Blog

7 x Mijn favorieten van mei 2015

IMG_3491

Hoera, welkom in juni! De maand begint minder zonnig dan gehoopt, maar gelukkig stijgen de temperaturen al op de app met weersvoorspellingen. In de praktijk moet het natuurlijk nog maar blijken, maar naar het lekkere zonnetje kijk ik ontzettend uit. In de tussentijd heb ik fijne favorieten verzameld die ook in het zonnetje gezet mogen worden, kijk je mee naar mijn favorieten van mei 2015?

♧ Victoria Secret Pure Seduction – Victoria mag niet in mijn tas ontbreken en zit er daarom ook standaard in. Pure Seduction is een bodymist met een bloemige en verfrissende geur. Lekker voor tussendoor en een tikkeltje zoet. I love it!  

♧ Ring & ketting van Zinzi – Van de ouders van Jord kreeg ik de prachtige ring van zilver met de zwarte steen erop. Deze draag ik heel graag, want hij past perfect en is makkelijk te combineren. Ook is het echt een eyecatcher en ik ben er dol op. Van Jord kreeg ik met kerst de geweldige ketting erbij die er goed bij past. En bonuspunt: hij heeft de ketting zelf uitgezocht! 

We Run Amsterdam armband – Om in de zilveren sfeer te blijven, wil ik ook heel graag de armband benoemen die ik heb gekregen na het uitlopen van We Run Amsterdam (10km). Deze onvergetelijke avond kostte veel energie, maar zorgde er tegelijkertijd voor dat ik een week lang op vleugeltjes liep van blijdschap en geluk. En al die vreugde heb ik ook in de armband gestopt, als ik er naar kijk is het een geweldige reminder aan de kracht die ik voelde toen de finish in zicht kwam en ik mijn vrienden die als verrassing waren gekomen in de bocht zag staan. Ik krijg nog elke keer kippenvel als ik aan dat moment terugdenk. In één woord: magisch! 

♧ Mixcoco Gellak 008 – Misschien heb je mijn review over de Mixcoco Gellak Startersset al gelezen (nog niet? Klik dan hier) maar het roze lakje met nr. 008 behoort absoluut tot mijn favorieten van de maand mei. Het is echt een schattig en girly lakje met een typisch flamingo tintje. Kan niet beter toch? 

♧ Fashionista – Natuurlijk hoort de Fashionista deze maand bij mijn favorieten, ik ben echt een tijdschriftenjunkie en lees elke maand een flinke stapel in de schaarse minuutjes aan me-time. Ik kan dan ultiem ontspannen en deze maand heb ik niet alleen een Fashionista gehaald voor mijzelf, maar ook voor mijn familie in Polen want ik sta op pagina 87 met een artikel over de hotspots van Krakau! Meer hierover kan je in dit artikel lezen waar ik je met plezier vertel over deze publicatie. 

♧ Geluksarmbandje – Er viel in mei een prachtig armbandje op de mat voorzien van extra warmte en geluk. Ik heb het natuurlijk over het geluksarmbandje van Sanny! Het is een geweldige reminder om positief te blijven denken én het is tevens een onwijs subtiel en mooi geheel. Meer over positief denken en hoe het positiviteit aan kan trekken kan je in dit artikel lezen. 

♧ Verse bloemen en vrolijke plantjes – Het nieuwe huis krijgt steeds meer groen op tafel, in de keuken en in de tuin. Maar ook ons oude huis (we schipperen nu nog even tussen twee plekken en hopen zo snel mogelijk definitief over te gaan) staat nog aardig gevuld met vrolijke plantjes. Verse bloemen maken het huis helemaal tot een kleurrijk feestje. Heerlijk! 

Wat is jouw ultieme favoriet van mei?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.