Blog

Mijn businessprogramma ‘Dichterbij dan je denkt’ in volle gang!

Misschien wist je het al, maar ik heb mijn businessprogramma Dichterbij dan je denkt gelanceerd en inmiddels zijn de ambitieuze ondernemers al flink op dreef om hun onderneming op de kaart te zetten. In 8 weken coach ik hen op persoonlijk én zakelijk gebied via de digitale modules en werkboeken. Ik beleef zoveel plezier bij het coachen en het geeft ontzettend veel energie. Ik haal ook veel voldoening uit de inspirerende antwoorden en mooie inzichten die de ondernemers op mogen doen tijdens het traject. Het is een eer om met deze talenten samen te werken!

Werken met deze ambitieuze ondernemers verrijkt mij dagelijks. Hen ondersteunen in deze fase van hun onderneming geeft zoveel voldoening! Elk traject is persoonlijk en je bouwt een bijzondere band met elkaar op die gebaseerd is op vertrouwen en verbinding. Het raakt mij keer op keer als ik de antwoorden mag lezen die zij geven op de vragen en opdrachten uit de werkboeken. Het vergt moed en lef om je zo kwetsbaar op te stellen door de inzichten zwart op wit te zetten én het met een businesscoach te delen. Dat maakt het traject ook intensief, maar de ondernemers merken direct effect. De opdrachten, vraagstukken en tips zorgen ervoor dat het een praktische insteek heeft, maar door de uitgebreide informatie uit de modules ben je op de hoogte van de theorie en kennis die nodig is om daadwerkelijke groei door te maken.

Het coachingsprogramma is speciaal voor ambitieuze ondernemers die meer uit zichzelf én uit hun onderneming willen halen. In 8 weken krijg je alle tricks & tools om te kunnen genieten van de volgende resultaten:

 • Leer jezelf (nog) beter kennen
 • Ontdek de USP (unique selling point) van jouw onderneming
 • Creëer jouw ideale werkweek
 • Doelgerichter werken; meer structuur, focus én effect
 • Ideale klanten vinden en binden (= meer omzet!)
 • Zet jouw marketingstrategie op papier en ontvang advies op maat
 • Een complete concurrentieanalyse; kansen benutten voor jouw onderneming
 • Prioriteiten stellen in de praktijk
 • Ontdek wat jouw diensten / producten waard zijn; jouw verdienmodel onder de loep
 • Maak (lange en korte termijn) doelen concreet én ga ermee aan de slag
 • Leer over mindset en ontdek hoe je met gedachten jouw gedrag als ondernemer kunt beïnvloeden
 • Belemmerende gedachtes en blokkades doorbreken
 • Kritische feedback om jouw onderneming een kick-start te geven
 • Personal branding: zet jezelf neer als ondernemer (presentatie en communicatie)
 • Werk actief aan de naamsbekendheid van jouw business
 • Social media voor bedrijven (inclusief contentstrategie op maat)
 • Ga aan de slag met online vindbaarheid en zichtbaarheid (SEO en SEA voor beginners)

Een flinke waslijst, omdat ik ondernemers heel graag alles wil meegeven om die doorbraak te realiseren. Ik deel niet alleen deze kennis, maar maak het ook heel graag persoonlijk door advies op maat te leveren. Zo krijg je wekelijks uitgebreid feedback op de antwoorden en denk ik met je mee waar mogelijk. En dat persoonlijke contact met de focus op kansen, groei en het behalen van de gewenste doelen vind ik het mooiste aspect van het zijn van businesscoach. Ook het ontvangen van al die hartverwarmende berichten maakt mij intens gelukkig.

”Dichterbij dan je denkt raakt precies de juiste snaar en ook al zijn we pas op weg: ik weet nu al dat ik sterker in mijn schoenen sta. ” 

”Dagmar heeft ons ook geholpen met de start van onze onderneming. Zij heeft ons echt enorm ondersteund. Dagmar is een topper!” 

”Net begonnen aan het businesscoachprogramma Dichterbij dan je denkt en nu al zoveel geleerd over mijzelf en mijn onderneming! Ik kan niet wachten om te ontdekken waar ik over 6 weken mag staan. Geweldig om al die inspirerende modules te mogen ontvangen. De feedback maakt het extra persoonlijk en waardevol!”

Onmogelijk om het droog te houden als je dit soort reacties ontvangt! Wil je meer weten over mijn businessprogramma, de onderwerpen die we met elkaar bespreken en wat er allemaal bij het traject komt kijken om jouw business een boost te geven? Of wil je gewoon even brainstormen? Bekijk hier het artikel of neem contact met mij op zodat we jouw interesse en wensen met elkaar kunnen bespreken.

Live your life by a compass, not a clock – Stephen R. Covey

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.