9 dingen die je nog niet over mij wist
Ik ga genieten van het lange weekend, jij ook ? Enjoy! #happy #weekend #relax #fun #friday #enjoy #love #life #party

9 dingen die je nog niet over mij wist

Wist je dat ik… Soms zo hard kan lachen dat ik niet meer overeind kan staan en de tranen over mijn wangen lopen? En dat mensen zich dan afvragen of ik niet aan het zuurstof moet en herhalen dat ik niet moet vergeten adem te halen tussendoor? Ik ga je 9 dingen vertellen die je (waarschijnlijk) nog niet over mij wist. Lees je mee?

Poes ligt altijd bij mij met slapen – Als we gaan slapen is het altijd dringen geblazen tussen Jord en Poes. Probeer ik rustig in slaap te vallen, zitten Poes en Jord te dringen om het fijnste plekje. En dat ik dan amper meer kan bewegen, omdat die twee knuffelaars zo dicht tegen mij aan willen liggen, neem ik dan maar voor lief. En mocht je het je afvragen; ja we hebben echt geprobeerd het Poes af te leren om bij ons in bed te kruipen, maar daar zijn we helaas niet consequent genoeg voor. En aangezien ik altijd een extra kruikje als koukleum kan gebruiken hebben we een win-win situatie gecreëerd. Wat vaker het dekbed verversen is ook geen straf; heerlijk om in een vers bedje te kunnen duiken! 

Ik heb groene vingers – Waar het vandaan komt is iedereen een raadsel, maar ik vind het ontzettend leuk om van de tuin een sprookjesplek te maken. Toen we nog in het appartement woonden toverde ik de vensterbanken al om tot een Keukenhof met plantjes en bloemetjes, maar nu mag het gelukkig op een grotere oppervlakte. Ik geniet er volop van en beschouw het dan ook als een superleuke bezigheid. Ook word ik er helemaal ontspannen van, terwijl je toch fysiek bezig bent. Balkonieren is verleden tijd. Yes, nu lekker met mijn nieuwe hobby aan de slag met het grote werk! 

♧ Alles raakt bij mij in de knoop – Of het nu gaat om opladers, veters, oortjes, een ketting, een koptelefoon of een sjaal? Het gaat bij mij automatisch in een knoop zitten. Jord vindt het voornamelijk grappig en ik zeer frustrerend. Zit ik eerst een half uur te frunniken om mijn koptelefoon te ontknopen voordat ik daadwerkelijk kan hardlopen. Lastig! 

♧ Ik heb nooit een lievelingskleur gehad – We gaan het even hebben over mijn jeugdtrauma, namelijk het feit dat ik nooit wist wat ik in een vriendinnenboekje moest schrijven bij wat mijn lievelingskleur was. Het veranderde gewoon per dag! De ene keer vond ik paars mooi, de andere dag ging mijn voorkeur uit naar geel, groen, blauw, oranje… Maar ik vond eigenlijk alle kleuren mooi en niet specifiek één. Zucht, zware tijden haha. 

♧ Liefde voor het strand – Een plek waar ik uren kan zitten en genieten is aan het strand. Ik vind de geluiden van de golfen, de meeuwen en de wind zo ontzettend mooi en ik kan ook uren kijken naar de zee. Lekker met blote voetjes in het zand, de warme zonnestralen op de huid en ontspannen. Puur genieten!

♧ Love Actually – De kerstfilm Love Actually heb ik het meest gekeken in mijn leven. En ik kijk hem standaard in de zomer en de winter nog een keer, elk jaar haha. Of The Parent trap met Lindsay Lohan, die heb ik ook ‘grijs’ gedraaid. Wist je dat zij vroeger mijn idool was? In de film knipt ze een stukje van haar pony af om meer op de ander te lijken… Drie keer raden wie dat ook heeft gedaan? Precies, dat had ik dus toen ook zelf gecreëerd met een schaar die ik stiekem uit het keukenkastje had gepakt. En wat ik ook had? Dé zwarte zonnebril die zij met poker op had en natuurlijk moest ik op mijn 10e ook leren pokeren… Nu beschouw ik Lindsay Lohan niet bepaald meer als voorbeeldfunctie gelukkig, anders was het liedje van Amy Whinehouse Valerie wel heel toepasselijk geweest. Oeps! 

♧ Geen koffie voor mij please! – Ik vind koffie echt niet lekker, het stinkt zelfs! Mij maak je er erg ‘groen’ door en ik drink daarom nooit koffie. Ook van bier moet ik niks hebben, ik heb echt geprobeerd zowel koffie als bier te ‘leren’ drinken, maar het gaat er echt niet in. Alleen die geur al… Geef mij maar thee! 

6 wekkers om wakker te worden – Voordat ik Jord leerde kennen had ik één wekker nodig om te zetten en sprong ik zo uit bed. Maar meneer had altijd drie wekkers nodig om wakker te worden en langzaamaan is zijn methode er bij mij ingeslopen. Helaas heb ik wat extra pech: Jord springt er nu na ééntje al uit en ik heb zes wekkers nodig om wakker te worden! Not funny! 

Spruitjes, andijvie en broccoli – Ik ben echt een alleseter. Zelfs wat anderen op hun hate-list hebben staan eet ik met plezier. Extra makkelijk, want je kunt mij alles voorschotelen wat je wilt. 

Wist jij bovenstaande feitjes al over mij? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 45 reacties.

 1. Amy

  Love actually is mijn favoriete kerstfilm, vooral dat stukje ‘Christmas cards for juliet’. Enne.. Herkenbaar feitje over koffie en bier. Geef mij maar (groene) thee!
  Amy onlangs geplaatst…Winnen: Friis & Company beach bag!My Profile

 2. Barbara

  Dat van die wekkers is zo herkenbaar en zo frustrerend! Altijd leuk om de blogger achter de blog zo beter te leren kennen.
  Barbara onlangs geplaatst…Boekenplank #10My Profile

 3. Esther

  Oeh handig dat je een alleseter bent lijkt me. Ik heb best wel wat dingen die ik niet lust, maar soms is dat echt onhandig! En ik zie jou al helemaal dubbel liggen haha, lijkt me leuk om te zien! Liefs
  Esther onlangs geplaatst…Kletsartikel #1 – Stress!My Profile

 4. Marion

  Hahaha, jij en groene vingers? Dat had ik inderdaad niet verwacht. En geen lievelingskleur. Grappig. Iedere dag in een andere kleurstemming. Lekker afwisselend. Wel lastig met shoppen dan…
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #9My Profile

 5. Deisy

  Hele leuke feitjes heb je allemaal opgeschreven die ik inderdaad nog niet wist. Wat handig dat je groene vingers hebt zeg! Bij mij gaan planten altijd dood man, dus ik heb daar wel echt respect voor. En bij mij raakt ook altijd alles in de war, net zoals dat ik alles kwijt ben en overal voor moet rennen: een chaoot in hart en nieren haha! X
  Deisy onlangs geplaatst…De essentiële stappen om jouw dromen waar te makenMy Profile

 6. Frauke

  Leuk om te lezen! Dat van die kleurtjes is trouwens heel herkenbaar, haha! Echte problemen. Fijn dat je nu een tuin hebt om in te werken, dat lijkt me heerlijk. Ik mis het wel, we hebben niet eens een balkon! Terwijl ik zo graag een moestuintje wil! Oh, tip voor de wekker: leg ‘m wat verder van je weg. Dan zal je er ook wel uit zijn na één keer overgaan, haha. X
  Frauke onlangs geplaatst…De lekkerste homemade guacamoleMy Profile

 7. Kelly

  Een lievelingskleur heb ik ook niet echt haha. Ik wissel altijd met kleuren die ik op dat moment het mooiste vind. Hier nog zo eentje die álles in de knoop maakt en ik heb ook nog eens heel weinig geduld om het weer uit de knoop te halen! Leuke weetjes hihi!
  Kelly onlangs geplaatst…Essie – Surf’s Up collectieMy Profile

 8. Sophie

  Haha wat leuk om te lezen! Geen lievelingskleur, ik kan me voorstellen dat dat erg moeilijk is geweest :’) Haha! En 6 wekkers, oei :-) Ik heb er 1 nodig en dan 10 minuten later kom ik mijn bed uit. Telt dat als 6 wekkers? :D
  Sophie onlangs geplaatst…Stila Eyes Are The Window Shadow PaletteMy Profile

 9. Moniek

  Hahaha leuke feitjes! Ik heb ook echt nooit een lieveling kleur gehad, wanneer iemand dat vroeg zei ik maar wat! En dat alles altijd in de knoop raakt heb ik ook ene behoorlijk handje van!
  Moniek onlangs geplaatst…Primark shoplog!My Profile

 10. Manon

  Eindelijk iemand zo’n hekel heeft aan koffie. Ik ook! Alleen van de geur krijg ik al hoofdpijn voor een halve dag. En daarnaast kan toch niets lekkerder zijn dan een kop verse thee?
  Manon onlangs geplaatst…10 items op mijn wishlistMy Profile

 11. Kim

  Leuk! Deze dingen wist ik inderdaad niet over je. Het alleseter zijn is super handig, haha.
  Kim onlangs geplaatst…Op de planningMy Profile

 12. Mandy

  Ja heerlijke het strand!! Ik hou er ook enorm van, jammer dat het zo ver weg is.
  En misschien mag bij je in de leer betreft tuinieren? Bij mij gaan alle planten dood. Ik vergeet ze altijd water te geven en als ik er aan denk dan denk dat ik moet compenseren voor de vergeten dagen. Lees: ik geef ze dan zoveel water dat ze verdrinken, haha.
  Mandy onlangs geplaatst…♥ Review| The Brain van Posters.nlMy Profile

 13. Jhemyla

  Ik ben ook echt een strandmens. Ik woon er ook maar 15min vandaan en ben er heel erg vaak te vinden. De geur, de geluiden en de rust vind ik heerlijk.
  Jhemyla onlangs geplaatst…Sunglasses cord pink beadsMy Profile

 14. Oooh, dat over die favoriete kleur: DAT KEN IK! Haha. Dat was bij mij ook altijd het probleem… en bij die stomme quizjes van ‘welke disney prinses ben jij?’ en ik dan meerdere kleuren zie die ik mooi vind en de test maar meerdere keren maak. Ja. Problemen.
  Emily Lotus onlangs geplaatst…Life is a Song TagMy Profile

 15. Ilja

  Bij mij raken mijn oortjes ook al-tijd in de knoop! Hoe doen mensen dat toch?? En die laatste heb ik ook. Ik kan letterlijk alles eten (behalve vlees dan), nooooo problemo
  Ilja onlangs geplaatst…TAG: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

 16. Xaviera

  Die liefde voor het strand deel ik met je! En heel veel dingen raken bij mij ook altijd in de knoop, hoe netjes ik het ook opberg. Leuk om je weer beter te leren kennen zo!
  Xaviera onlangs geplaatst…New pathMy Profile

 17. Nienke

  Leuke feitjes! Mijn hondje slaapt ook gewoon aan het voeteneind, kan prima en is ook nog eens heerlijk warm. Groene vingers, euhm eh.. das totaal niet herkenbaar. Ik kan je liefde voor strand wel begrijpen, ik woon een straat van de boulevard af. En ik vind het echt heerlijk om er te wandelen met Gucci en zomers te zwemmen/zonnen. Leuk artikel! Liefs,

 18. Vivian

  Leuk lijstje! Dat lachen is trouwens echt heel herkenbaar, als ik echt de slappe lach heb word ik letterlijk helemaal slap en dan moet ik ook vooral niet staan, haha. Hetzelfde met koffie en bier ook, zo vies!
  Vivian onlangs geplaatst…Smilenotes en dankbaarheidslijstjesMy Profile

 19. Dita

  Heel leuk om te lezen. Thee is ook mijn favoriet.

 20. Els

  Het strand is zo heerlijk! Laatst waren we een weekendje weg met een hotel dichtbij het strand. Heerlijk!
  Els onlangs geplaatst…Zelfgemaakte kaartenMy Profile

 21. bettie

  Leuke feitjes! Mijn kat ligt ook vaak bij mij te slapen, al is het soms wel lastig. Hij neemt altijd mijn kussen in beslag en ik kan niet zonder kussen slapen

 22. Daphne

  Voorheen lustte ik ook geen koffie, maar sinds kort ben ik begonnen met Latte Macchiato’s :) Ik weet zeker dat jij ze ook lust!
  Daphne onlangs geplaatst…Tag: Home Sweet HomeMy Profile

 23. Lilian

  Wij hadden ook jaren de poezen bij ons in bed liggen, totdat eentje besloot om op mijn hoofd heel hard te gaan knorren. Werd ik een paar keer per nacht wakker van of ik ging helemaal van mijn kussen af liggen en had ’s morgens een stijve nek. Toen werden ze verbannen naar beneden.

  En ’t is eigenlijk ook best een stukje hygiënischer als ik kijk wat voor harenfeestje ik ’s morgens altijd aantref in de woonkamer (waar ze nu zit) ;-)
  Lilian onlangs geplaatst…Tip tegen smartphoneverslavingMy Profile

 24. Marjolein

  Hahaha zo leuk om te lezen <3 dat punt met de kat en je vriend is zoooo herkenbaad. As we speak ligt Diva half op mij tussen mij en hem in. Als we wakker zijn moet ze er wel tussen uit want dan willen we gewoon samen kroelen, maar ze sneakt altijd als we slapen tussen in en in onze slaap schuiven we nog op ook. Om vervolgens wakker te worden met amper dekbed en ruimte omdat mevrouw de koningin triomfantelijk en zeer 'ontspannen' tussen in ligt. (Lees: op haar rug languit, dwars over het midden en ze heeft dus de grootste plek in bed.) Hahaha!
  Marjolein onlangs geplaatst…Ziek zijn is geen wedstrijd.My Profile

 25. Renate

  Wat een leuke feitjes! Ik heb om sommige dingen wel moeten lachen en ik ben ook dol op tuinieren! Ik heb sinds een paar jaar een best wel grote tuin en ik vind het zo leuk om alleen al naar de bloemetjes te staren en foto’s te maken, maar ook het tuinieren zelf vind ik heerlijk! Vooral kruiden plantjes en fruit en groenten plantjes vind ik zo leuk!
  Renate onlangs geplaatst…Kiko Nail Care 3 in 1 MatMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge