Blog

Ik volgde de videotraining Killer Content Creëren

Je kunt mij ontzettend blij maken met informatie en inspiratie om te groeien als ondernemer. Het is hartstikke waardevol om te blijven leren, zodat je in kunt spelen op kansen die zich voordoen voor jouw bedrijf. Ook als je in loondienst bent, is het doormaken van groei van groot belang. Zo kan je nog meer waarde toevoegen voor het bedrijf. Ik genoot van de videotraining Killer Content Creëren die ik mocht volgen bij Carlijn Bekker, founder van SOSOCIAL. SOSOCIAL is een social media bureau én academy gericht op: social media strategie, content en advertising. Carlijn is jaren actief als Social Media Manager voor verschillende organisaties en met SOSOCIAL hoopt ze nog meer bedrijven te kunnen helpen met hun social media-kanalen. Wil je sterke social content leren maken die jouw potentiële klant aanspreekt? Of wil je graag meer plaatsen op jouw socials, maar kun je een extra inspiratieboost gebruiken? Dan is de videotraining Killer Content Creëren echt iets voor jou. Ik vertel je heel graag meer over mijn ervaring!

Ik vind het een verrijking om te mogen leren en tips te ontvangen. Dit keer mocht ik mij verdiepen in social media en het creëren van content voor deze kanalen. Ik heb als kanaal ook mijn blog erbij betrokken, omdat ik hier elke werkdag nieuwe content op deel én dit ook wil blijven doen in de toekomst. De videotraining van Carlijn was geweldig om te mogen volgen en ook zeer verhelderend. In een relatief korte tijd krijg je een boost aan inspiratie en informatie waardoor je gelijk aan de slag wil gaan met het kleur geven van je socials. Ik werd meteen enthousiast van alle ideeën die Carlijn in de videomodules bespreekt. In de 5 modules leer je niet alleen hoe je sterke content creëert, maar ook in welke vorm je het beste de content kunt delen, wanneer je het kunt plaatsen en hoe je meer met jouw content kunt bereiken. Dit maakt de training erg waardevol; niet alleen als je ondernemer of werknemer bent, maar ook als je jouw impact met social media zou willen vergroten.

De videotraining bestaat uit 5 modules waarin Carlijn stap voor stap handige tips en inzichten met je deelt om sterke social media content te leren maken. Je ontdekt hoe je met bepaalde thema’s en series kunt werken op social media, hoe je kunt brainstormen om meer uit de onderwerpen te halen, welke contentvormen aantrekkelijk zijn, hoe je een contentplanning maakt en zelfs hoe je jouw tone of voice goed door kunt voeren op social media. Als bonus deelt Carlijn handige tools en tricks om het creëren van content nog toegankelijker te maken. Dankzij de inspirerende videotraining van Carlijn worden alle blokkades en drempels weggenomen, waardoor je vooral heel veel zin krijgt om van de content een succes te maken. Je sluit de videotraining af met een overload aan inspiratie en een grote glimlach; door Carlijn voelt het creëren van content voor je socials als een feestje!

De komende periode laat ik de stof wat beter tot mij doordringen en neem ik de tijd om de inzichten uit te werken in content die ik met veel liefde wil creëren voor mijn socials en blog. Ik verheug mij erop om met de kennis en tips aan de slag te gaan. Vooral de brainstormsessie in module 3 vond ik uitdagend en waardevol, waardoor ik beter weet welke onderwerpen, thema’s en richting ik aan wil houden voor mijn kanalen. Mocht je het ook interessant vinden om meer te leren over het creëren van content voor jouw social media kanalen, dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij SOSOCIAL the Acadamy. De videotraining van Carlijn vond ik verfrissend, inspirerend en toegankelijk. Echt een verrijking om op deze manier meer te mogen leren over social media.

Heb jij al een keer een videotraining gevolgd?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.