Yes, mijn blog heeft een nieuwe lay-out!

Yes, mijn blog heeft een nieuwe lay-out!

Wohooo deze nieuwe week begint extra goed met feestelijk nieuws: mijn blog heeft een nieuwe lay-out! Ik ben er heel erg blij mee en geniet met volle teugen van deze vernieuwde uitstraling. Ook is mijn website via mobiel een stuk toegankelijker geworden. Achter de schermen heeft Anne er hard aan gewerkt om mijn wensen te vertalen naar deze huisstijl en daar ben ik haar ongelooflijk dankbaar voor. Ook in mijn business traject dat deze week gelanceerd wordt, komen deze kleuren namelijk terug! Op deze manier is het echt een geheel. Het is zo gaaf om te merken dat alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen, ik kan niet wachten om het traject te mogen lanceren. Nu eerst: met volle teugen genieten van deze vernieuwde website! 

Anne is echt een heldin op het gebied van vormgeving en styling. Anne heeft aan twee woorden genoeg om een complete huisstijl neer te zetten die daadwerkelijk aansluit bij de gewenste stijl. Ook is zij ontzettend handig met het technische stuk; zij bouwt websites van A tot Z en denkt graag mee. Haar proactieve en enthousiaste houding maakt het samenwerken nog leuker! En er is meer leuk nieuws: Anne studeert binnenkort af en heeft dan ook meer tijd en ruimte om nieuwe projecten en uitdagingen aan te pakken. Ben of ken jij iemand die advies / ondersteuning kan gebruiken bij grafisch werk? Of zou je graag een nieuwe website willen? Ik kan Anne van harte aanbevelen! Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Stuur haar een mailtje naar anne@studiosolveig.nl met jouw wensen en ideeën, zodat zij met je mee kan denken.

Ik vind het geweldig dat Anne deze stijl heeft neergezet en ik ben hier ontzettend blij mee. Het sluit beter dan ooit aan bij de content die ik graag wil delen en de uitstraling die ik in gedachten had. Het vergroot nog meer het schrijfplezier en ik kom gelijk in de flow om artikelen uit te werken. Ik ga lekker aan de slag met het schrijven, dank je wel dat je mijn blog leest en zo betrokken bent! Ik wens je een zonnige, nieuwe week toe en laat je achter met de vraag: wat kan je nu doen om jouw dag nog mooier te maken? Ga ervoor!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een super lay-out! Er zit zo veel tijd in het creëren van een huisstijl. Dat leer ik nu ook op mijn opleiding, leuk maar veel werk haha! Liefs
    Anna onlangs geplaatst…Thrift shop finds | May 2018My Profile

  2. Wauw ik vind je lay-out heel erg mooi en overzichtelijk!

  3. Wat een mega lieve post! <3 Dankjewel! Vond het zo leuk om aan je blog te werken en ben zo blij dat je er blij mee bent! Op naar de volgende stappen en zoveel meer <3

Geef een reactie

CommentLuv badge

×
×

Winkelmand

Lees vorig bericht:
onderneming by dagmar valerie
Vanaf juli ga ik mij focussen op mijn onderneming

Ik heb een spannend en leuk nieuwtje! Misschien wist je het al, maar vanaf juli ga ik mij volledig focussen...

Sluiten