Blog

50 FUN QUESTIONS TAG – Zo leer je mij écht beter kennen…

Het is tijd om voor de camera te kruipen, want ik vulde dit keer geen tag in, maar nam deze op! Yes, het leek mij erg gezellig om een filmpje te maken voor op Youtube en misschien ga ik er ook daadwerkelijk meer mee doen als ik de smaak eenmaal te pakken heb. Aan dit filmpje heb ik in ieder geval veel plezier beleefd, ik beantwoordde namelijk 50 random vragen over mijzelf. Sommige vragen waren echt crazy! Kijk je gezellig mee? 

Ik hoop dat je het leuk vond om deze video te bekijken. Vind je het niet gek dat je mij nu ‘echt’ hebt gehoord? Haha het lijkt mij zo gek om na het lezen van de artikelen opeens een stem erbij te horen en iemand te zien bewegen als je er zelf al regelmatig (zoals ik doe tijdens het lezen) een beeld bij vormt. Maar goed: this is me! Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoor graag wensen, tips en aanvragen voor video’s die ik in de toekomst mogelijk eventueel wellicht misschien zou kunnen opnemen. Haha hoe vaag klonk dat?! Nieuwsgierig naar meer óf wil je op de hoogte blijven van de nieuwste updates? Ik zou het heel erg leuk vinden als je je zou abonneren op mijn Youtube kanaal – klik hier – en dan zie ik je gezellig op Youtube! Dankjewel voor het kijken en tot de volgende keer *zwaait*.

Meest random vraag: word jij liever aangevallen door een beer of zwerm bijen haha?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.