Al 5 jaar verliefd inclusief vlinders

Al 5 jaar verliefd inclusief vlinders

lovelovelove
Het begon met een geweldige vriendschap en vijf jaar later zijn we verloofd! Vandaag zijn Jord en ik precies vijf jaar samen; we proberen van elke dag een feestje te maken en zijn verliefder dan ooit. En wat is er veel gebeurd! Vandaag proosten we op de vijf jaar die we samen hebben beleefd én de 100 die gaan komen! 

Ik werd verliefd op zijn humor. Ik kon echt heel hard met hem lachen en de tranen rollen dan ook nog regelmatig over onze wangen. Dan liggen we in een deuk om flauwe humor of ons gedans door de woonkamer, alleen Jord en ik begrijpen elkaar op die manier (ben ik bang…) . Ik werd verliefd op zijn zorgzaamheid, op zijn behulpzaamheid en zijn nieuwsgierigheid naar alles om hem heen. Op zijn rustgevende en warme stem en dan heb ik het nog niet over zijn blauwe ogen gehad! En deze lijst van mooie eigenschappen is nog veel langer, wel kan ik verklappen dat we elkaar nu nog leuker vinden dan toen we een relatie kregen. De sleur houden we goed buiten de deur en de vlinders fladderen vrolijk rond!

Wat hebben we toch veel moois mogen meemaken. Van thuiswonende pubers gingen we naar samenwonende ontdekkingsreizigers (Hoe hou je die koelkast gevuld? Waarom brand het eten aan? Moet ik nu wéér de kattenbak verschonen? Waarom strijkt kleding zichzelf niet?) en nu wonen we in ons eigen huis gezellig met Poes. Hadden we dit durven dromen? Ik in ieder geval niet, het is zoveel beter dan de dromen die ik ooit had! En wat hebben we veel mooie plekken van de wereld mogen ontdekken. Van Venetië en Slovenië tot Londen, Parijs, Berlijn en Bangkok. We zijn nog veel meer waanzinnige reizen en ervaringen rijker; van onze eerste banen tot verhuizen en van het schrijven van onze scripties tot IKEA meubels in elkaar zetten. Yes, we did it! 

We hebben geweldige hoogtepunten gekend de afgelopen vijf jaar, ook schuiven we niet onder stoelen of banken dat we ook zo onze dipjes en pittige tijden hadden. Dit hoort er eenmaal bij en de kunst is om er samen uit te komen en dat die mooie momenten de overhand hebben. Het geheim van onze relatie? Goede communicatie is het halve werk, een luisterend oor bieden en elkaar blindelings vertrouwen. Je staat immers niet 100%, maar 200% voor elkaar klaar! Deze vijf jaren waren onvergetelijk en overweldigend; we kunnen niet wachten om te ontdekken wat de komende 100 jaar voor ons in petto heeft. Wij zijn er klaar voor, let’s go!

Liefs, Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 37 reacties.

 1. Sanne

  Wat een mooi en vooral lief bericht! Geniet van elkaar!

 2. Femke

  Wat is dit een mooi bericht zeg. Heel erg lief. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Dit wordt een prachtig jaar voor jullie :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #5My Profile

 3. Sophie

  Aah wat lief! Ik herken je uitleg wel een minibeetje al zit ik pas op 2,5! Ben benieuwd of wij over drie jaar ook mogen staan waar jullie nu staan!
  Sophie onlangs geplaatst…Druk in mijn hoofdMy Profile

 4. Sonja

  Wauw, wat mooi <3 Ik vind het zo mooi hoe je over jullie relatie schrijft, dat je 200% procent voor elkaar klaarstaat en elkaar helemaal vertrouwt. Ik wens jullie echt nog heel veel geluk voor de toekomst!! En stiekem hoop ik dat ik ook op zo'n geweldige manier lang bij mijn eigen vriend mag blijven:)
  Sonja onlangs geplaatst…Nieuwe Muziek: ‘Nachtlicht’ van Eefje de VisserMy Profile

 5. Svenja

  Wauw, gefeliciteerd allebei met deze prachtige mijlpaal <3 Ik vind jullie echt een prachtig stel en wens jullie nog zoveel meer jaren vol geluk en liefde toe!
  Svenja onlangs geplaatst…Plog / Dagje Den HaagMy Profile

 6. Madelon

  Wat ontzettend liefdevol geschreven. Gefeliciteerd en er nog vele jaren mogen volgen!

 7. Oooh zo lief! :-) Dikke proficiat en ik wens jullie nog veel mooie jaren samen! Heel herkenbaar ook wat je schrijft: mijn vriend en ik waren vorige maand ook 5 jaar samen en waren eerst ook gewoon beste vrienden. We zijn elkaar ook steeds leuker beginnen vinden en zitten ook helemaal nog niet in een sleur, de vlinders fladderen ook nog steeds, haha! Goede communicatie en eerlijk zijn met elkaar is inderdad heel belangrijk! Dit jaar gaan wij ook aan het samenwoon-avontuur beginnen, ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan, maar ik ben zeker dat het geweldig wordt! :-)

 8. anna

  Wat een mooi artikel! Heel fijn om te lezen dat het nog steeds zo goed gaat tussen jullie, knap hoor! Jullie zijn echt een leuk stel <3
  anna onlangs geplaatst…NEW IN | CHEAP ASS ZONNEBRILMy Profile

 9. Desiree

  Wat een mooi, lief en eerlijk verhaal! Ik kan er zo van genieten door te lezen hoe jullie van elkaar genieten. Bijzonder! <3 Geniet ervan! Op nog vele mooie jaren samen. Liefs
  Desiree onlangs geplaatst…5 weird facts about me #2My Profile

 10. Renske

  Wat ontzettend lief geschreven! Iedere relatie kent zijn ups en downs, waarbij de ups uiteraard de overhand moeten hebben en de downs ervoor zorgen dat je elkaar nóg beter leert aanvoelen, beter leert communiceren samen etc. Op naar de komende 100 jaar!
  Renske onlangs geplaatst…Een gemiste kans voor jullieMy Profile

 11. Shiralee

  Gefeliciteerd! Wat een super mooie blogpost, raak er helemaal geemotioneerd van, haha :’). Communcatie is dé key! Nog veel fijne jaren samen <3
  Shiralee onlangs geplaatst…ROSE GOLDEN complete eye set by ZoevaMy Profile

 12. Wat heerlijk om deze prachtige liefde te zien! Je ziet de vlinders zo over het scherm fladderen door de manier hoe jij over hem en jullie relatie verteld! Lief!!

 13. Wanda

  De liefde voor je verloofde spat er vanaf! En ja, communicatie is zeker een heel belangrijk onderdeel van een goede relatie, ik denk dat veel mensen dat heel snel vergeten waardoor je er op den duur niet meer uit weet te komen. Wij zijn inmiddels 13,5 jaar samen en ook hier fladderen de vlinders nog steeds in het rond, misschien niet meer elke dag maar toch zeker nog wel elke week.
  Wanda onlangs geplaatst…Blue Monday don’t hurt me today!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge