Blog

New in (tech) – Bluetooth speaker, laptop en beeldscherm

investeren in jezelf en onderneming

Yes, wat werd ik er ongelooflijk blij van. Ik kan eindelijk zeggen dat ik extra lekker kan werken met mijn nieuwe laptop en het grote beeldscherm. Ook heb ik een nieuw toetsenbord en muis erbij, zodat ik vlot door de werkzaamheden kan vliegen. Ik merk nu al dat ik productiever en efficiënter aan de slag kan. Het was de investering meer dan waard. Om mijn kantoor compleet te maken, kan ik nu ook genieten van sfeervolle muziek. Ik hou van rustgevende achtergrond muziek en ik kan mij daardoor nog beter focussen. Ik gebruik deze nieuwe producten sinds kort en ik vond het leuk om je meer over deze investering te vertellen. Lees je mee? 

Bluetooth speaker voor relaxte muziek op kantoor

Ik verhuis bijna naar de zolder om er te kunnen werken in mijn mooie kantoor. Er moet nog één kast de deur uit en dan komt alles op de juiste plek te staan. Dan kan het werken vanuit deze lichte en mooie ruimte echt beginnen! Ik heb er ontzettend veel zin in, omdat ik dan echt alles op een plek kan laten en niet steeds hoef te verhuizen met mijn spullen. De laptop en het grote scherm kan ik mooi neerzetten en het werk ook op zolder laten. Het zorgt direct voor een meer gestructureerde werkhouding en dat juich ik natuurlijk alleen maar toe. Ik hou van een zacht muziekje op de achtergrond om de setting compleet te maken. Ik luister dan ook graag naar meditatiemuziek als ik aan het werk ben, om de volledige rust en ruimte te ervaren die nodig is om de ambitieuze ondernemers op het gewenste niveau te kunnen coachen. Ik heb nu deze bluetooth speakers – Momax ZONIC in de kleur zwart – zodat ik draadloos naar mijn favoriete muziek kan luisteren. Deze speaker maakt de ruimte helemaal af!

Mijn laptop, beeldscherm, toetsenbord en muis van HP

Om extra lekker te kunnen werken, heb ik recent een belangrijke en hele waardevolle investering gedaan. Ik ben al een tijdje flinke sprongen aan het maken met mijn onderneming en ik deed mijzelf eigenlijk te kort met de materialen waarmee ik werkte. Ik werkte namelijk op een hele oude laptop die trager was dan een slak, maar ik kon er geen afstand van nemen. Op die laptop heb ik zelfs nog mijn scriptie geschreven! Natuurlijk was mijn onderneming al even aan een upgrade toe, maar nu voelde als het juiste moment. Ik heb een EliteBook aangeschaft die echt lekker dun en licht is. De laptop is bovendien erg snel wat perfect is voor de werkzaamheden die ik verricht. Ik heb altijd al een extra scherm willen hebben en dankzij het compacte formaat van mijn laptop is dat ook nodig. Daarom heb ik geïnvesteerd in een groter beeldscherm en voor het gemak werk ik nu op een toetsenbord met een muis ernaast. Mijn werkhouding is daardoor aanzienlijk verbeterd en ik werk sneller dan ik ooit heb gedaan!

Investeren in jezelf en de onderneming

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er best een tijdje over heb gedaan voordat het goed voelde om te investeren in deze producten. Ik wist dat het mij veel plezier op zou leveren, maar dat ik er nóg productiever en efficiënter door zou werken had ik niet bedacht. Bovendien ervaar ik nog meer werkplezier nu ik door de activiteiten heen kan vliegen. Yes, het is een verademing en ik ben dolgelukkig met de mogelijkheid om deze investering te realiseren. Lang hoefde ik niet na te denken toen ik eenmaal in de winkel stond. Ik zou gaan voor het beste van het beste wat op dit moment beschikbaar is, zodat ik er weer jaren plezier door mag ervaren. En dat is gelukt! Nu werk ik dus extra prettig en voelt het fantastisch om zoveel meters te kunnen maken op een dag. Durf jij te investeren in jouw bedrijf én jezelf? Waarom wel/niet? Wat voel je als je dat wilt gaan doen? Ik mocht een soort weerstand ervaren totdat het juiste moment zich aandiende. Dat voelde ik direct en echt aan alles. Toen duurde het niet lang meer voordat ik mocht werken met deze te gekke producten. Ik ben niet alleen heel blij met mijn laptop en scherm, maar ook met de draadloze speakers die voor de prettige werksfeer zorgen. Ik kan er weer een lange tijd tegenaan en verheug mij op de werkdagen!

Welke muziek luister jij graag als je aan het werk bent? Of kan jij met meer focus werken als je geen muziek luistert?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.