Blog

Vanaf juli ga ik mij focussen op mijn onderneming

onderneming by dagmar valerie

Ik heb een spannend en leuk nieuwtje! Misschien wist je het al, maar vanaf juli ga ik mij volledig focussen op mijn onderneming. Ik heb heel veel zin om te groeien als ondernemer en ik kan niet wachten om met tijd, aandacht en focus van mijn onderneming een succes te maken. Ik heb mijn onderneming voor een lange tijd er ‘een beetje bij gehad’, maar nu kan ik mij er eindelijk helemaal op richten. Vanaf juli ben ik 100% ondernemer! 

Mijn onderneming is begonnen met mijn blog ByDagmarValerie.nl. Ik vind het nog steeds geweldig om mooie samenwerkingen aan te gaan met toonaangevende merken, het bereik van mijn website te laten groeien en de kwaliteit van de content te waarborgen. Ik geniet volop van de interactie en ben heel erg dankbaar dat ik op deze manier in aanraking ben gekomen met zoveel inspirerende lezeressen, toffe merken, events en online marketing. Vanaf juli kan ik mij nog meer gaan richten op het creëren van content voor mijn blog. Daar wil ik graag stappen voorwaarts in maken en ik heb er onwijs veel zin in!

Tekstschrijver

Ik ben erg trots en blij dat ik als tekstschrijver zoveel opdrachten invulling mag geven. Ik mag schrijven voor geweldige merken en voor on- en offline uitingen waaronder websites, social media, flyers en folders. Voor merken met een gigantisch bereik én startende ondernemers. Het is zo veelzijdig en dat maakt het extra leuk om de samenwerkingen kleur te geven. Wil je meer weten over mijn werkzaamheden? Op deze pagina vertel ik je meer over de activiteiten die bij mijn onderneming horen.

Business coach

De afgelopen weken vond ik het geweldig om (startende) ondernemers te coachen en hun business een boost te geven. Dat heb ik met zoveel plezier gedaan dat ik hier een traject voor heb ontwikkeld waardoor ik nog meer ondernemers vooruit mag helpen. Hierover vertel ik volgende week meer, want dan ga ik het traject ook officieel lanceren. Ik kan alvast verklappen dat het te maken heeft met het ontdekken waar je voor staat, hoe je als ondernemer zou willen zijn én hoe je jouw onderneming op de kaart kunt zetten. Dit laatste door middel van de juiste on- en offline marketingstrategie. Het is een combinatie van coaching op persoonlijk én zakelijk vlak. Meer vertel ik heel graag volgende week, zo’n leuk vooruitzicht!

Het is bijna tijd voor de lancering! 

Ik ben erg blij om eindelijk het nieuws te kunnen delen dat ik mij vanaf juli volledig mag focussen op mijn onderneming. Ik heb de afgelopen weken de werkzaamheden uitgedacht, het verdienmodel uitgestippeld, mijn ideale werkweek vormgegeven en doelstellingen geformuleerd. Ook heb ik inspirerende ondernemers gesproken waarvoor ik meer mag betekenen en dat vind ik echt een eer! Bovendien heb ik al aan prachtige projecten een bijdrage mogen leveren en dat gaf zoveel energie! De try-outs van mijn traject zijn voorspoedig verlopen en nu is het bijna tijd om het echt te mogen lanceren.

Doen wat energie geeft

Ik heb alle vertrouwen in de toekomst en zit lekker in mijn vel. Het voelt zo goed om mij te kunnen focussen en de aandacht aan mijn onderneming te schenken waardoor het groei mag doormaken. Het geeft onwijs veel energie om bij zoveel mooie projecten betrokken te zijn en te worden gezien als expert op het gebied van marketing, (personal) branding, lifecoaching, strategie en content. Natuurlijk is het ook spannend, want op deze manier mag ik mijn eigen koers uitstippelen en gaan varen. Maar die vrijheid om te mogen werken aan projecten die goed voelen in combinatie met er echt zijn als moeder voor mijn lieve zoon is goud waard. Ik krijg alle tijd, ruimte en energie om te investeren in mijn prachtige gezin, in mijn onderneming én in mijzelf als ondernemer.  Yes, ik ben er helemaal klaar voor!

Kan ik meer voor je betekenen? Neem dan een kijkje op de pagina ‘samenwerken’ om meer over mij als ondernemer te lezen. Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel te lezen! Ik neem je graag mee in mijn reis als ondernemer, waarin ik deel wat er op mijn pad komt en welke keuzes ik maak. Tot snel!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.