Blog

Mijn zwangerschapsverlof is voorbij – Back to work

illustratie by dagmar valerie

Mijn verlof is voorbij en de tijd vliegt. Het eerste halfjaar van 2020 zit erop, Simon is 3 maanden en Lucas 3,5 jaar! Ongelooflijk, want we knipperden met onze ogen en voor we het weten staan we hier: hartje zomer in een heel bijzondere periode. We zijn geschiedenis aan het schrijven en proberen ondertussen het dagelijkse kleur te geven op een nieuwe manier. Zo waren we de afgelopen weken bezig om een fijne flow met ons gezin te creëren, hebben (yes, wij ook) we het huis verder opgeknapt en de tuin een metamorfose gegeven. Ik ben hier en daar begonnen met nieuwe opdrachten voor mijn onderneming en ondertussen bouw ik dat steeds verder uit, want mijn verlof is officieel voorbij! Lees je mee?

Met ons gezin gaat het hartstikke goed en we hebben steeds beter alles op de rit. Natuurlijk is het intensief om voor twee kids te zorgen, maar zij maken het ons veel makkelijker. Ze zijn fantastische slapers, lekker vrolijk en actief. Ook zijn we steeds handiger met onze routines, waardoor we meer kunnen dan we in deze fase dachten te kunnen doen met twee boys. We genieten volop van en met elkaar. Ik ben mijn lichaam heel erg dankbaar dat het zo snel en goed mocht herstellen na de tweede zwangerschap en bevalling, waardoor ik er nu met energie en in goede gezondheid voor mijn gezin mag zijn.

Back to work! Yes, ik ga verder met ondernemen en genieten van nieuwe opdrachten, opdrachtgevers en ontwikkelingen die ik met mijn bedrijf door mag maken. Ik verheug mij op de kansen en uitdagingen die zich voor zullen doen en de mogelijkheden die op mijn pad komen. Met veel liefde en plezier ondersteun ik anderen op het gebied van tekst, marketing én illustraties. Als ervaren marketeer en tekstschrijver denk ik graag mee om tot de beste oplossingen te komen en versterk ik waar mogelijk. Zo schrijf en redigeer ik teksten voor websites en webshops, maar ook nieuwsbrieven en social media posts. Ik inspireer starters door middel van brainstorms bij de lancering van hun onderneming en help professionals hoe zij slimmer kunnen werken. Wist je dat ik illustraties op maat maak? En dat ik samenwerk met de talentvolle Anne van Studio Solveig om stijlvolle websites te ontwikkelen? Last but not least blijf ik met veel enthousiasme content creëren op mijn kanalen, want ByDagmarValerie.nl elke werkdag staat er een nieuw artikel voor je klaar. Ik sta graag voor je klaar!

Ik schrijf al jaren op mijn site en nog altijd geniet ik van een heerlijke schrijfflow. Maar nog belangrijker vind ik de mogelijkheid om relevante content te creëren waar jij écht iets aan hebt. Al jouw input is altijd van harte welkom, zodat ik de komende periode nieuwe artikelen kan publiceren om voor jou het verschil te maken. Het verschil zit ik grote en kleine momenten. Even ontspanning en leesplezier ervaren, genieten van inspiratie en een motivatieboost of handige tips delen; you name it en ik ga graag voor je aan de slag.

Een nieuw hoofdstuk is begonnen, mijn zwangerschapsverlof is voorbij en ik kijk er met een dubbel gevoel op terug. Het is helemaal anders gelopen dan ik had verwacht, maar tegelijkertijd overtrof het elk scenario. Het gaat namelijk hartstikke goed met mij en mijn gezin. We zijn in goede gezondheid en genieten samen van het nu. Kraambezoek, de spanning rondom de geboorte van Simon, het wegvallen van de opvang, de activiteiten en uitjes die we in gedachten hadden; het is wat het is en we hebben het toch mooi samen gedaan. Deze tijd maakt ons sterker, gezonder en vooral beter in alle opzichten en wat ben ik daar dankbaar voor. Het was een heel bijzonder verlof, maar eentje met een gouden randje. We werden verrijkt met liefste Simon, het gaat ontzettend goed met Lucas, Jord heeft een nieuwe job en ik geniet van de mannen én mijn bedrijf. Back to work!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.