Blog

Mijn persoonlijke en zakelijke doelen voor 2020

gebreide trui dagmar

Welkom in het nieuwe jaar! Ik gun je een onvergetelijk 2020 waarin al jouw dromen uit mogen komen. Dat je gelukkig, gezond, vol warmte en liefde onvergetelijke herinneringen mag creëren in dit nieuwe jaar. Ook hoop ik dat je een gezellige jaarwisseling mocht ervaren en dat 2020 al jouw verwachtingen mag overtreffen. Ik vind het geweldig om je ook in 2020 weer te kunnen verwelkomen op mijn blog en vandaag deel ik mijn persoonlijke en zakelijke doelen voor 2020 graag met jou!

Persoonlijke doelen voor 2020

Ik heb verschillende persoonlijke doelen voor mijzelf opgeschreven in mijn nieuwe bullet journal. Die draag ik werkelijk overal mee naartoe en ik vind het fijn om de doelen op deze manier concreet te maken. Zo heb ik bijvoorbeeld opgeschreven dat ik ook in 2020 graag minder tot geen vlees wil eten. Sinds begin december eet ik geen vlees en dat is natuurlijk nog relatief kort, maar het bevalt erg goed en ik heb het eten van lekkere en gezonde maaltijden helemaal herontdekt. Ik maak er graag een vega feestje van en zou het heel gaaf vinden om deze lijn door te kunnen trekken om vlees zoveel mogelijk te vermijden. Ik kies voor bewust voeden in plaats van vullen. Het jaar 2020 staat in het teken van onze nieuwe gezinssamenstelling, omdat we ons tweede zoontje mogen verwelkomen. Ik wil graag werken aan mijn herstel en aan het vinden van balans en stabiliteit voor ons gezin. Mijn jaar voelt helemaal compleet als we met z’n vieren een gezellige gezinsvakantie kunnen beleven, daarom staat deze vakantie ook als doel op mijn wensenlijstje. Thuis leven alsof je op reis bent is ook een mooi streven. Het hoeft geen verre en avontuurlijke reis te zijn, zolang we lekker samen kunnen ontspannen en genieten. Dat hopen we overigens dagelijks te kunnen doen. We zijn zelf erg reislustig, waardoor zo’n mooie vakantie ons veel plezier en energie geeft. Thuis zouden we graag simpeler willen leven, met meer focus op wat er al is. Vaker genieten van de natuur is ook een persoonlijk doel dat niet op mijn lijstje mocht ontbreken. Welke persoonlijke doelen wil jij graag behalen in 2020?

Zakelijke doelen voor 2020

In het nieuwe jaar heb ik ook concreet mijn ondernemersdoelen op een rij gezet. Deze zakelijke doelstellingen formuleer ik met veel plezier, omdat ik dan weet waar ik graag naartoe zou willen werken. In 2020 vind ik het belangrijk om mij te kunnen focussen op mijn gezin, maar op mijn werkdagen zet ik mijn volle enthousiasme en expertise in om anderen vooruit te kunnen helpen als marketeer, tekstschrijver en coach. Mijn zakelijke doelen voor 2020 bestaan uit het stabiliseren van mijn inkomen (mijn omzet van 2019 overtrof alle verwachtingen), het invulling geven van mooie opdrachten en projecten als tekstschrijver en marketeer en het inspireren van anderen met de brainstormsessies. Dit laatste vind ik geweldig om te doen; ik versterk ondernemers graag bij de vliegende start van hun onderneming en/of om slimmer te werken. Zo komen zij verder dan waar zij nu staan! Ook werk ik met veel plezier samen voor toonaangevende merken, bijvoorbeeld door middel van mijn blog en social media kanalen. Het is een droom van mij om meer met illustreren te kunnen doen, daarom heb ik daar ook een zakelijk doel van gemaakt. Creativiteit laten groeien vind ik een fantastisch doel waar ik graag aan wil werken. Al deze doelen heb ik voor mijzelf specifiek gemaakt, maar de doelen zijn ook uitdagend en toch realistisch. Het geeft rust en ruimte om mij verder te ontwikkelen als ondernemer en mijn onderneming te laten groeien. Het is belangrijk om de doelen echt concreet te maken, zo kan je een doel daadwerkelijk afstrepen als je het hebt gehaald.

Met veel plezier ga ik aan de slag met het realiseren van deze persoonlijke en zakelijke doelen. Ik verheug mij op al het moois dat 2020 zal brengen en wens je een onvergetelijk jaar toe. Ik ben ook erg nieuwsgierig geworden naar jouw doelen. Waar ga jij de komende periode aan werken? Waar hoop je eind 2020 te kunnen staan?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.