Blog

Behind the scenes #77 – Valentijn, films, sushi & Dr. Hauschka

februari bydagmarvalerie

Wat een stralende week was het toch, ik heb er intens van genoten jullie ook? De eerste zonnestralen, de dag van de liefde, de fluitende vogeltjes… Ik werd er heel blij van. Om het helemaal af te maken gingen we ook nog eens op een sushi date, was ik aanwezig bij het event van Dr. Hauschka en keek ik drie films! Dit laatste is een wonder, want ik viel niet in slaap. Kijk je mee naar mijn goedgevulde photo diary? 

De week begon met een uitdaging: niet bevriezen. De verwarming was stuk en in het begin was dat nog wel grappig en knus, maar daarna begon de koud toch echt in de spieren en botten te kruipen en dat deed vooral erg veel pijn (voor de nieuwe lezers: ik heb Fibromyalgie). Gelukkig kwam de verwarmingman zelfs op een zondag en zaten we er die avond weer warmpjes bij, dat konden we goed gebruiken omdat we allebei herstellende waren van griep. Ik trok mijn nieuwe, grijze sweater  aan en hij heeft ‘de koude test’ doorstaan!

Ik ben helemaal fan van de blog Lekker en Simpel van Sofie & Jorrit. Niet alleen plaatsen zij heerlijke gerechten, het is zelfs toegankelijk voor mij! Kijk wat een kunstwerk ik heb gecreëerd, haha ja daar ben ik echt heel trots op. Het is namelijk nagemaakt van de tip die Sofie & Jorrit deelden als lunch of ontbijt: Ei pizza! En het smaakte heerlijk, zo leuk! Mijn vriend en ik kijken daarom in het weekend voordat we boodschappen gaan doen heel veel recepten door op hun site en zorgen dat we alle ingrediënten in huis hebben om het die week te maken. Jup, we kunnen niet meer zonder!

Ik ontving het boek van Zoe Sugg Girl online en ik ben het momenteel aan het lezen. De recensie volgt snel, ik vlieg echt door het boek heen ook al is het een dikke pil maar dan wel inclusief een prachtige cover.

Make-up of the day! Ik gebruik de laatste tijd veel producten van het Poolse merk Inglot en Kiko, mijn nieuwste ontdekking en grote liefde sinds ik het in Milaan heb ontdekt.

Yes, er is een wonder gebeurd deze week! Het begon bij mijn broertje, hij bleef logeren en toen besloten we The Hunger Games te kijken. Ik was hier erg nieuwsgierig naar en ik viel tijdens de eerste film niet in slaap, dat is dus echt een wonder aangezien ik met tv een concentratieboog heb van een pantoffeldiertje. En ik was zo enthousiast dat de tweede film ook werd bekeken. Voor deel drie willen we graag naar de bios, maar wat een goede films! Ik ben zwaar onder de indruk, ik heb voor mijn gevoel echt onder een Hunebed gelegen dat ik deze niet eerder heb gezien! En de volgende dag keek ik met mijn vriend nog een film… Terwijl ik het afgelopen half jaar géén films heb gezien. If I stay was echt prachtig, de tranen liepen over mijn wangen. Echt een aanrader mocht je de film nog niet hebben gezien! En ook heel lief jullie reacties met filmtips, dankjewel <3

Woensdag ging ik naar het Dr. Hauschka event in Rijswijk en het was een onvergetelijke avond met ontspanning, lieve bloggers, lekkere hapjes, mooie producten en prachtige verhalen. Mijn verslag van het Dr. Hauschka event kan je hier lezen.

Even me-time met de nieuwe Flow, I love it! Ultiem ontspannen, het is nodig met een volle agenda ook al lijkt het veel tijd te kosten. Het levert je natuurlijk ook veel energie op en je kunt niet 24/7 200% geven. Oplaadmomentje!

Een vragenlijst over mijn verslaving? Ik vulde de Instagram Tag in en wat waren de reacties er ontzettend leuk op, dankjewel! Echt super om deze te lezen!

Wat een stralende dag! Een strakblauwe lucht, fluitende vogeltjes en de eerste zonnestralen: heerlijk, wat gaf dit energie! Ik had gelijk zin om het hele huis schoon te maken… Iets wat bij mij echt een zeldzaamheid is hashtag wereldwonder. Dus besloot ik ervoor te gaan. En geen kamer is aan mij voorbijgegaan, nu genieten we volop van ons huisje dat van top tot teen schoon is. Lentekriebels hebben duidelijk een positief effect op mij, yay!

Het schoonmaken was al een pittige taak, maar ik had nog energie over! Omdat mijn benen veel pijn begonnen te doen de afgelopen week toen ik niet had gesport vanwege de nasleep van griep, besloot ik het rustig weer op te pakken. Niet dat ik even een lesje Evy over deed, maar het ging wel in een langzamer tempo. Toch haalde ik volgens mijn schema les 13 en wat voelde het goed! Heerlijk als het dan tóch lukt, mijn conditie is misschien zo slecht nog niet… Op naar de volgende run!

Mijn productieve dag (Project Productief?) werd beloond met een romantische date met mijn Valentijn. We vierden het vrijdag de 13e, omdat ik zaterdag naar een event ging om te helpen voor mijn werk ( wat trouwens ook heel geslaagd was, werken met inspirerende schrijvers is echt een eer!). We hadden allebei heel erg veel zin in sushi en zijn dan ook graag bij Sushi Today te vinden waar de heerlijke chocolade fontein ook te vinden is. Dat zie je ook aan mijn toetje, yummie! Wat een verwennerij!

Screenshots55

Ook wil ik lieve Anne in het zonnetje zetten, ik kreeg namelijk een geweldige kaart van haar voor Valentijnsdag. Deze was echt méga groot en mijn favoriete foto van ons staat erop, zo superlief! She’s the best <3

Voelde de Zalando man zich soms gepasseerd? Ook door hem werd ik namelijk onwijs verwend, ik keek mijn ogen uit! Ik ontving namelijk een romantisch pakket, omdat hij ondanks zijn onzekerheid tóch de eerste stap wou zetten. Als dat geen dappere man is… en zo gepassioneerd! De gevoelige snaar is bij mij zeker geraakt nadat hij ook nog eens aangaf een trouwe bezoeker te zijn van mijn blog, wat een eer! Via deze weg wil ik graag aangeven dat de liefde wederzijds is, ik schreeuw namelijk niet alleen van geluk als ik de prachtige foto’s voor Project Positief zie verschijnen op Instagram (ik juich dan écht hard en doe er vaak ook vreemde vreugdedansjes bij…) , maar ook als het zoveelste pakketje van Zalando bij mij is bezorgd. En als ik moet aangeven waar mijn hart ook sneller van gaat kloppen? Dan is het dé perfecte tas van Michael Kors, bij mij gaat liefde namelijk niet door de maag, maar door de tas <3 Dankjewel Zalando man, voor het zetten van deze eerste stap op Valentijnsdag!

Yay, de lente komt eraan! De eerste bloemetjes heb ik gespot, zo vrolijk en kleurrijk!

En ik sluit deze week af met een selfie die ik maakte in Amsterdam na het event waar ik moest werken. De grachten vind ik zo magisch, I love it! Deze week wordt ontzettend leuk, ik ga namelijk met lieve Lois naar Heleen toe, maar ook zal mijn eerste meeting plaatsvinden bij het Beauty Fashion Friends Event ! Heel spannend en ontzettend leuk, can’t wait! Ook wil ik heel graag het sporten actiever oppakken nu het weer mogelijk is, weg met de griep en kom maar op met sterker worden.

Sneak preview: ik ga deelnemen aan de Kayla Bikini Body Guide! Maar daarover meer in mijn sport diary, spannend!

Heb jij een fijne week gehad? Maak er een stralende tijd van!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.