9 X Waar ik écht niet zonder kan
Of ik Thailand mis?Ja #love #travel #Thailand #summer #sun

9 X Waar ik écht niet zonder kan

Mocht ik onverwacht naar een onbewoond eiland moeten, dan neem ik deze 9 puntjes maar al te graag mee in de koffer! Het wordt wat proppen wellicht, maar hier kan ik echt niet zonder. Wat bestempel jij als onmisbaar? Lees gauw verder en ontdek waar ik écht niet zonder kan…

☆ Familie & vrienden – Yes, hier begint het ‘prop-probleem’ al voor in de koffer. Ik kan écht niet zonder mijn lieve familie en vrienden. Ik voel mij zo verbonden met hen en als ik deze lieve mensen zo lang moet missen dan vind ik dat heel erg. Als het even mogelijk is dan leen ik dus graag de tas van Mary Poppins zodat iedereen mee kan!

☆ Poes – Hoe kan ik Poes nu missen? Dat wil ik absoluut voorkomen als dat mogelijk is, want wat kan ik onwijs blij van haar worden. Het vrolijke gepruttel en hoe ze met je knuffelt is echt liefde in de puurste vorm, heerlijk!

☆ Een goed boek – Ik hóu van lezen. Boeken zijn mijn passie en ik kan door het lezen echt tot rust komen en ontspannen. Een goed boek mag daarom ook niet ontbreken op dit lijstje! Of mag ik mijn e-reader volproppen?

☆ Chips – Als ik dan toch iets moet kiezen van eten dan twijfel ik tussen sushi en chips. Sushi is dan toch denk ik iets gezonder, maar als ik op de smaak af moet gaan dan ga ik voor chips. Lekker knapperig, vrolijk en een hapje waar je mij midden in de nacht voor wakker mag maken. Of zal ik toch voor sushi gaan? First world problems!

☆ Kruik – Zomer, herfst, winter of lente: ik en mijn kruik zijn onafscheidelijk in de avond. Kom ik thuis dan wordt de waterkoker gevuld en mijn kruikje is echt mijn held van de eeuw. Zo lekker warm en cozy vind ik dat, superfijne uitvinding waar ik écht niet meer zonder kan!

☆ Thee – In de vorm van ice tea of lekker warm; ik ben echt een theemuts en kan liters thee drinken. Heerlijk! Citroen, mango, bosvruchten, rooibos of groen: ik ben fan!

☆ Gezelschapsspel – Hoe leuk is het om op een onbewoond eiland spelletjes te spelen? Je moet toch iets om de tijd te doden en dan kan je het maar beter samen gezellig houden en er een fijne periode van maken. Of het nu 30 seconds, Beverbende, Levensweg of Cluedo is; I love it!

☆ Schrijven – Laat ik dan maar gauw nog even een notitieboekje met goed schrijvende pen (inclusief oneindig veel inkt) inpakken in de koffer zodat ik kan schrijven. Als ik ergens gelukkig van word dan is het wel schrijven, een laptop is misschien niet zo praktisch vanwege het opladen, maar pen en papier laten je nooit in de steek!

☆ Strand – Liefde voor het strand met op de achtergrond de zee. Met de teentjes in het zand en de vrolijke meeuwen vliegend boven de golven. Heerlijk toch? Yes, ik kan echt niet zonder regelmatig naar het strand te gaan, dé plek waar ik helemaal tot rust kan komen. En mag mijn bikini dan ook mee? Wat heb ik dan nog eigenlijk aan een kruik…

Nee, dit is absoluut geen praktische lijst mocht ik toch ooit op een onbewoond eiland terechtkomen. Daarom klop ik dit idee heel erg af, maar hier over nadenken is gelukkig wel heel leuk om te doen. Ik kan echt niet zonder deze 9 bovenstaande punten en ben blij dat ik er dagelijks door word omringd en ik het niet hoef te missen. Hoera!

Waar kan jij écht niet zonder? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 23 reacties.

 1. Kelly

  Hahaha leuk artikel! Ik kan ook niet zonder familie, vrienden, senna, maar ook chips komt in m’n lijstje voor. Sowieso ben ik dol op eten!
  Kelly onlangs geplaatst…Ditjes & datjes #15My Profile

 2. Amy

  Haha, dat wordt inderdaad een beetje proppen allemaal.. Maar de tas van Mary Poppins gaat je helpen, zeker weten! Ik zou sowieso mijn vriend en konijnen meenemen, maar ik ben bang dat al het andere wat mee moet ook niet gaat passen ;)
  Amy onlangs geplaatst…Valentijnsdag: onzin of echt romantisch?My Profile

 3. Renske

  Oef, goede vraag! Ik denk dat het bij mij ook zo’n choatisch, niet-matchend lijstje wordt, haha. Ik denk dat ik juist wel een tijdje zonder familie en vrienden kan, zolang ik maar weet dat ik ze over een X-aantal maanden weer zal zien. ;) Hoewel ik absoluut niet zonder mijn vriend kan! Die prop ik met zijn 1.95 zeker in mijn koffertje. Net als mijn ereader (i.p.v. één boek) en een dekentje. ^^
  Renske onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 4. Rosanne

  Haha leuk lijstje! En volgens mij ken ik je goed want ik wist ze allemaal :)
  Ik ga voor familie en vrienden, mn telefoon (voor foto’s, neem aan dat er geen internet is haha), een gezelschapspel, een bikini, een tent+slaapzak+kussen en dat was het wel zo’n beetje :)
  Rosanne onlangs geplaatst…Muziek met een betekenisMy Profile

 5. Anna

  Leuk stukje :). Sommige dingen herken ik wel, ja! Heerlijk, zo’n kruik. En thee <3. Liefde daarvoor! Fijn weekend!

 6. Leonie

  Sterke lijst. Maar voor mij moet er toch echt een 10e puntje bij… internet…

 7. Larissa

  Wat een origineel idee! Ik kan me in sommige dingen wel herkennen, maar ik denk toch echt dat ik niet zonder mijn laptop zou kunnen. Ik weet het, héél slecht, haha. Liefs!
  Larissa onlangs geplaatst…Three favourites #1My Profile

 8. Ik hou ook ontzettend veel van mijn familie, mijn hond en kat, schrijven en thée. Dat zijn echt van die dingen waar ik niet zonder zou kunnen!
  Amélie Cammaert onlangs geplaatst…Organix shampooMy Profile

 9. Alles min het strand. En in plaats van Poes, elk ander lief dier want dieren zijn niet gewoon (huis)dieren met deel van de familie! Super herkenbaar verder allemaal haha, al mag chips ook chocola of (appel)taart zijn wat mij betreft ;)

 10. Lotte

  Ik zou niet zonder mijn zonnecrème kunnen! Ik vermoed dat de meeste onbewoonde eilanden in warme gebieden liggen, dus ik zou er alles aan doen om er niet na 1 dag al als een kreeft uit te zien :)
  Lotte onlangs geplaatst…Films om te zien: januariMy Profile

 11. melissa

  Ik zou ook niet kunnen zonder een goed boek! Altijd als ik op vakantie ga neem ik er te veel mee. Ik heb altijd schrik dat ik zonder zou vallen. Als ik ergens naartoe gaat zit er ook altijd een boek in mijn handtas. En het is al veel te lang geleden dat ik nog eens een gezelschapsspel heb gespeeld. Ik vind het wel jammer dat ze zoveel kosten x

 12. anna

  Wat een fijne lijst, ik herken mezelf er enorm in! Ik ben ook dol op leuke spelletjes en boeken lezen. Mijn familie en vrienden zijn ook enorm belangrijk voor me <3
  anna onlangs geplaatst…5X MUST READ BLOGPOSTS #1My Profile

 13. Wanda

  Eh, natuurlijk vriendlief en mijn ouders. Verder inderdaad ook onze kat, boeken (een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd…), mijn fototoestel en ja, ook zeker weten een paar notitieboekjes om al die prachtige momenten op te schrijven.

 14. Marijke

  Je hebt nog een plekje over, want het strand is daar al, dat hoef je niet mee te nemen. Dat scheelt, maar ik wil dan best in je koffer

Geef een antwoord

CommentLuv badge