10 feitjes over mij die je nog niet wist…

10 feitjes over mij die je nog niet wist…

IMG_8538
Mijn blog is erg persoonlijk, maar ik kan onmogelijk alles delen. Toch laat ik veel zien, zoals in de Behind the scenes artikelen, maar ook de plogs, vlogs en artikelen waarin ik vertel over ervaringen. Ik moest er hard over nadenken welke feitjes over mij jullie nog niet weten, maar ik heb er tien gevonden! Lees gauw verder…

♧ Medelijden met zielige items – Misschien denk je wel, waar heeft ze het over? Ik zal een voorbeeld geven. Als ik in de supermarkt loop met mijn vriend om de boodschapjes te doen en we staan bij het schap van groente en fruit, dan kies ik standaard komkommers, appels, paprika’s of ananassen uit die heel zielig eruit zien (mijn vriend noemt ze lelijk, maar dat is een belediging en straks verschrompelen ze daardoor helemaal!). Anders blijven ze maar liggen en dat is toch treurig! Stel je voor dat jij een appel was met een gek knobbeltje! Dus dat was voorbeeld nummer 1 en nummer 2 was dat we door Amsterdam liepen en ik een kapotte paraplu door de straat zag waaien. Ja, dat was ook een zielig gezicht. En daar krijg ik dus soms spontaan medelijden mee.

♧ Lucht bij het lachen – Als ik lach dan lach ik niet heel luidruchtig, want ik vergeet dan gewoon adem te halen. En dan zeggen vrienden of collega’s dat ik dus niet moet vergeten door te blijven ademen en dan moet ik nóg harder lachen. Als ik eenmaal begin dan zijn we zo een kwartier verder haha.

♧ Instagram addict – Mijn favo socialmediakanaal is Instagram. Ik vind het zo leuk om foto’s te kijken en de interactie spreekt mij ook heel erg aan. Zelf vind ik het ook heel leuk om foto’s te delen en er een mooi geheel van te maken. Mocht je mij willen volgen, je kunt mij vinden onder de naam @ByDagmarValerie :)

♧ Liefde voor lakjes – Soms zit ik opeens in een fase waarin de liefde voor mooie lakjes heel erg groeit. Net als bij boeken kan ik er niet genoeg in mijn stash hebben en nagellak maakt een outfit in mijn ogen ook helemaal af. Leuk als het erbij matcht!

♧ Vastgeplakt aan mijn mobiel – Hier wordt aan gewerkt, maar ik moet echt leren mijn mobiel vaker los te laten. Het lijkt wel kauwgom die aan mijn schoen zit vast geplakt, maar dan een mobiel aan mijn hand. En daar word ik niet socialer op natuurlijk. Het leven beleven buiten de schermpjes om maakt het juist onvergetelijk!

♧ Wat is mijn leeftijd? – Serieus, ik vergeet ál-tijd mijn leeftijd. Ben ik net gewend aan de leeftijd, word ik weer jarig en is het anders… Zal ik het ooit bij kunnen benen?

♧ Spruitjes zijn lekker – Ik ben het vanuit huis gewend om veel Pools te eten en sinds ik samen ben met mijn vriend heb ik geleerd meer Nederlands te eten. Spruitjes vind ik daarom misschien ook wel extra lekker, net als zuurkool en erwtensoep. Ook extra lekker in winter, yummie!

♧ Stilzitten – Een beetje tegenstrijdig omdat ik CVS (het Chronisch Vermoeidheid Syndroom) heb, maar sinds ik uit het revalidatiecentrum ben, vormen stilzitten en ik een héél slecht team. Ik kan er niet goed meer tegen en moet negen van de tien keer ergens mee bezig zijn. En dat lukt ook heel goed, want ik heb last van een ideeënoverload.

♧ Spelletjes – Wat is er gezelliger dan het spelen van spelletjes met vrienden of familie? Ik ben er dol op, of het nu Kolonisten van Catan is, 30 seconds of Monopoly: spelletjes maken een avond helemaal compleet!

♧ Inspiratiebronnen – Mijn oma en mama zijn echte voorbeelden voor mij, zij hebben laten zien dat doorzetten loont en je veel kunt bereiken als je maar wilt. En hoe je voor de ander klaar kunt staan is mij ook met de paplepel ingegoten, zij doen niets anders dan geven, geven en geven. Mooiere voorbeelden kon ik mij niet wensen <3

Was jij al op de hoogte van deze tien feitjes over mij?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 68 reacties.

 1. Kimberley

  Wat je zegt over medelijden met zielige items, ik heb dat dus ook! Ook bij bijvoorbeeld M&M’s, als er dan twee aan elkaar vast zitten, haha. Heel herkenbaar! En Instagram vind ik persoonlijk ook het leukst van alle Social Media. Spruitjes vind ik alleen niet lekker ;)
  Kimberley onlangs geplaatst…Persoonlijk: Leer mij kennenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw echt waar? Heb jij dat ook?! Haha aah je voorbeeld voor M&M’s herken ik ook! Aah zo leuk, you made my day!

   1. Galina

    Ik zat met een grijns van oor tot oor te lezen over medelijden met ‘zielige’ groente en fruit. Ik heb dus echt pre-cies hetzelfde, kom ik weer thuis met een of andere misvormde courgette :P

    En laatst vroeg op iemand op het werk aan me hoe oud ik was. Mijn antwoord ’26, nee wacht, 25, Of nee, ik ben laatst 26 geworden… volgens mij’. Zeer herkenbaar dus ;)
    Galina onlangs geplaatst…Aanrader: Humans of New YorkMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha echt waar? Jij bent te goed <333

 2. Daphne

  veel van de dingen wist ik niet. Maar ik volg je blog dan ook nog niet zo lang. Weet je trouwens hoe je aan cvs bent gekomen? Ik herken je ontzettend in het stil moeten zitten maar het eigenlijk niet kunnen. Ik heb zelf last van Pfeiffer en ben absoluut een bezig bijtje, green goede combi haha!
  X

  1. Dagmar Valerie

   Hi lieve Daphne, dankjewel voor je mooie comment! Ik weet niet beter dan dat ik het altijd heb gehad, artsen kunnen ook geen begin aangeven. Bij mij loopt Fibromyalgie en CVS nogal door elkaar heen, dat maakt het was lastiger. Wat vervelend dat je Pfeiffer hebt, ik hoop zo dat het gauw overgaat en je vol energie in 2015 van al je dromen werkelijkheid kunt maken. Heel veel liefs! Dagmar

  1. Dagmar Valerie

   Aah echt waar? Yes, nu voel ik mij niet meer alleen erin haha <3

 3. Petra

  Leuk om je zo weer wat beter te leren kennen. Instagram vind ik ook het leukste. Ik merk dat ik steeds minder met Facebook heb. Je liefde voor spruitjes begrijp ik niet zo :-) . Je liefde voor lakjes daarentegen wel.
  Petra onlangs geplaatst…Trots op mijn kanjerMy Profile

 4. Marion

  Hihihi, dat eerste doe ik ook. Ik ben met sport en zo ook altijd voor the underdog! :-) Wat mooi om over jouw inspiratiebronnen te lezen. Heel mooi.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 20My Profile

 5. Xaviera

  Wat mooi dat jouw oma en moeder voorbeelden voor je zijn! Leuk om je zo beter te leren kennen! Niet stil kunnen zitten is heel herkenbaar. Spruitjes vind ik ook lekker, al eet ik ze veel te weinig!
  Xaviera onlangs geplaatst…Movie time!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aah nee dat ken ik helemaal niet! Wat leuk om te horen, ik ga gelijk even oriënteren :D Dankjewel voor het delen!

 6. Instagram vind ik ook zo leuk! Het is verslavend om al die leuke fotootjes voorbij te zien komen :). Ik ben nu wel benieuwd naar Pools eten, ik kan me er even niets bij voorstellen. Misschien eens een lekker receptje delen?
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Christmas make-up tutorialMy Profile

 7. Ceetje

  Om je zielige items weetje moest ik wel lachen hahaha. leuk om je zo weer beter te leren kennen.
  Ceetje onlangs geplaatst…Watskebeurt????My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah wat superlief je comment, dankjewel!

  1. Dagmar Valerie

   Haha niet schuldig voelen hoor, mijn vriend pakt ook altijd de mooiste, maar dan maken we een deal. Hij de mooiste paprika en ik de zieligste appels haha <3

 8. Deisy

  Wat een leuke feitjes om te weten zeg haha. Ik vergeet ook altijd mijn leeftijd en zeg het altijd de eerste keer fout als iemand het aan mij vraagt.. en dan moet ik er echt even over nadenken: “hoe oud was ik ook alweer?”!
  Deisy onlangs geplaatst…Een blogaward: say what?!My Profile

 9. Evelien

  Leuk om te lezen! Die zielige items is heel herkenbaar. Ik zag laatst een filmpje en in Frankrijk hebben ze bij de supermarkt een goed initiatief. Je kunt de zielige items (die normaal vaak worden weggegooid, omdat ze niet mooi genoeg zijn) daar in de supermarkt kopen, voor minder geld dan de mooie groente. En de zielige groenten zijn dan natuurlijk eerder verkocht dan de mooie. Zo hoeft er veel minder weggegooid te worden, want dat is natuurlijk ook belachelijk: dat dat wordt gedaan omdat ze niet mooi genoeg zijn.
  Evelien onlangs geplaatst…New in: MAC, NYX, Rituals, ZoevaMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw echt waar? Haha wow dat zou mij hier in Nederland veel geld besparen! Wat een geweldig initiatief, superleuk dat je het deelt!

   1. Dagmar Valerie

    Haha jaaaaa je doet het ook! Welkom bij de club, gewoon eeuwig 21 <3

 10. Bianca

  haha oh my ik dacht dat ik de enige was, maar ik krijg ook heel snel medelijden met zielige / kapotte items haha! Ook mijn leeftijd vergeet ik regelmatig, waarom bestaat het ookalweer? Haha xoxo
  Bianca onlangs geplaatst…Sunday SharesMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha ah zo leuk je comment, dankjewel! Yes ik ben niet de enige, wat superleuk haha <3 Geniet van de avond!

 11. melissa

  In deze lijst staan zoveel herkenbare dingen! Ik heb ook altijd compassie met zielige items haha. Mijn instagramverslaving is zo erg dat ik het op de trein om 5 minuten hernieuw :p x
  melissa onlangs geplaatst…Mijn nieuwe liefde: Nikon D3200My Profile

 12. alexa

  wat mooi dat je zegt dat je moeder en oma je inspiratiebronnen zitten en wat grappig dat je dingen zielig vind. Ergens vind ik jou gedachte heel erg lief! Leuk om te lezen.
  alexa onlangs geplaatst…Spam je blog #7My Profile

 13. Maaike

  Wat lief dat je je oma en je moeder even noemt! En dan dat medelijden met zielige dingen… Echt, jij bent veel te goed voor deze wereld, haha. En spelletjes vind ik ook altijd geweldig! Kolonisten van de Lage Landen doen we vaak, maar op Oudejaarsavond spelen we altijd uren Pictionary en ik ben ook fan van Rummikub. En als ik win is het natuurlijk extra leuk. ;)
  Maaike onlangs geplaatst…Column: ThuisMy Profile

 14. Inge

  Heel leuk om je zo beter te leren kennen! Zielige items, herkenbaar! Ik heb het niet alleen bij producten.. Een duif met geamputeerde tenen vind ik ook heel zielig.
  Inge onlangs geplaatst…No Sugar ChallengeMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha herkenbaar? Aah zo lastig om het vaker los te laten.. Gaat zo automatisch!

 15. Miriam

  Leuk om te lezen en de meeste zijn voor mij ook heel herkenbaar ;)
  Miriam onlangs geplaatst…KerstbalMy Profile

 16. Fleur

  Haha ik zit ook altijd hélemaal vastgeplakt aan mijn mobiel. Soms realiseer ik mij dat dan en leg ik hem maar gauw weg.

  1. Dagmar Valerie

   Haha aah nee jij! Wat een onwijs lieve comment, heel erg bedankt <333

 17. Veerlez

  Ik herken het wel, sinds het CVS stempeltje ben ik veel actiever, elk moment dat ik energie heb, ben ik druk met alles wat ik wil doen :) Want nu kan het, lang niet altijd even verantwoordelijkheid,maar optimaal genieten :)
  Veerlez onlangs geplaatst…App loveMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ja je verwoord het echt zo goed, superlief je comment en je mooie woorden. Die geven mij ook de bevestiging dat ik daarin niet de enige ben en daar leer ik ook van, dankjewel voor het delen <333

   1. Veerlez

    graag gedaan <3 Ik praat eigenlijk nooit online over CVS, maar ik herken veel van mezelf in je. Samen kunnen we een hoop van elkaar leren :)
    Veerlez onlangs geplaatst…App loveMy Profile

 18. Kimberly

  Wanneer gaan wij spelletjes doen haha? Ik ben ook echt dol op spellen spelen, bordspellen, op m’n mobiel, de computer.. ik krijg er geen genoeg van! Jammer genoeg wil niemand ooit spelletjes met mij doen haha
  Kimberly onlangs geplaatst…Winterweek – Kerstmarkt in KeulenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aah dat meen je niet?! Hup gauw die spelletjesavond inplannen, zo leuk <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge