Blog

Al 5 jaar verliefd inclusief vlinders

lovelovelove
Het begon met een geweldige vriendschap en vijf jaar later zijn we verloofd! Vandaag zijn Jord en ik precies vijf jaar samen; we proberen van elke dag een feestje te maken en zijn verliefder dan ooit. En wat is er veel gebeurd! Vandaag proosten we op de vijf jaar die we samen hebben beleefd én de 100 die gaan komen! 

Ik werd verliefd op zijn humor. Ik kon echt heel hard met hem lachen en de tranen rollen dan ook nog regelmatig over onze wangen. Dan liggen we in een deuk om flauwe humor of ons gedans door de woonkamer, alleen Jord en ik begrijpen elkaar op die manier (ben ik bang…) . Ik werd verliefd op zijn zorgzaamheid, op zijn behulpzaamheid en zijn nieuwsgierigheid naar alles om hem heen. Op zijn rustgevende en warme stem en dan heb ik het nog niet over zijn blauwe ogen gehad! En deze lijst van mooie eigenschappen is nog veel langer, wel kan ik verklappen dat we elkaar nu nog leuker vinden dan toen we een relatie kregen. De sleur houden we goed buiten de deur en de vlinders fladderen vrolijk rond!

Wat hebben we toch veel moois mogen meemaken. Van thuiswonende pubers gingen we naar samenwonende ontdekkingsreizigers (Hoe hou je die koelkast gevuld? Waarom brand het eten aan? Moet ik nu wéér de kattenbak verschonen? Waarom strijkt kleding zichzelf niet?) en nu wonen we in ons eigen huis gezellig met Poes. Hadden we dit durven dromen? Ik in ieder geval niet, het is zoveel beter dan de dromen die ik ooit had! En wat hebben we veel mooie plekken van de wereld mogen ontdekken. Van Venetië en Slovenië tot Londen, Parijs, Berlijn en Bangkok. We zijn nog veel meer waanzinnige reizen en ervaringen rijker; van onze eerste banen tot verhuizen en van het schrijven van onze scripties tot IKEA meubels in elkaar zetten. Yes, we did it! 

We hebben geweldige hoogtepunten gekend de afgelopen vijf jaar, ook schuiven we niet onder stoelen of banken dat we ook zo onze dipjes en pittige tijden hadden. Dit hoort er eenmaal bij en de kunst is om er samen uit te komen en dat die mooie momenten de overhand hebben. Het geheim van onze relatie? Goede communicatie is het halve werk, een luisterend oor bieden en elkaar blindelings vertrouwen. Je staat immers niet 100%, maar 200% voor elkaar klaar! Deze vijf jaren waren onvergetelijk en overweldigend; we kunnen niet wachten om te ontdekken wat de komende 100 jaar voor ons in petto heeft. Wij zijn er klaar voor, let’s go!

Liefs, Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.