9 X Waar ik mij op kan verheugen…

9 X Waar ik mij op kan verheugen…

Heb jij fijne momenten in het vooruitzicht? Van die plannen, ideeën en activiteiten waar je hart nu al sneller door gaat kloppen, alleen omdat je eraan denkt? Ik heb er stiekem veel meer dan ik in eerste instantie dacht waardoor ik besloot om er een artikel van te maken. Ik verheug mij op…

… het lezen van heerlijke boeken! Nu ik meer tijd heb in mijn verlof ligt mijn to read stapel klaar en verslind ik het ene boek na het andere. Echt fijn! Alle leestips zijn welkom!

… het vieren van de verjaardag van mijn broertje. Altijd heel gezellig en leuk! En daarna de verjaardag van Jord, zou zijn verjaardag al met onze kleine zijn of moeten we toch nog even geduld hebben?

… de bevalling! Ik begrijp dat vrouwen misschien vooral de tijd erna op zo’n lijstje zouden zetten, maar ik kijk heel erg uit naar het moment dat we de voordeur achter ons dicht zullen doen, we samen naar het ziekenhuis rijden en bewust worden van het idee ‘straks rijden we met z’n drieën naar huis’. Ja daar schieten mijn ogen stiekem van vol!

…  De accessoires op de babykamer een mooi plekje geven. Zijn wij er een beetje laat mee? Misschien wel, maar het is ook erg fijn om af en toe lekker in de babykamer te blijven rommelen. Het is zo’n fijne kamer geworden!

… De eerste keer samen slapen met de kleine, het voeden, elkaar kusjes geven, de geboortekaartjes versturen, het ontdekken van elkaars ritme en het leren kennen van ons prachtige zoontje. Wat een geweldig vooruitzicht!

… Kerst! Het opzetten van de boom, de frisse lucht die om ons huis zal dansen, de warme lichtjes en de gezelligheid van ons gezin in combinatie met lekker eten en het delen van mooie momenten. Kerst gaat dit jaar mooier worden dan ooit! We zijn compleet!

… De verlofperiode in het algemeen. Het is zo’n bijzondere tijd omdat je niet precies weet hoe lang je nog ‘alleen’ bent en wanneer de kleine besluit te komen. Daarom geniet ik dubbel en dwars van de tijd die ons gegeven is. Ondertussen ontdek ik wat Poes allemaal doet als wij dus normaal op kantoor zaten haha. Wonderlijk dat ze de hele dag in een stoel in dezelfde positie kan blijven liggen. Haar leven is écht relaxt!

… Onze dates. We hebben een leuke gewoonte op onze bruiloft nagehouden dat we rond elke 10e van de maand een date hebben om onze trouwdag te vieren. Dit kan variëren van voor elkaar koken tot lekker uitwaaien op het strand, naar de film, een stad bezoeken etc.. In ieder geval echt even een momentje voor ons samen. Zin in!

… De volgende vakantie. Waar deze naartoe zal gaan is nog maar de vraag, maar het idee dat we dan met z’n drieën de grenzen gaan verleggen voelt nu al geweldig. Stiekem weet ik al wel waar ons eerste tripje naartoe zal gaan, namelijk naar Polen om met de kleine naar familie te gaan. Ik kan nu al niet wachten! En daarna zullen ook extra mooie uitstapjes volgen naar andere landen, misschien wel Oostenrijk, Italië of Spanje? Wij zijn alvast begonnen met dromen. Ik ben benieuwd wat 2017 ons zal brengen!

Waar kan jij je ontzettend op verheugen? Welk vooruitzicht maakt jou blij?  

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 10 reacties.

 1. Romy

  Wat een mooie dingen om naar uit te zien! Ik verheug me vooral op Sinterklaas en Kerst vanwege het heerlijke samenzijn met de familie.
  Romy onlangs geplaatst…Positiviteit kun je leren!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aah dat klinkt heerlijk, de feestdagen zijn altijd zo fijn en bijzonder. Dankjewel voor je lieve reactie!

 2. Joor

  wat een mooie vooruitzichten!! Super leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar jullie kleine! :)
  Ik kijk nu al uit naar onze 2 vakanties ( eentje nog in dit jaar en eentje volgend jaar! ) .

 3. Saskia

  Leuk artikel, heb gelijk inspiratie gekregen voor een soort gelijk artikel (en ik noem je zeker even ter inspiratie tegen die tijd..) Dank en een fijne week

  1. Dagmar Valerie

   Heel leuk om te horen, wat lief van je dankjewel! Ik kijk uit naar je artikel X

 4. Wat een fijne vooruitzichten, klinkt heerlijk allemaal! Ik ben heel benieuwd naar jullie kleintje! Geniet van je vooruitzichten! Ik kijk uit naar kerst en naar wat meer vastigheid omdat alles nu wat onzeker is met mijn opleiding enz. :)
  Lieke – Life As Lieke onlangs geplaatst…Mijn ABCMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge