Blog

14 x Mijn guilty pleasures

Ik kan echt niet zonder… Dát vond ik een leuke vraag om te beantwoorden. Waar houd ik mij veel mee bezig of ervaar ik als verslavend? Ik kan natuurlijk echt niet zonder mijn geweldige vriend, lieve familie en superleuke vrienden. En laat ik Poes vooral niet vergeten, ze ligt nu vrolijk en knorrend naast me. Guilty pleasures voor nu, die per fase veranderen op een rij. Niet items of mensen die ik écht zou meenemen als ik naar een onbewoond eiland zou vertrekken met slechts één koffer als het moest. Daar hoef je niet bang voor te zijn, dan pak ik het zeker anders aan, want Channing past natuurlijk niet in de koffer… Maar voor nu mijn guilty pleasures die lekker random zijn inclusief paaseitjes en Netflix, check it out! 

Boeken – De geur van nieuwe boeken en verhalen, I love it en ik kan er echt geen genoeg van krijgen. Ik werk niet voor niets tussen de boeken (ik werk als marketeer bij een uitgeverij), maar mijn eigen huis bevat ook een heel fijne kast die door vrienden een mini bibliotheekje wordt genoemd. Pure ontspanning? Dat ervaar ik met lezen. 

Mango – Mangolicious! Ik ben dol op mango en het is niet voor niets mijn favoriete fruitsoort. Ook vind ik het superleuk als het terugkomt in producten die ik regelmatig gebruik. Of in een smoothie, ontbijtje, tussendoortje, in de thee… Mango is always a good idea! 

Hardlopen – Wat een grap dat hardlopen nu bij mijn verslavingen hoort. Als je mij dat een paar jaar geleden zou vertellen, zou ik zo hard lachen dat ik aan het zuurstof zou moeten… Tsja ik heb de smaak te pakken en het is waar: van hardlopen word je zo blij dat je op dagen zonder veel beweging niets anders wilt dan naar buiten om te gaan rennen. Extra voordeel: tijdens een shopsessie heb jij een topconditie!

♧ Netflix – Oeff dit is echt heftig, we hebben sinds kort Netflix en wat is het leuk! Dé ultieme manier om te ontspannen en wat een mogelijkheden. Ik kan er uren over praten waarom ik het zo’n gouden uitvinding vind, mocht je het nog niet hebben geprobeerd dan raad ik het zeker aan. Ik vind de aanbevelingen vanuit Netflix wat je kunt kijken ook zo leuk, eindelijk niet Koos inspiratieloos, maar lekker zitten, zoeken en kijken. Inclusief mijn vriend, chips en Poes. Zo leuk! 

♧ Gossip Girl – Deze verslaving komt door Netflix, je kunt opeens alle afleveringen van Gossip Girl bekijken! Zo keek ik opeens daarom ook 5 afleveringen achterelkaar, oepsie… Ja ik ben wel gewaarschuwd dat het een verslavend effect heeft, maar het is voor nu ook oprecht zo leuk! En wat heeft Serena toch prachtig haar en leuke outfits… Ik ben fan!

♧ Blazers – Ik heb véél blazers (het nieuwe kledingrek was noodzakelijk, omdat de stang in mijn huidige kast verboog door de hoeveelheid jasjes en blazers…) , maar de laatste tijd heb ik mij keurig gedragen wat betreft shopgedrag. Het blijft wel een guilty pleasure, ik kijk als ik shop vooral naar blazers en hoe deze gestyled zijn. Het is niet voor niets mijn favo item uit de kast. Toen ik een nieuwe eyecatcher bij de H&M in de sale vond was het dan ook liefde op het eerste gezicht. Mijn hart ging sneller kloppen en voor ik het wist stond ik bij de kassa om af te rekenen. En wie aangeeft dat het geluk bij het shoppen van korte duur is heeft het in dit geval mis. Ik ben er 24 uur later nog steeds bizar (nee, blazerblij haha) blij mee!

Slechte grappen – Om een indicatie te geven, ik vind de grap ‘Het is oranje en heel dapper – een wortheldje’ extreem grappig. Net als de groene skiwi trouwens, maar die ken je waarschijnlijk wel. Grappen die vaak al duizend keer zijn verteld, die zijn toch briljant? Waarom zijn ze anders zo vaak doorgegeven? Ik kan er ook echt heel hard om lachen dat de tranen over mijn wangen stromen en ik echt even moet gaan zitten anders val ik om. 

Paaseitjes – Meestal vind ik chocolade helemaal niet zo aantrekkelijk of lekker, maar als we richting Sinterklaas gaan dan geniet ik volop van de chocoladeletters en de paashaas met die verrukkelijke paaseitjes kan ik ook zeer waarderen. Delicious! 

Channing Tatum – Tsja een dansende man met een bijzonder ‘goed’ lichaam. Do I need to say more? 

Instagram – Als ik een socialmediakanaal moet noemen die ik ontzettend leuk vind? Dan is het Instagram. Ik vind het super om foto’s te maken, te delen en bij anderen een kijkje te nemen. Een soort groot vriendenalbum waar je door kunt bladeren, zo gezellig en leuk!

Beverbende & 30 Seconds – Kennen jullie het spel Beverbende? Dat is echt heel erg leuk, vrienden van ons namen het mee, we speelden het en zijn sindsdien verslaafd. En aan 30 seconds natuurlijk, dat is ook zo’n leuk spel waar je bloedfanatiek door kunt worden haha. 

Burrito’s van Jord – Ik heb echt zoveel geluk met mijn lieve vriend, hij kookt heerlijk en sinds een maand hebben we burrito dinsdag in het leven geroepen. Jord maakt de lekkerste burrito’s waardoor ik extra langzaam ga eten zodat ik er langer van kan genieten haha. Dat doe ik dus anders nooit, maar deze zijn yummie!

Verse bloemen en vrolijke plantjes – Zo staat er een palmboompje (die luistert naar de naam Paul) in de woonkamer, een mini moestuintje in de vensterbank, verse tulpen op tafel, bamboe stokjes in flesjes met water en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik hou van groen, van vrolijke potjes en lieve plantjes en ja het is een beetje gek dat ik ze namen geef. 

Nagellak – Als ik een beauty item moet noemen dan ga ik voor nagellak, want daar kan ik ontzettend blij van worden. Mij zie je dan ook niet zo snel zonder nagellak, omdat ik het… zet ik het echt online? Oké vooruit. Ik heb veel mooie kleurtjes en potjes en als ik er dan eentje draag vind ik het soms wel zielig voor de rest dat ze op dat moment niet worden gebruikt. Dus wissel ik regelmatig, zodat iedereen aan de beurt komt haha. Een mooie nagellak maakt je outfit en look helemaal af! 

Wat is jouw guilty pleasure?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.