Blog

7 jaar samen met de liefde van mijn leven

Gent 2
Vandaag is een bijzondere dag, want Jord en ik zijn 7 jaar samen! Én mijn lieve mama is jarig, van harte gefeliciteerd (ik weet dat je heel trouw mijn artikelen leest. Dank je wel!). Dubbel feest vandaag en we gaan er dan ook een onvergetelijke dag van maken met elkaar. Wat een bijzondere herinneringen hebben we met elkaar gemaakt de afgelopen 7 jaar. Op naar de volgende 7!

7 is voor velen een geluksgetal, zo ook voor ons. En daarom verheug ik mij extra op dit jaar waarin we 7 jaar bij elkaar zijn. We zijn gegroeid en hebben de afgelopen jaren ongelooflijke stappen mogen maken. Van studenten naar werkenden, van vrienden naar geliefden, van verkering naar getrouwd en van een echtpaar naar ouders. We hebben prachtige plekken mogen bewonderen de afgelopen jaren, dichtbij huis maar ook aan de andere kant van de wereld en zijn van een studio in het centrum van Zeist naar een heerlijk huis gegaan. Toen we net gingen samenwonen, wisten we amper hoe je een koelkast gevuld moest houden en nu – vier jaar later – voeden we onze kleine Lucas op met alle liefde die we hem kunnen geven. Hij is zo’n prachtig en tevreden mannetje, we zijn echte geluksvogels met hem.

De afgelopen zeven jaren zaten vol met mooie ups en ook de nodige downs, waarbij afgelopen jaar erg turbulent was. We hebben hard gewerkt om te komen waar we nu staan, maar zijn nog lang niet uitgeleerd. We maken fouten, maar kunnen ook vergeven en doorgaan. Het allermooiste aan deze jaren? Dat we Lucas is ons leven mochten verwelkomen en hem alle liefde en een veilig en warm thuis mogen bieden.  Wat een rijkdom, om te mogen leven met twee van zulke schatten van mannen.

Van Texel, Gent, Wenen, Slovenië, Spanje, Dubai, Oostende, Kraków, Parijs, Londen, Brugge, Praag, Kopenhagen en zoveel meer mooie plekken naar Thailand waar je mij ten huwelijk vroeg in een kano. Een relatie is altijd balanceren, maar als wij varen op ons kompas in de richting die ons hart ons influistert dan weet ik zeker dat de komende 7 jaar ook zo liefde- en waardevol zullen zijn. Dank je wel voor afgelopen 7 jaren, vandaag proosten we extra op de liefde.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.