Blog

9 X Waar ik écht niet zonder kan

Mocht ik onverwacht naar een onbewoond eiland moeten, dan neem ik deze 9 puntjes maar al te graag mee in de koffer! Het wordt wat proppen wellicht, maar hier kan ik echt niet zonder. Wat bestempel jij als onmisbaar? Lees gauw verder en ontdek waar ik écht niet zonder kan…

☆ Familie & vrienden – Yes, hier begint het ‘prop-probleem’ al voor in de koffer. Ik kan écht niet zonder mijn lieve familie en vrienden. Ik voel mij zo verbonden met hen en als ik deze lieve mensen zo lang moet missen dan vind ik dat heel erg. Als het even mogelijk is dan leen ik dus graag de tas van Mary Poppins zodat iedereen mee kan!

☆ Poes – Hoe kan ik Poes nu missen? Dat wil ik absoluut voorkomen als dat mogelijk is, want wat kan ik onwijs blij van haar worden. Het vrolijke gepruttel en hoe ze met je knuffelt is echt liefde in de puurste vorm, heerlijk!

☆ Een goed boek – Ik hóu van lezen. Boeken zijn mijn passie en ik kan door het lezen echt tot rust komen en ontspannen. Een goed boek mag daarom ook niet ontbreken op dit lijstje! Of mag ik mijn e-reader volproppen?

☆ Chips – Als ik dan toch iets moet kiezen van eten dan twijfel ik tussen sushi en chips. Sushi is dan toch denk ik iets gezonder, maar als ik op de smaak af moet gaan dan ga ik voor chips. Lekker knapperig, vrolijk en een hapje waar je mij midden in de nacht voor wakker mag maken. Of zal ik toch voor sushi gaan? First world problems!

☆ Kruik – Zomer, herfst, winter of lente: ik en mijn kruik zijn onafscheidelijk in de avond. Kom ik thuis dan wordt de waterkoker gevuld en mijn kruikje is echt mijn held van de eeuw. Zo lekker warm en cozy vind ik dat, superfijne uitvinding waar ik écht niet meer zonder kan!

☆ Thee – In de vorm van ice tea of lekker warm; ik ben echt een theemuts en kan liters thee drinken. Heerlijk! Citroen, mango, bosvruchten, rooibos of groen: ik ben fan!

☆ Gezelschapsspel – Hoe leuk is het om op een onbewoond eiland spelletjes te spelen? Je moet toch iets om de tijd te doden en dan kan je het maar beter samen gezellig houden en er een fijne periode van maken. Of het nu 30 seconds, Beverbende, Levensweg of Cluedo is; I love it!

☆ Schrijven – Laat ik dan maar gauw nog even een notitieboekje met goed schrijvende pen (inclusief oneindig veel inkt) inpakken in de koffer zodat ik kan schrijven. Als ik ergens gelukkig van word dan is het wel schrijven, een laptop is misschien niet zo praktisch vanwege het opladen, maar pen en papier laten je nooit in de steek!

☆ Strand – Liefde voor het strand met op de achtergrond de zee. Met de teentjes in het zand en de vrolijke meeuwen vliegend boven de golven. Heerlijk toch? Yes, ik kan echt niet zonder regelmatig naar het strand te gaan, dé plek waar ik helemaal tot rust kan komen. En mag mijn bikini dan ook mee? Wat heb ik dan nog eigenlijk aan een kruik…

Nee, dit is absoluut geen praktische lijst mocht ik toch ooit op een onbewoond eiland terechtkomen. Daarom klop ik dit idee heel erg af, maar hier over nadenken is gelukkig wel heel leuk om te doen. Ik kan echt niet zonder deze 9 bovenstaande punten en ben blij dat ik er dagelijks door word omringd en ik het niet hoef te missen. Hoera!

Waar kan jij écht niet zonder? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.