Blog

April 2022 – Nieuwe auto, De Gouden Koe 2022 en sneeuw in Limburg

gezin Dagmar Valerie

We sluiten april feestelijk af met Koningsdag en zonnige dagen, maar… we begonnen de maand met sneeuw! We haalden onze nieuwe auto op en maakten er een heerlijk testritje naar Limburg van. En getest werd de auto zeker, want in het heuvelachtige Limburg lag sneeuw! Het was een maand van korte broeken én mutsen, van sneeuwpoppen maken en ijsjes eten, maar ook heerlijke spelletjesavond, een geweldig feest en bergen verplaatsen. Lees je mee?

Een nieuwe auto en vakantie in Limburg

Het was een spannend, maar gaaf proces; we kochten een auto! Bijzonder om er helemaal in te duiken en te ontdekken wat er allemaal bij het aankoopproces komt kijken. We maakten meteen een bijzondere testrit, want met lieve Anne en haar gezinnetje gingen we naar het besneeuwde Limburg. Lekker zwemmen, spelen, heerlijk eten, bijkletsen (never not uitgepraat) en sneeuwballen gooien; het werd een magisch weekend in Limburg. Ook bezochten we er het drielandenpunt en de grotten van Valkenburg en dat maakte veel indruk op de boys. De maand begon goed met deze mooie vakantie in eigen land!

Spontane uitjes in april

Van genieten aan het strand van het Henschotermeer tot het knuffelen van geitjes op de Geertjeshoeve, de Koningsspelen, spontaan kanoën met Jord op de Loosdrechtse plassen, het vieren van Pasen met familie (en ik werd gevraagd als getuige van de bruiloft), shoppen met de jongens in Utrecht, naar het spoorwegmuseum, spelletjesavonden met lieve vrienden, picknicken in het park, naar het strand van Kijkduin en een dagje de toerist uithangen in Amsterdam; wat hebben we eigenlijk veel leuks gedaan! En als kers op de taart wonnen we met Xsensible de Gouden Koe 2022. Ik werk met veel plezier en enthousiasme als freelance contentmarketeer voor dit prachtige schoenenmerk en ik ben onder andere verantwoordelijk voor de socials, nieuwsbrief en de blogs. Het werd een feestelijke avond met dansjes, heerlijk dat het weer kan! Het was allesbehalve een saaie maand!

Gekke én spannende wending met apparatuur…

Ook heb ik (tijdelijk?) afscheid moeten nemen van mijn laptop. Hij wordt volgende week 1, maar zijn party wordt dus nog even uitgesteld. Hij ging niet meer aan en werd niet normaal warm, dan is het simpelweg niet veilig om de laptop nog te gebruiken. Hopelijk krijg ik hem binnenkort weer terug, maar hij wordt gemist. Wat gebruik ik hem toch eigenlijk veel en vaak! Maar er is nog iets vreemds gebeurd. Ik kocht een nieuwe telefoon (een nieuwe Samsung) bij de grootste, blauwe online winkel van Nederland en toen ik hem aandeed kwam de melding dat de telefoon afkomstig is uit een gestolen batch! Heel spannend hoe dit gaat aflopen, maar het onderzoek is in volle gang om te achterhalen hoe dit had kunnen gebeuren. Hopelijk heb ik gauw een mooie, nieuwe (en niet gestolen) telefoon in handen waar ik weer jaren plezier van mag beleven en kunnen ze onderzoeken hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Dit heb ik niet eerder meegemaakt. Gek toch?

Afsluiten van een fase

We hebben nieuwe boekenkasten op zolder geplaatst en zijn er flink aan het opruimen, zodat het weer een hele fijne plek wordt. Het is de bedoeling dat je er lekker kunt werken en… het is tegelijkertijd ook de plek waar veel bloemen en planten wachten totdat ze na Ijsheiligen naar buiten mogen. Dat betekent dat er minder kans is dat het gaat vriezen, waardoor de plantjes het beter overleven (half mei). Het is niet normaal wat je in een korte tijd allemaal met kids blijft verzamelen. En daar hoort ook bij dat je afscheid neemt van items die horen bij een hoofdstuk. De spullen hebben een sentimentele waarde, maar het is ook een heerlijk gevoel om ruimte te creëren en er anderen blij mee te maken. Om dankbaar te zijn voor wat is geweest, herinneringen her te beleven en los te laten. Echt afsluiten van een fase.

We gingen van sneeuw naar korte broeken, van eieren zoeken naar een nieuwe auto. Van vakantie in eigen land naar ontzettend veel spontane uitjes die we niet eens op twee handen kunnen tellen. Van een grijze, stille tuin naar bloeiend, bruisend en vol bloesem. Wat een maand om dankbaar op terug te kijken.

Heel veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.