Blog

9 dingen die je nog niet over mij wist

Wist je dat ik… Soms zo hard kan lachen dat ik niet meer overeind kan staan en de tranen over mijn wangen lopen? En dat mensen zich dan afvragen of ik niet aan het zuurstof moet en herhalen dat ik niet moet vergeten adem te halen tussendoor? Ik ga je 9 dingen vertellen die je (waarschijnlijk) nog niet over mij wist. Lees je mee?

Poes ligt altijd bij mij met slapen – Als we gaan slapen is het altijd dringen geblazen tussen Jord en Poes. Probeer ik rustig in slaap te vallen, zitten Poes en Jord te dringen om het fijnste plekje. En dat ik dan amper meer kan bewegen, omdat die twee knuffelaars zo dicht tegen mij aan willen liggen, neem ik dan maar voor lief. En mocht je het je afvragen; ja we hebben echt geprobeerd het Poes af te leren om bij ons in bed te kruipen, maar daar zijn we helaas niet consequent genoeg voor. En aangezien ik altijd een extra kruikje als koukleum kan gebruiken hebben we een win-win situatie gecreëerd. Wat vaker het dekbed verversen is ook geen straf; heerlijk om in een vers bedje te kunnen duiken! 

Ik heb groene vingers – Waar het vandaan komt is iedereen een raadsel, maar ik vind het ontzettend leuk om van de tuin een sprookjesplek te maken. Toen we nog in het appartement woonden toverde ik de vensterbanken al om tot een Keukenhof met plantjes en bloemetjes, maar nu mag het gelukkig op een grotere oppervlakte. Ik geniet er volop van en beschouw het dan ook als een superleuke bezigheid. Ook word ik er helemaal ontspannen van, terwijl je toch fysiek bezig bent. Balkonieren is verleden tijd. Yes, nu lekker met mijn nieuwe hobby aan de slag met het grote werk! 

♧ Alles raakt bij mij in de knoop – Of het nu gaat om opladers, veters, oortjes, een ketting, een koptelefoon of een sjaal? Het gaat bij mij automatisch in een knoop zitten. Jord vindt het voornamelijk grappig en ik zeer frustrerend. Zit ik eerst een half uur te frunniken om mijn koptelefoon te ontknopen voordat ik daadwerkelijk kan hardlopen. Lastig! 

♧ Ik heb nooit een lievelingskleur gehad – We gaan het even hebben over mijn jeugdtrauma, namelijk het feit dat ik nooit wist wat ik in een vriendinnenboekje moest schrijven bij wat mijn lievelingskleur was. Het veranderde gewoon per dag! De ene keer vond ik paars mooi, de andere dag ging mijn voorkeur uit naar geel, groen, blauw, oranje… Maar ik vond eigenlijk alle kleuren mooi en niet specifiek één. Zucht, zware tijden haha. 

♧ Liefde voor het strand – Een plek waar ik uren kan zitten en genieten is aan het strand. Ik vind de geluiden van de golfen, de meeuwen en de wind zo ontzettend mooi en ik kan ook uren kijken naar de zee. Lekker met blote voetjes in het zand, de warme zonnestralen op de huid en ontspannen. Puur genieten!

♧ Love Actually – De kerstfilm Love Actually heb ik het meest gekeken in mijn leven. En ik kijk hem standaard in de zomer en de winter nog een keer, elk jaar haha. Of The Parent trap met Lindsay Lohan, die heb ik ook ‘grijs’ gedraaid. Wist je dat zij vroeger mijn idool was? In de film knipt ze een stukje van haar pony af om meer op de ander te lijken… Drie keer raden wie dat ook heeft gedaan? Precies, dat had ik dus toen ook zelf gecreëerd met een schaar die ik stiekem uit het keukenkastje had gepakt. En wat ik ook had? Dé zwarte zonnebril die zij met poker op had en natuurlijk moest ik op mijn 10e ook leren pokeren… Nu beschouw ik Lindsay Lohan niet bepaald meer als voorbeeldfunctie gelukkig, anders was het liedje van Amy Whinehouse Valerie wel heel toepasselijk geweest. Oeps! 

♧ Geen koffie voor mij please! – Ik vind koffie echt niet lekker, het stinkt zelfs! Mij maak je er erg ‘groen’ door en ik drink daarom nooit koffie. Ook van bier moet ik niks hebben, ik heb echt geprobeerd zowel koffie als bier te ‘leren’ drinken, maar het gaat er echt niet in. Alleen die geur al… Geef mij maar thee! 

6 wekkers om wakker te worden – Voordat ik Jord leerde kennen had ik één wekker nodig om te zetten en sprong ik zo uit bed. Maar meneer had altijd drie wekkers nodig om wakker te worden en langzaamaan is zijn methode er bij mij ingeslopen. Helaas heb ik wat extra pech: Jord springt er nu na ééntje al uit en ik heb zes wekkers nodig om wakker te worden! Not funny! 

Spruitjes, andijvie en broccoli – Ik ben echt een alleseter. Zelfs wat anderen op hun hate-list hebben staan eet ik met plezier. Extra makkelijk, want je kunt mij alles voorschotelen wat je wilt. 

Wist jij bovenstaande feitjes al over mij? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.