50 FUN QUESTIONS TAG – Zo leer je mij écht beter kennen…

50 FUN QUESTIONS TAG – Zo leer je mij écht beter kennen…

Het is tijd om voor de camera te kruipen, want ik vulde dit keer geen tag in, maar nam deze op! Yes, het leek mij erg gezellig om een filmpje te maken voor op Youtube en misschien ga ik er ook daadwerkelijk meer mee doen als ik de smaak eenmaal te pakken heb. Aan dit filmpje heb ik in ieder geval veel plezier beleefd, ik beantwoordde namelijk 50 random vragen over mijzelf. Sommige vragen waren echt crazy! Kijk je gezellig mee? 

Ik hoop dat je het leuk vond om deze video te bekijken. Vind je het niet gek dat je mij nu ‘echt’ hebt gehoord? Haha het lijkt mij zo gek om na het lezen van de artikelen opeens een stem erbij te horen en iemand te zien bewegen als je er zelf al regelmatig (zoals ik doe tijdens het lezen) een beeld bij vormt. Maar goed: this is me! Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoor graag wensen, tips en aanvragen voor video’s die ik in de toekomst mogelijk eventueel wellicht misschien zou kunnen opnemen. Haha hoe vaag klonk dat?! Nieuwsgierig naar meer óf wil je op de hoogte blijven van de nieuwste updates? Ik zou het heel erg leuk vinden als je je zou abonneren op mijn Youtube kanaal – klik hier – en dan zie ik je gezellig op Youtube! Dankjewel voor het kijken en tot de volgende keer *zwaait*.

Meest random vraag: word jij liever aangevallen door een beer of zwerm bijen haha?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 15 reacties.

 1. Anniek

  Ah, wat superleuk dat je weer eens een video hebt gemaakt Dagmar! Je bent echt lekker spontaan, en die vragen: hilarisch, haha! Maare, moet ik die vraag die jij stelt echt beantwoorden? Allebei NIET! :D

 2. chantal

  Ik vind je blog erg leuk maar nu je een filmpje hebt gemaakt nog veel meer. Je mag van mij wel vaker videos maken, het zag er heel natuurlijk uit!

 3. Sophie

  Jaaaa eindelijk weer een video haha! Gelukkig weet ik al hoe je in het echt bent! Inmiddels weet ik ook al uit mijn hoofd hoe ik bij je werk kom hahaha!
  Sophie onlangs geplaatst…Vandaag ben ik mezelfMy Profile

 4. Die bijen kan ik misschien nog kwijtspelen wanneer er een meer of vijver in de buurt is. Een beer volgt me waarschijnlijk gewoon het water in wanneer ik op die manier probeer te vluchten. :)
  zwartraafje onlangs geplaatst…Mijn 10 favoriete paarse boekenMy Profile

 5. Saskia

  Zo leuk om te zien en grappig om je stem een keer te horen! Ik word ook liever aangevallen door een beer, want ik kan absoluut niet tegen het zoemen van bijen. Ik hoop dat ik dan een makkelijk beklimbare boom tegenkom, mocht het ooit gebeuren.
  Saskia onlangs geplaatst…Foodie Friday #6My Profile

 6. Larissa

  Wat leuk dat je een filmpje hebt gemaakt, Dagmar! Ik volg je nog niet zo lang, maar nu heb je ook beter een beeld bij iemand, altijd leuk om te zien! En nu ken ik je natuurlijk ook gelijk 50x beter, haha. Liefs!
  Larissa onlangs geplaatst…The day before yesterday’s outfitMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge