binnenkort deel ik een foto van het prachtige kledingrek dat nu in de slaapkamer staat dankzij Anne! Zó blij mee <3

Jij bent mooi! Het was nationale complimentendag en daar schreef ik dit artikel over. Ik werd overspoeld door de allerliefste en mooiste reacties en dat terwijl ik alleen tips wilde delen hoe je complimenten kunt geven en ontvangen. Wauw dit had ik niet verwacht! Elke dag overladen jullie mij al met stralende comments, zorgen jullie ervoor dat ik glimlachend de dag begin en delen jullie liefdevolle woorden met mij… Hoe kan ik jullie er ooit voor bedanken? Tsja, daar geven jullie toch wel een flinke hersenkraker <333 Echt heel erg bedankt lieve allemaal, jullie zijn prachtig en laten mij stralen!

Lazy Sunday! Toen mijn vriend nog sliep, maakte ik dit ontbijtje klaar. Lekker ontspannen en genieten! We gingen heerlijk uitwaaien op het strand met het gezin, wat hadden we geluk met het mooie weer! We zouden eerst naar Ameland gaan, maar de voorspellingen waren dramatisch waardoor we toch besloten om in de buurt het strand op te zoeken. We maakten een grote wandeling, aten pannenkoeken en het was heel geslaagd <3

Wat ik heel graag wil bereiken en doen in maart kan je hier lezen, waar ik ook mijn uitdagingen deel en terugblik op mijn doelen van februari. Zou ik deze gehaald hebben? Wat vast staat is dat ik al één puntje mag afstrepen van maart: lekker uitwaaien op het strand! Zal ik deze vervangen door het knuffelen van lammetjes? Dat zou ik echt heel leuk vinden om te doen, net als huppelen door de wei vol bloemetjes. Laat de lente maar komen!

Wat zou jij heel graag willen doen in maart? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.