Blog

Welkom in augustus – Een nieuw hoofdstuk voor mijn onderneming

Lieve allemaal, de maand augustus is voor mij en mijn gezin heel erg goed begonnen. Ik hoop dat je ook hebt genoten van de zomerse dagen en dat je mag doen waar je blij van wordt. Dit artikel heb ik ‘een nieuw hoofdstuk’ genoemd, want zo voelt deze maand voor mij. Het is een nieuwe fase waarin ik nog meer mag doen waar ik energie van krijg en waar ik mij goed bij voel. Ik ervaar het als een luxe dat ik deze periode zo mag ervaren en ik heb er ook ongelooflijk veel zin in! Mijn interim opdracht bij SPORT 2000 zit erop en dat betekent dat ik mij weer volledig op mijn eigen onderneming kan en mag focussen. Dit idee geeft veel rust en ruimte voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik vertel je er heel graag meer over waarom ik mij zo verheugde op de maand augustus en wat je de komende tijd kunt verwachten.

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om te staan waar ik nu ben gekomen. Het heeft heel wat slaap, energie en tijd gekost om alle projecten en opdrachten tot een goed einde te brengen op de kwalitatieve manier waar ik achter wil staan. Ik beleefde er veel plezier door, maar de balans was wat verder te zoeken. Dat vond ik overigens helemaal niet erg, omdat ik wist dat het tijdelijk zou zijn. Daarom ben ik nu extra blij en dankbaar dat ik weer mijn eigen werkdagen kan aanhouden om te werken aan en in mijn bedrijf. Het voelt ontzettend goed en ook als een luxe om weer de opdrachten te doen waar en wanneer ik zou willen, terwijl ik ook meer ruimte heb om aan mijzelf te denken.

Zo kan je binnenkort een nieuwe lay-out verwachten op mijn blog waar Anne achter de schermen de puntjes van op de i aan het zetten is. Ook heb ik enorme schrijfdrang en heel veel zin om nieuwe content te creëren waar je als lezer ook echt iets aan hebt. Mocht je daarom leuke suggesties hebben; ze zijn meer dan welkom! Ik had nooit verwacht dat ik na jaren bloggen nog steeds inspiratie en zin zou hebben om te blijven schrijven, maar ik verheug mij er juist ontzettend op om er de tijd voor te nemen en er goed voor te gaan zitten. Daarnaast ga ik mooie projecten en opdrachten oppakken waarbij ik ambitieuze ondernemers ondersteun met aantrekkelijke teksten en marketingactiviteiten. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt!

Last but not least neemt mijn hobby illustreren met aquarel steeds serieuzere vormen aan en ik kan niet wachten om daar meer mee te gaan doen. Qua werk breekt er dus echt een nieuw hoofdstuk aan, maar het heeft ook direct invloed op ons gezinsleven. Ik heb veel meer rust om niet alleen de werkzaamheden uit te voeren, maar ook beter voor mijzelf en het huishouden te zorgen. Daardoor kan ik er op de overige dagen nog beter voor Lucas zijn met volle aandacht, tijd en energie. We ondernemen veel leuks samen en gaan echt nog even genieten van de zomer. Ik ben nog steeds onwijs blij dat ik de kans heb om mijn tijd en energie goed te vertellen dankzij mijn onderneming, zodat we daar als gezin van mogen profiteren. Ik kijk erg uit naar alle mooie kansen die op mijn (ondernemers)pad zullen komen. In deze maand ligt voor mij de focus op het herstructureren van bedrijfsprocessen, het optimaliseren van werkzaamheden en mijzelf de ruimte gunnen om te genieten van de mooie dagen. Een mooie afwisseling tussen opladen, ontspannen en inspanning.

Heb jij ook zoveel zin in deze maand augustus?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.