Blog

10 feitjes over mij die je nog niet wist…

IMG_8538
Mijn blog is erg persoonlijk, maar ik kan onmogelijk alles delen. Toch laat ik veel zien, zoals in de Behind the scenes artikelen, maar ook de plogs, vlogs en artikelen waarin ik vertel over ervaringen. Ik moest er hard over nadenken welke feitjes over mij jullie nog niet weten, maar ik heb er tien gevonden! Lees gauw verder…

♧ Medelijden met zielige items – Misschien denk je wel, waar heeft ze het over? Ik zal een voorbeeld geven. Als ik in de supermarkt loop met mijn vriend om de boodschapjes te doen en we staan bij het schap van groente en fruit, dan kies ik standaard komkommers, appels, paprika’s of ananassen uit die heel zielig eruit zien (mijn vriend noemt ze lelijk, maar dat is een belediging en straks verschrompelen ze daardoor helemaal!). Anders blijven ze maar liggen en dat is toch treurig! Stel je voor dat jij een appel was met een gek knobbeltje! Dus dat was voorbeeld nummer 1 en nummer 2 was dat we door Amsterdam liepen en ik een kapotte paraplu door de straat zag waaien. Ja, dat was ook een zielig gezicht. En daar krijg ik dus soms spontaan medelijden mee.

♧ Lucht bij het lachen – Als ik lach dan lach ik niet heel luidruchtig, want ik vergeet dan gewoon adem te halen. En dan zeggen vrienden of collega’s dat ik dus niet moet vergeten door te blijven ademen en dan moet ik nóg harder lachen. Als ik eenmaal begin dan zijn we zo een kwartier verder haha.

♧ Instagram addict – Mijn favo socialmediakanaal is Instagram. Ik vind het zo leuk om foto’s te kijken en de interactie spreekt mij ook heel erg aan. Zelf vind ik het ook heel leuk om foto’s te delen en er een mooi geheel van te maken. Mocht je mij willen volgen, je kunt mij vinden onder de naam @ByDagmarValerie :)

♧ Liefde voor lakjes – Soms zit ik opeens in een fase waarin de liefde voor mooie lakjes heel erg groeit. Net als bij boeken kan ik er niet genoeg in mijn stash hebben en nagellak maakt een outfit in mijn ogen ook helemaal af. Leuk als het erbij matcht!

♧ Vastgeplakt aan mijn mobiel – Hier wordt aan gewerkt, maar ik moet echt leren mijn mobiel vaker los te laten. Het lijkt wel kauwgom die aan mijn schoen zit vast geplakt, maar dan een mobiel aan mijn hand. En daar word ik niet socialer op natuurlijk. Het leven beleven buiten de schermpjes om maakt het juist onvergetelijk!

♧ Wat is mijn leeftijd? – Serieus, ik vergeet ál-tijd mijn leeftijd. Ben ik net gewend aan de leeftijd, word ik weer jarig en is het anders… Zal ik het ooit bij kunnen benen?

♧ Spruitjes zijn lekker – Ik ben het vanuit huis gewend om veel Pools te eten en sinds ik samen ben met mijn vriend heb ik geleerd meer Nederlands te eten. Spruitjes vind ik daarom misschien ook wel extra lekker, net als zuurkool en erwtensoep. Ook extra lekker in winter, yummie!

♧ Stilzitten – Een beetje tegenstrijdig omdat ik CVS (het Chronisch Vermoeidheid Syndroom) heb, maar sinds ik uit het revalidatiecentrum ben, vormen stilzitten en ik een héél slecht team. Ik kan er niet goed meer tegen en moet negen van de tien keer ergens mee bezig zijn. En dat lukt ook heel goed, want ik heb last van een ideeënoverload.

♧ Spelletjes – Wat is er gezelliger dan het spelen van spelletjes met vrienden of familie? Ik ben er dol op, of het nu Kolonisten van Catan is, 30 seconds of Monopoly: spelletjes maken een avond helemaal compleet!

♧ Inspiratiebronnen – Mijn oma en mama zijn echte voorbeelden voor mij, zij hebben laten zien dat doorzetten loont en je veel kunt bereiken als je maar wilt. En hoe je voor de ander klaar kunt staan is mij ook met de paplepel ingegoten, zij doen niets anders dan geven, geven en geven. Mooiere voorbeelden kon ik mij niet wensen <3

Was jij al op de hoogte van deze tien feitjes over mij?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.