Blog

10 x best gelezen artikelen van 2014…

2014 was magisch
2014 zat vol geluksmomenten, onvergetelijke ervaringen, lieve woorden, ontdekkingen en avonturen. Dit jaar was een behoorlijke achtbaan van hoogtepunten en mijn lucky lists waren rijkelijk gevuld. En zo voel ik mij ook; rijk dankzij zoveel prachtige momenten die op mijn pad zijn gekomen afgelopen jaar. Ook met mijn blog heb ik onwijs veel plezier beleefd, ik heb lieve en inspirerende bloggers mogen ontmoeten, was aanwezig tijdens te gekke events, ging op persreis en ontving geweldige comments die mijn hart dagelijks raakten. Ook gaf het bloggen kracht en energie, waardoor ik zin had om lekker aan de slag te gaan. Ik blog nu bijna 1,5 jaar en zou niet meer zonder willen én kunnen. Kijk je mee naar de 10 best gelezen artikelen van 2014? Enjoy!

Oktober1110. Behind the scenes #64 – Suprise party, event en Anne
De persoonlijke artikelen worden heel goed gelezen en ik vond het extra leuk dat jullie zo intens meeleefden tijdens misschien wel de meest hectische week van het jaar. Ik organiseerde een surprise party voor mijn vriend en in diezelfde week ook mijn eerste event voor schrijfsters en bloggers. Het was echt heel indrukwekkend, maar ik genoot volop. De foto’s ervan deelde ik mijn wekelijkse photo diary. Klik hier voor een kijkje achter de schermen!

Januari-blog19. Fit Friday – Beginnen met sporten (na een break)
Ik hoop dat dit artikel volgend jaar niet meer als populair wordt bestempeld en dat we lekker met z’n allen aan de slag gaan en blijven sporten. Want bewegen is heel goed voor ons, maar ik kan dit artikel nu ook goed gebruiken. Extra motivatie en inspiratie om lekker aan de slag te gaan, ik ga namelijk ook weer echt beginnen met sporten, doe je mee? Klik hier voor extra motivatie !

September98. Mijn reizen en ontdekkingen in 2014
Een overzicht van mijn reizen in 2014 en dat waren er ontzettend veel! Een recent artikel en ik vind het heel erg leuk dat dit artikel tot de 10 beste hoort van dit jaar. Reizen heeft mijn horizon verbreed en ik ben heel dankbaar dat we zoveel uitstapjes mochten maken dit jaar, zo bijzonder! Klik hier om mee op reis te gaan!

IMG_89907. OOTD – Zebralicious
Haha zo leuk dat deze er ook bij staat! Zijn jullie ook zo fan van zebra’s? Ik vond deze outfit heel leuk om te shooten en het is echt een favoriet jurkje geworden. Zebralicious! Klik hier voor mijn outfit!

event6. Terugblik op het #Laatmejouzijn event
Ik heb gemerkt dat jullie het ook heel leuk vinden om mee op stap te gaan naar events, dat de foto’s en verslagjes die ik erover deel goed in de smaak vallen en jullie reacties zijn zo ongelooflijk lief! Op elk artikel blijf ik mij hierover verbazen trouwens, echt zo bijzonder om te lezen dankjewel! Het event dat ik organiseerde vonden jullie ook heel leuk om te lezen, want het staat zelfs op nummer 6! Klik hier voor het artikel.

14355994164_6c12bd65b6_z5. 15 blogclichés op een rij
Herkenbare momentjes en gedragingen van bloggers, herken jij je er ook in? Ik heb 15 blogclichés op een rij gezet en dit artikel staat op nummer 5! Klik hier voor het artikel.

IMG_24924. Plog 29/11 – Praag avontuur, verjaardag Jordy en kerstmarkt
Yay, een reis artikel op de vierde plek! De ploggende blogger in Praag haha. Dit artikel was ook heel leuk om te maken, we bezochten Praag, vierden de verjaardag van Jord en troffen zelfs een kerstmarkt aan! Beter konden we het ons niet wensen.  Klik hier voor het artikel .

IMG_76163. Ik heb mijn droombaan!
Het moment dat ik mijn baan kreeg besloot ik te delen op mijn blog. Jullie leefden immers zo intens mee en dat vond ik echt heel bijzonder, dankjewel! Ik vond het zelf een erg spannend proces, juist omdat ik zoveel plezier beleef in de boekenbranche in combinatie met marketing en het schrijven. Mijn droombaan houd ik trouwens nog even vast, want mijn contract is inmiddels verlengd! Klik hier voor het artikel.

Gent 2
2. Help, mijn vriendin is blogger!
Wat was mijn lieve vriend trots toen hij ál jullie reacties las! En we kregen er een ongelooflijke scroll-vinger van, wat waren het er veel! Mijn vriend schrijft af en toe op mijn blog over de mannelijke onderwerpen. Bijvoorbeeld dit eerste artikel van herkenbare situaties als vriend van een blogger. Je kunt het artikel hier lezen. En Teske was zo lief om het artikel op te nemen in haar maandelijkse blogtips! De dag van Jord kon toen al helemaal niet meer stuk én zijn artikel staat op de tweede plek!

Maar welk artikel staat er op nummer 1…

IMG_92391. De Project Positief tag
Hoe kan het ook anders, de tag is inmiddels door meer dan 150 (!) bloggers ingevuld en ik kan het nog steeds amper bevatten dat het zo is gelopen. Ik zat op een bijna leeg strand op Zakynthos en mijn vriend was aan het snorkelen toen ik het idee kreeg om een tag te maken. Ik bedacht enkele vragen en was er nog niet helemaal tevreden over, misschien was het ook wel een stom idee… Dat dacht ik toen echt! Ik vertelde mijn idee aan mijn vriend toen we uiteten gingen en hij schaafde de vragen nog een beetje bij, samen kwamen we er wel uit en hij zei dat ik het gewoon moest doen. Al zou ik één iemand vooruithelpen, daar moest ik mij op focussen. En zo gezegd, zo gedaan. De tag kwam online en ik wist niét wat mij overkwam. Nog steeds ben ik ongelooflijk dankbaar hoe we samen anderen hebben besmet met positiviteit, dankjewel! Je kunt de tag hier bekijken.

Ik ben jullie heel dankbaar voor de prachtige comments die mij hebben geraakt, geïnspireerd en geholpen. Want jullie geven mij energie, laten mij stralen en glimlachen middels de woorden die jullie met mij delen. Heel erg bedankt voor al het moois wat jullie mij geven, elke dag <3 Ik hoop ook in 2015 artikelen te kunnen creëren waar we allemaal plezier aan zullen beleven.

Welk artikel vond jij het leukste om te lezen?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.